- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата или момичетата?
Кой е по-важния от двамата и кой трябва да задоволява другия повече и да се грижи да е щастлив и да му е кеф?
Според мен момчето трябва да се грижи за момичето повече
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
това зависи от характерите,не от пола :P
Според мен и двамата.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Може би момчето![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
може би момчето защото все пак ние момичетата сме нежния пол и ни трябват повече грижи![]()
но все пак трябва и двамата да се грижат един за друг но да не се стига до кой знае какви лигавщити
![]()
:P
Ми аз съм момиче,затова смятам,че момчето.Но те незнам дали ще се съгласят с мен
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
И двамата![]()
и двамата по равно, не може само единия да дава без да получава![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Мом4етата :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+2Първоначално написано от vuvs
Мързеливи момичета![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
И какво ви кара да мислите че някой ще седне да ви задоволява капризите в една връзка всичко е равно няма някой повече някой по малко....
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Не може един да дава , а друг само да взима. Една наистина сполучлива връзка се състои в разбирането между двамата, и в желанието да направят човека до себе си щастлив.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Майка ти
И двамата.Иначе няма да е честно спрямо единия.Не може само да искаш да получаваш, без да си дал нещо в замяна.
В една връзка е редно да получаваш колкото даваш и обратното. В противен случай не виждам как връзката ще е успешна - единия само да дава другия само да получава. На тоя който дава в един момент ще му писне.
Думата "задоволява" в раздел "Любов" ми дойде твърде високо.
Няма да коментирам.
ee само не разбирам кво имаш в предвид да се грижи? аз лично никога не полагам некви сепциални "грижи". aз като правя нещо за човека до мен не го правя с мисълта че утре той трябва да ми даде нещо още по-голямо и хубаво... правя го за да видя 4е се радва и това да зарадва и мен... не намирам смисъл в тва "дай ми аз да ти дам"...![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Някой май го е ударила жегата....Първоначално написано от waaaagh
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
момчето![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Ne mislq 4e ima po vajen nesmqtam 4e mom4etata trq da zadovolqvat si4ki kaprizi na nqkoq a tq da si se kefi tam ili pyk obratnoto smqtam 4e v edna vryzka i dvamata sa ravni i dvamata trqbva da zadovolqvat vsi4kite si jelaniq za da sa shtastlivi...![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick