.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен

черни точки

започнаха да ми излизат черни точки и нз какво да правя,кажете някоя рецепта,но плс изпробвана,а не взета от някой др сайт просто за да отбиете номер
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Mi ima nai-razli4ni po4istva6ti gelove protiv 4erni to4ki!Az li4no izpolzvah na Clear and Clean no mi svar6i i sega polzvam na Eveline kakto i tonik protiv 4erni to4ki na Avon!Moga da kaja 4e sam dovolna ot tqh!Ne sa mi se mahnali vsi4kite no sa sravnitelno po malko!

И аз имам :/
    Са треа си взема нещо,чух,че на гарниер е добро

Da i az taka 4uh 4e Garnier Pure 3 v 1 bilo mnogo dobro i mislq i az kato svar6a na Eveline i az da si go vzema!!!

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    spored men Garnier Pure 3 v 1 e dobyr izbor na men lichno mnogo mi pomognaha lentichkite na nivea za cherni tochki
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

аа съм много доволна от гарниер 3 в 1 ползвам го него бая време и за черни точки и за други пъпчици и за почистване абе супер е
    Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз пък ходя на козметик и нямам никакви проблеми с черните точки вече :P
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си