.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

какво ще кажете за това ?

Не мислите ли , че в последно време повечето момчета чакат ние момичетата да направим първата крачка?
    ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Ще ти се...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

e pi6ete de za6to se spotaivate

Ne e vqrno prosto vi boli ot istinata 4e vsi4ki ste bezgramna4ni mekoteli

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от o4arovatelnata
    ... и ти си проста ама не ти го натякваме, нали ? Мене не ме касае,че 2те момчета които си имала през живота си са били толкова смели , че са те чакали ти да направиш първата крачка ...

Иди изпий едно Валерианче и света ще ти се стори по-хубав.
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Има нещо такова, но може би е така защото не им пука много дали ще си имат приятелка или не... ддз, но има нящо верно...

Хаха пълни глупости,че ти колко момчета си видяла,че си напраи тея изводи,повечето не праат въобще никакви крачки,щот не им пука

Зависи от момчето и доколко го привлича момичето...
    Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !

Донякъде вярно,и аз бях такъв,преди да ми открият рака.След това видях,че трябва да действам,щото жижота е кратък.Победих рака и съм готов за битки за момичета!

Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    Има нещо такова, но може би е така защото не им пука много дали ще си имат приятелка или не... ддз, но има нящо верно...
    Ахаммм
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Явно на такива си попадала

Не,не мисля.
    "Повечето момчета"?Сигурно си попаднала на 1 такъв случай и още 2 във форума и вече са повечето момчета.Я направо направи статистика в проценти и населени места на територията на България,че да придобием по-ясна представа,моля те.
    При всеки е раэлично.3ависи от ситуацията,от характерите на хората и още много неща.Но дори и да е така,аэ не виждам нищо лошо мацката да поеме инициативата.Друга е темата вече,че повечето раэглеэени момичета,са на мнение,че эадължително трябва ТОЙ да действа.Но те такива понякога си остават с чакането эа награда.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Град
    София
    Не мисля, че чакат ние да направим първата крачка. Ама ги има сякви..ти просто на такива попадаш може би
    It`s my life
    It`s now or never
    I ain`t gonna live forever
    I just want to live while I`m alive....

Re: какво ще кажете за това ?

Не мислите ли , че в последно време повечето момчета чакат ние момичетата да направим първата крачка?
    Еййй ама точно това си мислех и аз вчера и съм на същото мнение!

Тва е въпрос на опит въпрос на хора и въпрос на привличане на мен са ми се случвали и двата варианта и аз да направя първата крачка и момичето различни хора различно мислене

Град
    София
    Ей, ама и вие сте страшни бе !! Почнали теми да пускат, ама не се осъзнават колко са неграмотни и тъпи. Ама под тъпи имам предвид адски тъпи, равностойно на вселената и приказката за безкрайността..

Понеже авторката е "гръмначно", затова прави такива изводи. Ние понеже сме "безгръмначни" не можем да кажем нищо. Тя е нещо върховно, кой е виждал "гръмначни" индивиди?!

По темата: зависи от характера, аз например се интересувам от малко хора и не ми пука за почти нищо, така че си правете изводите.

P.S. We all must start worship o4arovatelnata !!!
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: какво ще кажете за това ?

...или просто никой няма желание
    да те сваля....
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Ей, ама и вие сте страшни бе !! Почнали теми да пускат, ама не се осъзнават колко са неграмотни и тъпи. Ама под тъпи имам предвид адски тъпи, равностойно на вселената и приказката за безкрайността..

Понеже авторката е "гръмначно", затова прави такива изводи. Ние понеже сме "безгръмначни" не можем да кажем нищо. Тя е нещо върховно, кой е виждал "гръмначни" индивиди?!

По темата: зависи от характера, аз например се интересувам от малко хора и не ми пука за почти нищо, така че си правете изводите.

P.S. We all must start worship o4arovatelnata !!!

++
    \/

Когато изчезна, когато метеорът бе паднал отвъд хоризонта, всичко потъна в мрак.
    Не можех да видя звездите повече.
    И вече нямаше смисъл за каквото и да е било..

Град
    Там, където е сърцето...
    Не мисля така, дори са доста настъпателни, да не кажа даже понякога досадни...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    i az sum na tova mnenie...
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Така е!!! И аз съм гозабелязала

Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    ... и ти си проста ама не ти го натякваме, нали ? Мене не ме касае,че 2те момчета които си имала през живота си са били толкова смели , че са те чакали ти да направиш първата крачка ...

Иди изпий едно Валерианче и света ще ти се стори по-хубав.
    +1 i btw Avtora e bahti ZLETAKA

Град
    столицата
    Никой от нас не е длъжен да прави първата крачка,ако го искаме достатъчно силно,ще го направиме.Всички останали ваши оправдания са лигавщини.

Град
    Париж
    Мен не ме чакат,щот знаят,че няа я напрая!
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Mi nii q pravim ama vi ne ni otklikvane otna4alo i posle se 4udite zashto spirame....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си