.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    гр. Пловдив
    Не се разделяйте
    The Nuts!

Благодаря ви, много на всички за съветите
    Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    разстоянието ще си свърши работата
    И аз съм на това мнение,имах такава връзка,беше болезнено..

Когато изчезна, когато метеорът бе паднал отвъд хоризонта, всичко потъна в мрак.
    Не можех да видя звездите повече.
    И вече нямаше смисъл за каквото и да е било..

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Миналата година бях в подобно положение.. приятеля ми беше заминал, но за 1 месец... ходехме от 3-4 месеца, бяхме късали дори веднъж за няколко дена и когато замина също като теб се притеснявах какво ще стане.. дали връзката ни ще се задържи или ще се разделим... Вярно, че беше много трудно, имаше дни, в които ужасно ми лиспваше и давах всичко само и само да го видя дори за час... Имахме и проблеми, разбира се, без това не може, но въпреки това преодоляхме всичко и връзката ни закрепна много повече. И ето че вече година и половина почти продължаваме да сме заедно... така че е възможно...

Ако наистина го обичаш не се отказвай толкова лесно, трябва да опиташ и да видиш какво ще стане... Надявам се да си останете заедно! Успех
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Predpolagam,4e za tezi 2 meseca 6te se vidite pone vednaj taka,4e ne kusai s nego nqma smisal.I nie s priqtelq mi v prodaljenie na 5-6 meseca sme se vijdali po v vednaj na mesec ponqkoga i po-rqdko i vrazkata ni pak izdarja-trqbva samo da si imate doverie az po-princip sam revniv 4ovek i povqrvai mi ako e imalo ne6to az sas sigurnost 6tqh da razbera-obi4am da se rovq navsqkude i znam vsi4ko za nego i ako ima6e ne6to 6tqh da razbera.Ne se razdelqite 6te prejivee6 2 meseca nqkak si.Az izdarjah 1g i 2-3 meseca s mn rqdko vijdane,a sega ot 5 meseca jiveem zaeedo.Tva 4e e dale4e nezna4i nepremenno 4e 6te si nameri druga-e zavisi ot mom4eto se-az imah kusmet s moq priqtel,dano i ti ima6 moq kusmet

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Остани си за сега с него... Нали го обичаш, защо ти е да се разделяте... Вече времето ще покаже колко са ви силни чувствата... Дали ще издържите 2месеца и т.н. Просто за сега остави нещата такива каквито са... А по нататък ще се разбере...

Късмет

Благодаря ви за съветите!
    Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !

Град
    mezdra
    Ами не не се разделяите няма смисъл.Една връзка се гради с много търпение и много нерви казвам го защото с моя приятел сме от повече от 2 години заедно и наистина много съм преживяла с него много работи са ставали но най-важното е да не се отказваш ако наистина искаш да бъдеш със това момче и той със теб и ти го доказва то тогава недеи да се разделяш с него пък и не са много 2 месеца замисли се че може да е много по зле има момичета на които гаджетата им отиват по чужбина и не се виждат по половин година а пак са си заедно и се обичат така че не мисля че има смисъл да се разделяте

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

и моя приятел работи в друг град (на морето) цяло лято (не се бяхме виждали 2 месеца) и сега всичко е много по различно.. не е същото и незнам дали може да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си