.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    РЮАР

[Нарушена т.7 от правилата] BLaCKBLooD

ьхаЬахьАЬ Тебе кой те сложи модератор бе. Та ти си п1лен некад1рник. За какво ми заключи темата, че пише Help ? Нали си модератор бе, нали трябва да поправиш грешките... написано си е на кирилица... всичко точно..
    Аман от некад1рници !

В случеят,наистина не е бил прав да заключи темата,но щом са го сложили за моделатоp,явно заслужава да е такъв.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    РЮАР
    Заслужава той... един по ....
    некомпетентен .......................

Човекът си е модератор от много отдавна и сигурно е имал причина да заключи темата.

Обикновенно заглавие като ''Хелп'' се слага,когато проблема е прекалено дълъг за да може да бъде сложен като заглавие.
    Можеше просто да сложиш като заглавие "търся програма за видео конвертиране". ;]

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Обикновенно заглавие като ''Хелп'' се слага,когато проблема е прекалено дълъг за да може да бъде сложен като заглавие.
    Можеше просто да сложиш като заглавие "търся програма за видео конвертиране". ;]
    Нали е модератор, пр1стите ли ще му се счупят ако напише две - три думи... НАЛИ ТОВА МУ Е РАБОТАТА !

Град
    Асеновград, България
    А на теб какво щеше да ти се счупи, ако си беше написал заглавието както трябва? Той може да действа по своя преценка и никъде не е написано, че трябва да ти редактира заглавието.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Сигурно е имал лош ден,а може би и добри основания за действията си...

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    а на теб какво ще ти се счупи да напишеш това в гугъл и да видиш резултатите, че трябва да пускаш тъпи теми по форумите и след това да осмърдяваш всичко?
    Нали е за това тоя форум да се помага когато имаш нужда и не можеш да намериш нещо бе, к'во ми се пра'йш на интересен.

Той може да действа по своя преценка и никъде не е написано, че трябва да ти редактира заглавието
    Нали за това сте тук и за това сте модератори бе, некад1рници такива - да помагате когато другите потребители имат нужда. К'во са... на мен примерно ми трябва тая програм, не мога да я намера ник1де и в един момент правя тема в форум, В КОЙТО СЕ ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ ТРЯБВА ДА МИ ПОМОГНАТ и се появява МОДЕРАТОР - НЕКАД1РНИК и ми заключва темата защото пишело " Help ", а не заглавие от рода " Трябва ми програмата за видео конвентиране " или " Моля ви кажете някоя програма за конвентиране "
    С такива модератори форумите ще са супер. АМИН !

Град
    Асеновград, България
    Скъпи мой gPa3HuTeJl, когато използваш услугите на този форум, в който се предполага, че трябва да ти помогнат, трябва да си наясно, че в него действат правила и възползвайки се от услугите му, ти се съгласяваш да ги спазваш. И когато нарушиш някое от тях, е много ясно, че ще се появи някой модератор. И ще те помоля, да внимаваш с изразите.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Нали е модератор, пр1стите ли ще му се счупят ако напише две - три думи... НАЛИ ТОВА МУ Е РАБОТАТА !

gPa3HuTeJl тук си в грешка. Работата на модераторите не е да ти поправят грешките, а да следят за спазването на правилата. Ти си нарушил правило и той е направил, каквото е сметнал за редно.
    И по твоята логика - твоите пръсти щяха ли да се счупят ако си беше написал заглавието на темата по правилата?

Дай им да се заяждат
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Ти знаеш ли какво заслужаваш?! Да ти спрат тотално достъпа до интернет. Казвам ти го най-отговорно. BLaCKBLooD е модератор и за да го направи това нещо си има причини. Ако това се случи в моя сайт, определено също бих ти заключил темата. Да, прав си, че за 2 думи нищо не ми пречи. Но ако всеки започне така да разсъждава какво правим ? 2 по 100 и тогава си прави сметка в какво ще се превърне форума. Така че абсолютно си в грешка и ми е писнало от хора като теб. Какво значи "Това му е работата" ? Тук всеки е на доброволни начала. Ако не ти харесва отивай другаде. Модераторите също са хора, не са машини. Имат си личен живот. Имат си и те грижи и проблеми. Какъв си ти, че да даваш подобна оценка. Нито му плащаш, нито нищо. Ако му плащаше, да си недоволен да, а ти си недоволен при положение, че нищо не даваш... Тук идва момента да кажа една много стойностна приказка на Оскар Уайлд:

Хората знаят цената на всичко, но не знаят стойността на нищо...

Замисли се. Не мисля, че си тъп. Разтълкувай я и ще разбереш, че не си прав.

Мега фен Аватара на machoka
    С това отношение към екипа - в някой друг форум.

Като искаш да изразиш несъгласние - направи го по цивилозван начин. Тук простаци не търпим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си