.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    обади се на ясновидка, кажете си именната, рожденните дати и годините на раждане и всичко ще е цик цик пръц опа
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Цитирай Първоначално написано от Миленнн
    Цитирай Първоначално написано от sevenhill
    Теста му е майката айде и успех
    Ami to na tam otivat rabotite ama sled tova hi4 ne mi se poglejda testa 4e..... napravo mi pisna (((
    Как ще ти писне толкова рано?Тепърва има да дундуркаш бебета!

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Цитирай Първоначално написано от sevenhill
    Теста му е майката айде и успех
    Ami to na tam otivat rabotite ama sled tova hi4 ne mi se poglejda testa 4e..... napravo mi pisna (((
    Как ще ти писне толкова рано?Тепърва има да дундуркаш бебета!
    ooo kak 6te dundurkam ti 4uva6 li se ne go iskam tova e

Голям фен Аватара на o0ps
    Бременна е, оттук виждам, с близнаци, но не са от теб... Приятел на име Петър имаш ли? Айде ся дай 5 лева и още ще ти кажа...

Споко пич, не се притеснявай, няма как да е от теб щом не сте го правили от 5 месеца, логично е...

бате сигорен сам че е от жегите или от климата ли ддз приателката ми по миналиа месец и доиде 1-2 дена по рано а сега и доиде 1-2 дена по късно тва е от климата споко да не ти пука

Zdraveite,priqteli napravihme 2 testa ediniqt be6e na 3-ti a drugiq dneska 4akahme 5-6 min za rezultata i be6e 1 4erti4ka i na dvata testa,no dali sa pokazali vqrno nz no se radvam 4e i dvata testa pokazaha 1 4erti4ka

Здравейте, отново съм аз и пак ме притеснява тази мисал с гафа
    защото миналия месец и закъсня и този месец отново закъснява и се чудя вече кво да си мисля междо другото корема леко е подут не е както преди и това много ме притеснява и днеска и се виеше свят казвам и че неможе да е от това (гафа) да се вие свят и да и закъснява но това го казвам за да не я притеснявам,но вътрешно в себе си и аз много се притеснявам и нз вече кво да си мисля

ami 100% ne e bremenna ot tebe spoko e nqa na4in 6tom sled tva i e idvalo

Цитирай Първоначално написано от House^mania...
    ami 100% ne e bremenna ot tebe spoko e nqa na4in 6tom sled tva i e idvalo
    дано дано дано :P много ще се радвам да е така много ще черпя :P

Ето 2 савета:ходете на лекар!!!!!!!!!!!и да си купи тест за бременност!!!!!ето ре6ението после като излезе от кабинета може да ти каже :Ще става6 ба6та :razz:

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Няма вероятност да е бременна, след като не сте правили секс от 2-3 месеца, а и цикъла й е бил редовен. Спокойно - всичко се случва. Цикъла може да закъснее поради много причини.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Направете още един тест, не знам може да е хванала вирус, а все пак дойде ли и цикъла?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Абе аз съм 98 % сигурен че не е бременна

И аз!

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Направете още един тест, не знам може да е хванала вирус, а все пак дойде ли и цикъла?
    Мда днеска и дойде :P в събота

помощ моля ви кажете си искренно мненията си днеска стана един голям проблем които е признак за бременност ;( а той е че е на момичето и стана лошо и много взех да се притеснявам все пак малко ли е,закъснява цикъла подут корем големи болки в стомаха прилошаване каже те си искренно мненията си

Момичето да си направи тест.Не струва милиони и след 10 минути ще сте спокойни
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Цитирай Първоначално написано от Giva
    Момичето да си направи тест.Не струва милиони и след 10 минути ще сте спокойни
    И аз нз кво да си прави вече ние правихме 2 теста уж нямаше нищо ама сега що стана така от 2-3 месеца вече и се поду корема от днеска от обяд постоянно и е лошо корема много я боли и аз си мисля за тъпия гаф

Qko se filmira6 jal mi e 4e ste tooolkova ne obrazovani po temata za sexa!
    Menzisa moje da i zakasnee dori ot stres...ima mn pri4ini poradi koito moje da i zakasnee - ne e samo bremenostta!
    I pravete si sex....no s kontracepciq...prezervativi ,hap4eta ne se li6avaite ot tova udovolstvie...
    veroqtno i e lo6o za6toto 6te i idva....
    i na men taka mi se polu4ava ponqkoga....eto tozi mesec sedmicata predi da mi doide me bole6e korema i be6e podyt i vse mi be6e gadno....zakasnq s 5dni no eto doide i vsi4ko e nared
    Aide ne se stresiraite tolkova i si pravete sex - no se predpazvaite s kondom i to samo po 1 slagai....ako sloji6 2 6te se skusat i nqma da vi e gotino...
    ae UspeH4eta
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Цитирай Първоначално написано от sapa91
    ае що за тъп въпрос има тестове за бременност, лекари и т.н ве, а аборт може да се направи до 3 месец след това мой човек някой ще ти вика ТАТИ
    +1
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Мда днеска и дойде :P в събота
    Е щом и е дошъл не мисля, че трябва толкова да се притесняваш .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си