.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

синки по краката

Кажете някакъв начин да скрия петната по краката ми.Те са като синини но не ме болят и не съм се удряла...или с нещо да ги мажа.. незнам

Голям фен
    Дай инфо от къде са ти се появили тези петна.Ако наистина наподобяват синини,изчакай и те с времето ще се махнат от само себе си.А ако са някви пигментни такива,опитай с избелващ крем да ги намажеш.Но трябва задължително да ходиш с дълъг панталон,или да използваш крем с мн висока УВ защита,за да не си изгориш кожата от слънцето.

Да наистина как изглеждат петната от какво са според теб ? да не би да си се ударила някаде без да разбереш ако е мн сериозно отиди на дерматолог еи така неизлизат петна по кожата

Град
    Тук
    Аз имам мн Белези по краката от падане с колело от пъпки които сам разчешала и са станали белези Не се махат като се изпеча лятото затамняват но продалжават да се виждат

хаха ми и аз имам белези по краката...и разни такива...ама не ми пука вече честно казано преди мн се приятеснявах ама кво от тва няя да се махнат...на морето почернях , леко се заличиха ам не напълно...

Град
    София :Pp
    пф аз още от бебе имам огромен белег на крака по рождение така че спох и аз не си харесвам караката
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Мега фен Аватара на babity
    аз пък имах доскоро едни тъмни петна върху кожата на краката. О морето самата ми кожа беше станала на петна, но някои наистина приличаха на синки... обаче се махнаха отсамо себе си

Аз пък бях чела в "Космополитън", че синките по краката може да са причинени и от някакви хапчета... Отивам да проверя.

Такам, намерих статията, сега ще я напиша...

Неприятни синки

При младите жени е често срещано да имат синки. Появата им е резултат от пиенето на болкоуспокояващи като ибупрофен и аспирин. Те водят до по-бавно кръвосъсиране, което причиниява засядане на кръвта под кожата, каквато е синката. Сама по себе си тя не е проблем, но дори от чисто козметична гледна точка може да се замислиш дали да не намалиш лекарствата. Синините може да означават, че напоследък леко прекаляваш с алкохола, защото приемът му в по-големи количества също влияе върху процесите на кръвосъсиране.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Тук
    Не моите са просто ужас като с въздушна пушка се едно са ме стреляли

Цитирай Първоначално написано от Ifi
    Не моите са просто ужас като с въздушна пушка се едно са ме стреляли
    и на мен понякога ми се появяват и наистина не знам от какво може да са.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си