.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Има значение - да
    Факт!

Коагто се познават добре и си имат доверие, момичето се отпуска повече и не се стиска и го прави с по-голямо желание, и това помага за по-добър резултат да го наречем накрая.

А когато не се познават още добре, и тя му няма напълно доверие, нормално ще се притеснява повече, ще се стиска повече, няма да се отпусне и съответно ще е настроена за повече болка и така о ще стане накрая.

Не казвам, че при всички е така, щото в днешно време има много лесни момичета (които биха ме оспорили точно за отговора ми в темата), но при 80% може би е така

То нали затова при някои момичета е важен първия път и с кого го правиш...
    Съгласна съм ... А и ако наистина се обичат, момчето ще се постарае повече, за да изпита момичето минимална болка ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    в мечтите ти
    Няма значение.Може да си с някой, който много обичаш и да не можеш да се отпуснеш, както и да си с някой, който те привлича само физически, но да си много възбудена и спокойна.А това дали си отпусната е един от основните фактори, определящи силата на болката.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    с0фия
    не хора вникнете малко в темата и ще разберете щото ако не се познават тя има предвид че момчето може да си я ебе без да го пука дали ще боли или не важното е само на него да му е кеф доколкото ако се обичат момчето да е нежно към момичето и да прави малко повечко неща за да я възбуди и да обърне внимание не само на неговото свършване а и на нейното тъй че ДА до някъде е вярно това твърдение
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Велико Търново
    не хора вникнете малко в темата и ще разберете щото ако не се познават тя има предвид че момчето може да си я ебе без да го пука дали ще боли или не важното е само на него да му е кеф доколкото ако се обичат момчето да е нежно към момичето и да прави малко повечко неща за да я възбуди и да обърне внимание не само на неговото свършване а и на нейното тъй че ДА до някъде е вярно това твърдение

благодаря ти,че поясни темата и аз това мислех,че ако момчето бъде егоист в леглото и го интересува само неговия кеф,моми4ето ще си го боли и той няма да обърне внимание на нейната болка,но ако се обичат и 2мата дават всичко от себе си и мислят и за 2-мата тогава може би ще е различно.нищо ,просто исках да чуя мненията на др-те
    Руса кукличка

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93

благодаря ти,че поясни темата и аз това мислех,че ако момчето бъде егоист в леглото и го интересува само неговия кеф,моми4ето ще си го боли и той няма да обърне внимание на нейната болка,но ако се обичат и 2мата дават всичко от себе си и мислят и за 2-мата тогава може би ще е различно.нищо ,просто исках да чуя мненията на др-те
    точно така
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Чувствата имат до толкова значение, че се чувстваш сигурна, обичана, хубаво ти е и си отпусната. Но че има и физическа болка... има си (: просто защото 'си тясна'. Но ако не мислиш за това толкова, а се насладищ на момента с любимия човек... може и да не я усетиш чак така.
    Голяма част е и от нагласата.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си