- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл ?
Значи..Наскоро се запознах с едно момче ,което е 5 години по-голямо от мен.Но просблема е 4е е от моя град.И е братовчед на най-добрата ми приятелка.И другата седмица (щото той си е на село ся) ще ходим пак.Той ми пише разни смс-и ,показва ми ,че не е безразличен към мен .И аз го харесвам,но нз дали има смисъл да се задълбочавам ?? Щот пък ако стане нещо м/у нас може пък приятелката ми да се убиди или ддз да се засегне .. Вие как мислите ?
НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..
Хм просто попитай птиятелката си дали, няма да се обиди ако не стане нищо м/у нас, но едвали ще каже нещо се пак това зясяга теб не нея...!
зависи какви са 5-те години разлика ако той е на 20 ти на 15 ...
не виждам какъв е смисъла.... ти на 13-14 той 17-18 приемливо... или нещо такова :Р бе живей дивей и се радвай на живота![]()
NqKaF si TaM :P
Pogovori s priqtelkata ti za teb i nego!!No az mislq 4e tq nqma da ima ni6to protiv-ot edna strana ne q zasqga neq a i ot druga nali ti e nai-dobra priqtelka!!A i sa6to za godinite sam saglasna sas nqkafsi_tam!!!
Първо говори с твоята приятелка,тя ако наистина ти е приятелка ще те разбере,ако ли пък не зна1и не ти е приятелка,тъи че опитайте![]()
Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !
Ако имате връзка,тя се задълбочи,твоята приятелка няма да се сърди.Няма и смисъл да го прави.
това за приятелката ти не мисля че ще има нещо против.... няма ли да даже да се зарадва или де да знам да ви уреди може би ;] щом го харесваш и той не е безразличен действай!!! живей за мига!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
На първо място те съветвам да се научиш да пишеш по-грамотно,също така и да се иэраэяваш.
По темата ти-не виждам эащо приятелката ти може да се раэсърди.Че си тръгнала с братовчед й,който също те харесва и симпатиите ви са вэаимни?Съмнявам се това да е проблем эа нормален човек.Виж,ако има някакви отклонения,може и да е проблем.Но тук вече не мога да кажа нищо повече,эащото не си споменала да не е добре момичето.3атова мисля,че няма да има проблем.Само че има и нещо друго важно-ако си падаш по момчето,недей само да чакаш да ти праща смс-и,да ти се обажда,да те търси и тн,а и ти му покажи,че те кефи.И нещо още-не раэбрах от твоя град ли е или не,эащото доста двусмислено си написала нещата.
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Не виждам защо приятелката ти трябва да се обиди или засегне ако тръгнеш с братовчед и?! След като го харесваш давай![]()
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
Опитай!Нищо не губиш!![]()
Не виждам приятелката ти за какво може да се сърди...даже би трябвало да се радва за васВсе пак поговори с нея
![]()
Поговорете с нея и виж как е положението , ако е съгласна пожелавам ви късмет!!!![]()
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
ОМГЗа к'во ще ти се сърди приятелката?!
![]()
![]()
![]()
Щото си тръгнала с братовчет и?
На колко годинки си бе момиче? 12-13? Интересно ми е, защо си мислиш че тя може да ти се обиди ?!
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Поговори с приятелката си, тя няма за какво да ти се расърди и тогава действай, а ако пък го направи значи вади си изводи каква приятелка е, за такова дребно нещо да се сърди и да не иска да си щастлива...Успех![]()
emi probvai nishto ne gybish nishto he e po golqm ot teb s 5 godini za liubovta nqma granici nali znaesh pak ako neznae ne se razocharovai mn zashtoto pone si opitala
Приятелката ти да не би да ходи с братовчед си![]()
![]()
![]()
Тей иначе пробвай ... то нали знаеш човек се учи на принципа "проба-грешка"
So free
Кво ще и пука пък на приятелката ти?Се едно на мен да ми пука с коя ходи брачед ми...
Зимаите са там и да не ти дреме
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
има ли смисъл, коато няма значение??(шегувам се..)
сега по темата: пробвай с него, но не се задълбочавай и преди това си поговвори с приятелката, за да разбереш и нейната гледна точка
и П.С обиждам се пише с о, не с у![]()
Не разбирам защо би могла да се засегне, след като не му е, нито гадже, нито нищо.. просто братовчедка![]()
Все пак, ако го харсваш, и той теб, това че най-добрата ти приятелка му е братовчедка, не би трябвало да ви попречи..![]()
![]()
Защо смяташ че ще ти се сърди.Се пак ти е най-добрата приятелка .Пробвай с него и виж какво ще стане