- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- просто любопитсво
отговоритенкс предварително
![]()
Руса кукличка
зависи от тестото...кажи какви теста ще правят секс и ще ти кажа понеже при някои повече боли...все пак не може една голяма пица да порави с малка бухта..![]()
а според теб....4ленът не разбира дали собственика му оби4а или не оби4а тая дето порка
![]()
Това са си някакви фантазии. Няма никакво значение дали се обичат или неПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Първоначално написано от crocsi
Ммммм аз мисля че има някакво значение...специално за жената,защото нея я боли!Ако тя обича този човек и е привързана към него,то тя е готова за интимности с него психически и физически!!!Най-важното е една жена да е псифически готова и настроена за това и напълно отпусната тогава ще се наслади пълноценно на секса!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Обичат се, не се обичат няма значение. Някои ги боли - други не. При някои е касапница - при други няма капка кръв. Индивидуално е и в този случай чувствата не могат да повлияят на физиката ти.
Вярно е, че ще се чувстваш много по-сигурна ако си с човек, който обичаш, ако найстина го искаш и си готова за това .. но това едва ли ще повлияе на болката по особен начин.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Еми ние с милото много се обичахме като го направихме(и още се обичаме) , но много ме болеше шото бях много тясна...
![]()
Естествено, че има значение. Ако го направиш с човек, който не обичаш, възбудата ще е по-малка, ако изобщо ще има такава...и, естествено, ще боли повече. Докато ако го правиш с човек, когото обичаш, и на когото имаш доверие, ще се отпуснеш и няма да те боли толкова..И все пак не зависи само от това..
![]()
[quote="SpOrTs_GiRl"]Обичат се, не се обичат няма значение. Някои ги боли - други не. При някои е касапница - при други няма капка кръв. Индивидуално е и в този случай чувствата не могат да повлияят на физиката ти.
Вярно е, че ще се чувстваш много по-сигурна ако си с човек, който обичаш, ако найстина го искаш и си готова за това .. но това едва ли ще повлияе на болката по особен начин.[/quot
+1
Не виждам какво общо има това колко се обичате с това дали ще те боли като правиш секс.Ти къде видя нещо общо?
Според мен пък щв има значение,поне при мен би било така.Първоначално написано от angelcheeee_93
Защото,ако го обичаш ще му имаш и повече доверие
(щом си се навил да спиш с него,значи трябва да му имаш доверие)
и няма да се притсняваш толкова и ще си по-отпусната.
А ако не се познават толкова мн няма да знаеш какво да очакваш
от него.Има разлика,защото вс е на психическа основа.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от 3ff3k7a
![]()
![]()
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
Може би няма значение , но поне за момичетата ще им е по хубаво ако са с човек когото обичат защото ще се отпуснат повече от колкото с някой дет са се видяли 1-2 пъти и ... Абее мисля че няма значение защото при всяко момиче е различно![]()
И аз съм на същото мнение ...Първоначално написано от 3ff3k7a
![]()
![]()
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано не си решила да правиш секс на тая възраст, че с толко мозък и до стаята няма да стигнеш, камо ли до леглото
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УМИРАМ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има значение - да
Факт!
Коагто се познават добре и си имат доверие, момичето се отпуска повече и не се стиска и го прави с по-голямо желание, и това помага за по-добър резултат да го наречем накрая.
А когато не се познават още добре, и тя му няма напълно доверие, нормално ще се притеснява повече, ще се стиска повече, няма да се отпусне и съответно ще е настроена за повече болка и така о ще стане накрая.
Не казвам, че при всички е така, щото в днешно време има много лесни момичета (които биха ме оспорили точно за отговора ми в темата), но при 80% може би е така
То нали затова при някои момичета е важен първия път и с кого го правиш...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от 3ff3k7a
Точно това обяснявах в моя пост!!!Психическата нагласа е много важна за момичето,а за момчето....лесна му работа ...!!!А тва че някои момичета не им дреме с кой се **** си е друг въпрос ,на тях не им трябва психическа нагласа ,щото не подбират!
свършват.
P.S. Подкрепям Make_Me_Laugh![]()
свършват.
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Разберете, че чувствата няма нищо общо с физиологията!!!
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Дано не си решила да правиш секс на тая възраст, че с толко мозък и до стаята няма да стигнеш, камо ли до леглото
УМИРАМ!
на човек да му омръзне от хора като теб,кво на интересна/сен ли се правиш??Нормално е да мислиш така,явно го правиш с всеки срещнат и за теб не е от значенине.Човек вече един въпрос не може да зададе,това ме интересува и това питам,сайта е за това ,а ти като незнаещ защо си тука,напусках форума!!!![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
ми според зависи и също от тфа дали има възбуда...както и дали го харесваш а според мен ако се познавате от мн време ама сте си само приятели по-натам ще боли![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Това няма значение ,въпроса е дали момчето достатъчно ще те предразположи и ще е достатъчно внимателен и нежен![]()
Има някакво значение...Защото момичето ще бъде по-спокойно, ако добре познава човека до себе си...Но колкото и да са привързани един към друг, колкото и спокойни да са не значи, че няма да боли. И пак си зависи от много неща, далеч не само от това обичат ли се или не.
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
еми ако члена му те обича може да се смили над теб и да не те боли много![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !