- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-красива съфорумка
~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC ~egoistiC
![]()
![]()
![]()
![]()
най-красивото лапенце!
На мен най много ми харесва егоитстик и после Desi_etnies и Oth_fenka![]()
Уеко изпросено, хаха :ДПървоначално написано от slun4ice
Ся ако кажа, че ти си най- хубавото малко момиченце на света няма да ми повярват :/
Мно'о е готина, гарантирам!
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
egoistic whiskass oth fenkata no ne se seshtam za vsichki estestveno o. O
Хах мерси много на всички.. Не съм очаквала да срещна точно моя ник толкова пъти в тази тема![]()
![]()
az mnogo qsno
az sym nai qkata![]()
dashna sym i obicham kolektivna rabota
rabota v ekip![]()
![]()
Моля ?!
Егоистик и Абсолют ми![]()
Хехе, недей да скромничиш.Първоначално написано от slun4ice
С това невинно излъчване как да не те посочи човек.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз казвам, че не й е невинно излъчването![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Прав е.Първоначално написано от yuyuto
В което няма нищо лошо, разбира се. Винаги повече съм харесвала порочността отколкото невинният детски облик. Второто дразни.. особено ако вече не е останало нищо детско във въпросната девойка.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Стига че ме засрамвате бе хора... Не е прилично да ми обсъждате излъчването така..Първоначално написано от yuyuto
![]()
![]()
Хъх, явно съм още дете....
На никъде не бия...![]()
Но е факт!! Адашке, не отричай сегаЕкспертите си казахме мнението :Р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
О аз нито отричам нито потвърждавам нещо...Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
Сладури (:
Първоначално написано от `noтhИng...
Браво. Колко интересни станахме, когато сложихме SWASTICA в темата за най-красива съфорумКА... Ами, изключително интересни, дори си мисля, че може да ви дават по телевизията от интерес.Първоначално написано от Skullbreaker
Един селянин само може да измисли толкова задръстен сарказъм.
Мислите, че не е задръстен ли?
Ако беше един як сарказъм, щеше да има минимум 5 цитата със голям брой емотиконки и "+1". Някак си тъпашки стана, честно казано...
Whatever...
Най-красивата съфорумка е Lord_of_Light![]()
А ти ако беше наред,нямаше да прегледаш 7 страници за да си потърсиш името в тема за "най-красива съфорумка"![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
П.А.Л.Я.Ч.О. търсих името на Lord_OF_Light, ако го има да го цитирам.Първоначално написано от RAWRRR
По-бързо е да прегледаш 7 страници,за да цитираш един ник,отколкото да го напишеш?
По-тъпо е да напишеш нещо, ако вече го има веднъж, политика на постовете ми.Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()