- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- просто любопитсво
Съгласна съм ...Първоначално написано от Make_Me_Laugh
А и ако наистина се обичат, момчето ще се постарае повече, за да изпита момичето минимална болка ...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Няма значение.Може да си с някой, който много обичаш и да не можеш да се отпуснеш, както и да си с някой, който те привлича само физически, но да си много възбудена и спокойна.А това дали си отпусната е един от основните фактори, определящи силата на болката.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
не хора вникнете малко в темата и ще разберете щото ако не се познават тя има предвид че момчето може да си я ебе без да го пука дали ще боли или не важното е само на него да му е кеф доколкото ако се обичат момчето да е нежно към момичето и да прави малко повечко неща за да я възбуди и да обърне внимание не само на неговото свършване а и на нейното тъй че ДА до някъде е вярно това твърдение
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
не хора вникнете малко в темата и ще разберете щото ако не се познават тя има предвид че момчето може да си я ебе без да го пука дали ще боли или не важното е само на него да му е кеф доколкото ако се обичат момчето да е нежно към момичето и да прави малко повечко неща за да я възбуди и да обърне внимание не само на неговото свършване а и на нейното тъй че ДА до някъде е вярно това твърдение
благодаря ти,че поясни тематаи аз това мислех,че ако момчето бъде егоист в леглото и го интересува само неговия кеф,моми4ето ще си го боли и той няма да обърне внимание на нейната болка,но ако се обичат и 2мата дават всичко от себе си и мислят и за 2-мата тогава може би ще е различно.нищо ,просто исках да чуя мненията на др-те
![]()
Руса кукличка
точно такаПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Чувствата имат до толкова значение, че се чувстваш сигурна, обичана, хубаво ти е и си отпусната. Но че има и физическа болка... има си (: просто защото 'си тясна'. Но ако не мислиш за това толкова, а се насладищ на момента с любимия човек... може и да не я усетиш чак така.![]()
Голяма част е и от нагласата.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.