- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Имам си приятел,заедно сме от 1-2 месеца,но съм силно привързана към него,той започна работа в др град от моя и работното му време е от 09:00-00:00ч и няма да може да се виждаме близо 1-2 месеца,той ми каза че неиска да се разделяме,че ще се чуваме и ще си пишем смс-и,страх ме е да не го загубя и чуствата ни да не се превърнат в навик и се колебая да се разделим ли за някакво определено време или да продължим!?
Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !
В скоро време усещам тема тип Изневерих на приятеля си / Приятеля ми изневери ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
...В скоро време усещам тема тип Изневерих на приятеля си / Приятеля ми изневери .... с това какво искаш да кажеш?
Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !
Какво искам да кажа ?! ... Искам да кажа, че връзката ви няма бъдеще по простата причина , че през тези 2 месеца той 100% ще забърше някоя друга... Ти ще се депресираш , няма да излизаш от вас , ще киснеш във форума и ще пишеш теми свързани с отминалата любов...Първоначално написано от MuMuTo0o
Мога да ти кажа , че всичко ще е наред ... че 2 месеца ще си се обичате на еди-колко си километра един от друг , ама ква ми е файдата да те лъжа ??? Били сте заедно само 2 месеца... Изключително малко време стой зад вас, за да се надяваш на нещо повече след като замине.
И аз така мисля,но нищо не се знаеПървоначално написано от xercu^es
прав си,но той държи на мен и аз на него,вярно били сме супер кратко време заедно,но сме преживели мн неща заедно за това време и ми е доказвал,че има чуства към мен,както и аз към него!
Само изразих мнение ... Не съм казал , че ще стане точно така ... Хубаво е , че пазиш надеждата в себе си ... Жалкото е , че ще си останеш само с нея ... Нямам намерение да си налагам волята и да те нагласям ... Айде със здраве и ... късмет !![]()
мхм...Надеждата ми ще умре последна !и мерси за пожеланието xercu^es
![]()
Hmmmm мисля , че трбва да се разделите![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Остенете заедно колкото се може повече. Надявай се че ще поддържате връзка, но ако видиш че нещата на вървят- разделете се
Успех![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
е ти много бързо са отказваш бепродължете си.... пък да видим какво ще стане
УСПЕХ
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не се разделяйте в никакъв случай!!!!! Ако той наистина те обича и има чувства към теб ще се бори за любовта ви и няма да погледне друга!!!Първоначално написано от MuMuTo0o
Уверявам те че ще стане така.Не губи надежда!!!Тва е най нелепата причина да се разделите .
Още веднъж - НЕ ГО ПРАВИ !!!
Дано съм била полезна
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
не се отказвам бързо,но неискам за пореден път да си причинявам болка,неискам да сум егоиска,нооо в последните няколко години винаги все аз страдам ...
Не се прави,че не ти пука и че приемаш нещата добре,а му кажи истината.Няма лошо да се притисняваш.Нормално си е даже.Аэ не съм иэпадала в такава ситуация,но сигурно,ако ми се наложи,и аэ ще си напълня главата с един тон тъпотии.Така че,по-добре му кажи эа притесненията си.Въпреки че това е положението и така или иначе ще ти се наложи да го преживееш,може би ще ти стане по-добре като го обсъдиш с него.А какво ще стане в действителност никой не энае.Ще видиш като мине малко време.Ако си се обичате ,не ми се вярва 1-2 месеца да са проблем.Друг е вече въпросът,ако ти си прекалено ревнива и се иэмъчваш постоянно дали той оттам няма да ти иэневери с друга.Таэи мисъл ще те побърка,гаранция.И все пак фактите,са си факти.Приеми ситуяцията като нещо неотложно,каквото всъщност си е.
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Ами според мен засега си останете заедно, но ако видиш, че връзката ви не върви във всеки един момент можеш да я прекратиш![]()
Приеми го като изпитание на връзката ви. Ако той е искрен с теб и ти с него, след 2 месеца, когато той се върне при теб, всичко ще бъде по-хубаво от всякога.
А ако стане нещо, ти решаваш - прошка или край.
И все пак го приеми като изпитание на връзката ви, ако е било писано да сте заедно то ще удържите тези 2 месеца
Успех
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Два месеца е много при това малко познаване.Но да видим дали ще издържи,но се съмнявам
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не се разделяйте, вижте как ще се развие връзката ви при тези обстоятелства и тогава ако нещо не ти допада и ако видиш промна било то в твоите или неговите чувства тогава помисли за раздяла![]()
Не знам какво да те посъветвам.Аз ако бях на твое място-разстоянието щеше да ме притеснява.Попринцип съм много ревнима и колкото и доверие да имам на момчето,толкова повече ще ревнувам.Пък и два месеца да сте разделени...За това време всичко може да стане.
+1Първоначално написано от ™G-Baby™
едвали ще има време за нещо с това работно време а и не винаги става така...