.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Бухнала коса

Kosata mi e mnogo buhnala i izob6to ne q haresam samo se 4udq kakvo da i pravq ina4e e dalga mnogo gasta 4upliva no kakto kazah e mnogo buhnala i tova ne mi haresva nqkoi ako znae nqkakav balsam ili ne6to takova molq neka da pi6e....

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka
    Kingsize - ti i az Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

Re: Бухнала коса

Цитирай Първоначално написано от MimEnCeTo0o
    Kosata mi e mnogo buhnala i izob6to ne q haresam samo se 4udq kakvo da i pravq ina4e e dalga mnogo gasta 4upliva no kakto kazah e mnogo buhnala i tova ne mi haresva nqkoi ako znae nqkakav balsam ili ne6to takova molq neka da pi6e....

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka
    Ами най-добре си купи преса за коса и си я изправяй,балсами не помагат,те няма да ти махнат обема на косата!Купи си преса,да изправя хубаво и няма да имаш проблем с бухналата коса,но пък ще ти я поизтощи малко!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

ooo v nikakuf slu4ai presa imax fr deto i napravi kosata na slama pyk tq po 1 pyt na sedmica q polzva6e... iii...ako tova 6ti pomogne i moeta kosi4ka dopredi nqkolko meseca ( 5-6 ) be6e sa6tata i poslepenno kato porastna se opravi. tvoeta kolko e dylga, na kakva pri4eska e?
    p.s. nivea za izpravqne e super [ i 6ampoana i balsama] i pomagat i posle da ne buxva mn mn

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Викаш гъста и буxнала, а?

Ами защо не отидеш на фризьор, за да ти е изтъни малко?
    А и пресата също помага, ако не можеш да си я къдриш с машата..И моята коса е бyxнала след като се изкапя, но винаги е третирам с нещо и положението се оправя.
    ♥ ♥ ♥

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo

А и пресата също помага, ако не можеш да си я къдриш с машата..И моята коса е бyxнала след като се изкапя, но винаги е третирам с нещо и положението се оправя.
    +1

Както казаха по-нагоре, отиди на фризьор да ти изтънят косата. И тъй като и моята коса е много къдрава и бухнала, често си изправям само крайщата, а горе си е оставям с обем. Провай може и да ти хареса как ще се получи.

Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    ooo v nikakuf slu4ai presa imax fr deto i napravi kosata na slama pyk tq po 1 pyt na sedmica q polzva6e... iii...ako tova 6ti pomogne i moeta kosi4ka dopredi nqkolko meseca ( 5-6 ) be6e sa6tata i poslepenno kato porastna se opravi. tvoeta kolko e dylga, na kakva pri4eska e?
    p.s. nivea za izpravqne e super [ i 6ampoana i balsama] i pomagat i posle da ne buxva mn mn

Моята коса също е бухнала и чуплива и е много непокорна...Ако не я изправя с пресата (и то трябва да е силна преса) няма да се изправи....Скоро си взех една 220 грасуса с йонизатор,много е силна,сигурно ще изгори косата,но аз си я боядисвам вече от години,но още си е обемна и не ме слуша )) Като за толкова третиране косата ми си остана много жива и къдрава...не е станала като слама!Така че една пресичка няма да ти е за лошо.А за тия балсами и шампоани едва ли ще ти оформят косата както пресата....

свършват.

На мен страшно ми бухва косата,като я среша и от горе и като се наведа и от долу,страшно много бухва.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

mersi na vsi4ki mnogo. zna4i az predi nqkolko dena beh na frizior i mi q iztani dosta no vapreki si4ko e buhnala zna4i 6te si vzema presa i 6te vidq mersi pak :P :P :P ako se setite o6te ne6to pi6ete
    Kingsize - ti i az Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

Цитирай Първоначално написано от MimEnCeTo0o
    mersi na vsi4ki mnogo. zna4i az predi nqkolko dena beh na frizior i mi q iztani dosta no vapreki si4ko e buhnala zna4i 6te si vzema presa i 6te vidq mersi pak :P :P :P ako se setite o6te ne6to pi6ete
    А така взимай преса!!!Но като ходиш да си я взимаш от магазина,ако има възможност я пробвай върху косата си ,дали ще изправя добре!!!Щото майка ми беше взела една супер скъпа преса и не бях много доволна от нея,все си оставаха къдриците!!Това лято поработих и реших да си взема собствена ,която да ме удовлетворява и една приятелка ми сподели за магазина от който и тя си е взела и аз си взех моята оттам!!!И съм много доволна,защото както казах в предния си пост е с йонизатор,който уж не изтощавал косата,но за това не съм убедена дали е така,все пак е доста силничка 220 градуса,за това изправя много добре и най-упоритите къдрици!!!И на всичкото отгоре е по-евтина от предишната преса която майка ми взе!!!Тя беше 70 лева ,а сега тази е 26!!!Има голяма разлика нали??Така че пробвай пресите преди да купиш

свършват.

0llelee Az p1k m0je li da p0pitam kak da q nakram da byhne sry 4e pi6a v taq tema ama nqq smis1l da otvarqm nova - bez tfa foruma e p1len
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo

Това при нейната коса само ще влоши положението, ще порасте още повече и ще бухне още повече съответно. Положението ще е добре, но само за момент и ще стой наистина добре при напълно права коса, а нейната май не е такава.

По-темата - сешоар, преса, стилизиращи продукти?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Значи повече не си истънявям косата тия дни ще си взема преса мисля че ще стане пак мерси :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си