- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нужда от съвет
обади се на ясновидка, кажете си именната, рожденните дати и годините на раждане и всичко ще е цик цик пръц опа![]()
Как ще ти писне толкова рано?Тепърва има да дундуркаш бебета!Първоначално написано от Миленнн
![]()
ooo kak 6te dundurkam ti 4uva6 li se ne go iskam tova eПървоначално написано от plmn``
Бременна е, оттук виждам, с близнаци, но не са от теб... Приятел на име Петър имаш ли? Айде ся дай 5 лева и още ще ти кажа...![]()
Споко пич, не се притеснявай, няма как да е от теб щом не сте го правили от 5 месеца, логично е...![]()
бате сигорен сам че е от жегите или от климата ли ддз приателката ми по миналиа месец и доиде 1-2 дена по рано а сега и доиде 1-2 дена по късно тва е от климата споко да не ти пука![]()
Zdraveite,priqteli napravihme 2 testa ediniqt be6e na 3-ti a drugiq dneska 4akahme 5-6 min za rezultata i be6e 1 4erti4ka i na dvata testa,no dali sa pokazali vqrno nzno se radvam 4e i dvata testa pokazaha 1 4erti4ka
Здравейте, отново съм аз и пак ме притеснява тази мисал с гафа![]()
защото миналия месец и закъсня и този месец отново закъснява и се чудя вече кво да си мисля междо другото корема леко е подутне е както преди и това много ме притеснява и днеска и се виеше свят казвам и че неможе да е от това (гафа) да се вие свят и да и закъснява но това го казвам за да не я притеснявам,но вътрешно в себе си и аз много се притеснявам и нз вече кво да си мисля
![]()
ami 100% ne e bremenna ot tebe![]()
spoko e nqa na4in 6tom sled tva i e idvalo
![]()
дано дано дано :P много ще се радвам да е така много ще черпя :PПървоначално написано от House^mania...
Ето 2 савета:ходете на лекар!!!!!!!!!!!и да си купи тест за бременност!!!!!ето ре6ението после като излезе от кабинета може да ти каже :Ще става6 ба6та :razz:
Няма вероятност да е бременна, след като не сте правили секс от 2-3 месеца, а и цикъла й е бил редовен. Спокойно - всичко се случва. Цикъла може да закъснее поради много причини.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от jambo_bs
И аз!
Мда днеска и дойде :P в съботаПървоначално написано от baby_bitch
![]()
помощ моля ви кажете си искренно мненията си днеска стана един голям проблем които е признак за бременност ;( а той е че е на момичето и стана лошо и много взех да се притеснявам все пак малко ли е,закъснява цикъла подут корем големи болки в стомаха прилошаване каже те си искренно мненията си![]()
Момичето да си направи тест.Не струва милиони и след 10 минути ще сте спокойни
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
И аз нз кво да си прави вече ние правихме 2 теста уж нямаше нищо ама сега що стана така от 2-3 месеца вече и се поду корема от днеска от обяд постоянно и е лошо корема много я боли и аз си мисля за тъпия гафПървоначално написано от Giva
![]()
Qko se filmira6![]()
jal mi e 4e ste tooolkova ne obrazovani po temata za sexa!
Menzisa moje da i zakasnee dori ot stres...ima mn pri4ini poradi koito moje da i zakasnee - ne e samo bremenostta!
I pravete si sex....no s kontracepciq...prezervativi ,hap4etane se li6avaite ot tova udovolstvie...
veroqtno i e lo6o za6toto 6te i idva....
i na men taka mi se polu4ava ponqkoga....eto tozi mesec sedmicata predi da mi doide me bole6e korema i be6e podyt i vse mi be6e gadno....zakasnq s 5dni no eto doide i vsi4ko e nared![]()
Aide ne se stresiraite tolkova i si pravete sex - no se predpazvaite s kondom i to samo po 1 slagai....ako sloji6 2 6te se skusat i nqma da vi e gotino...
ae UspeH4eta
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
+1Първоначално написано от sapa91
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !