- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ще кажете за това ?
Не мислите ли , че в последно време повечето момчета чакат ние момичетата да направим първата крачка?
ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti
Ще ти се...
I am not an artist I am a fucking work of art!
e pi6ete de za6to se spotaivate
Ne e vqrno prosto vi boli ot istinata 4e vsi4ki ste bezgramna4ni mekoteli
... и ти си проста ама не ти го натякваме, нали ? Мене не ме касае,че 2те момчета които си имала през живота си са били толкова смели , че са те чакали ти да направиш първата крачка ...Първоначално написано от o4arovatelnata
Иди изпий едно Валерианче и света ще ти се стори по-хубав.
I am not an artist I am a fucking work of art!
Има нещо такова, но може би е така защото не им пука много дали ще си имат приятелка или не... ддз, но има нящо верно...
Хаха пълни глупости,че ти колко момчета си видяла,че си напраи тея изводи,повечето не праат въобще никакви крачки,щот не им пука
Зависи от момчето и доколко го привлича момичето...
Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !
Донякъде вярно,и аз бях такъв,преди да ми открият рака.След това видях,че трябва да действам,щото жижота е кратък.Победих рака и съм готов за битки за момичета!![]()
АхамммПървоначално написано от sladka_______
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Не,не мисля.
"Повечето момчета"?Сигурно си попаднала на 1 такъв случай и още 2 във форума и вече са повечето момчета.Я направо направи статистика в проценти и населени места на територията на България,че да придобием по-ясна представа,моля те.
При всеки е раэлично.3ависи от ситуацията,от характерите на хората и още много неща.Но дори и да е така,аэ не виждам нищо лошо мацката да поеме инициативата.Друга е темата вече,че повечето раэглеэени момичета,са на мнение,че эадължително трябва ТОЙ да действа.Но те такива понякога си остават с чакането эа награда.
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Не мисля, че чакат ние да направим първата крачка. Ама ги има сякви..ти просто на такива попадаш може би![]()
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
Еййй ама точно това си мислех и аз вчера и съм на същото мнение!Първоначално написано от o4arovatelnata
![]()
![]()
![]()
Тва е въпрос на опит въпрос на хора и въпрос на привличане на мен са ми се случвали и двата варианта и аз да направя първата крачка и момичето различни хора различно мислене![]()
Ей, ама и вие сте страшни бе !! Почнали теми да пускат, ама не се осъзнават колко са неграмотни и тъпи. Ама под тъпи имам предвид адски тъпи, равностойно на вселената и приказката за безкрайността..
Понеже авторката е "гръмначно", затова прави такива изводи. Ние понеже сме "безгръмначни" не можем да кажем нищо. Тя е нещо върховно, кой е виждал "гръмначни" индивиди?!
По темата: зависи от характера, аз например се интересувам от малко хора и не ми пука за почти нищо, така че си правете изводите.
P.S. We all must start worship o4arovatelnata !!!
Don't tell me what I can or can't do !
...или просто никой няма желаниеПървоначално написано от o4arovatelnata
да те сваля....![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от Boyd
++ \/
Когато изчезна, когато метеорът бе паднал отвъд хоризонта, всичко потъна в мрак.
Не можех да видя звездите повече.
И вече нямаше смисъл за каквото и да е било..
Не мисля така, дори са доста настъпателни, да не кажа даже понякога досадни...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
i az sum na tova mnenie...Първоначално написано от sladka_______
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Така е!!! И аз съм гозабелязала![]()
+1 i btw Avtora e bahti ZLETAKAПървоначално написано от xercu^es
![]()
![]()
![]()
Никой от нас не е длъжен да прави първата крачка,ако го искаме достатъчно силно,ще го направиме.Всички останали ваши оправдания са лигавщини.
Мен не ме чакат,щот знаят,че няа я напрая!![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Mi nii q pravim ama vi ne ni otklikvane otna4alo i posle se 4udite zashto spirame....