.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Кой от всички ?

taka sig pak 6te kajete 4e tva e porednata typa tema....nz.. za men e mn problemna
    do predi 1 mesec bqh vlubena v edno mom4e ot 2 godini. Bqhme na more toi s negovite fr az s moite i go vidqh 6to za stoka e i mai ve4e ne mi haresva. Tam se zapoznah s edno mom4e deto raboti v slyn4ev brqg vidqhme se 2 pyti zehme si telefonite i skype i non stop si govorim. Haresvam go i toi me haresva.
    Taka ima o6te edin barman e v edno kafe ot mn odavna mi haresva ama postoqnno e a rabota vinagi e v kafeto mn e zaeto mom4eto nqma vreme za momi4eta i moje bi ot tva me e strah a pyk nego go haresvam nai mnogo.
    Sa se poqvi nqkyv dr kare mi e samo simpati4en ama i toi ima ogromen int kym mene. Tva 4e vs mi haresvat e moje bi za6toto do sega sam bila slqpa i sam vijdala samo predi6noto mom4e ama nito edna fr ne moje da mi dade syvet s kogo da trygna

Тръгваш с всички и готово

Жалко,че има хора 92 набор,който са с акъл на 95-96.
    Абсурдно е да питаш напълно непоэнати хора кой от всичките момчета,който ти се въртят в кухата главичка да иэбереш.Първо-само ти можеш да прецениш с кой искаш да си.Или поне така би трябвало да е,но ти явно не си способна на това.Второ-смешно е ,че като някакво 10-годишно момиченце,което се колебае коя кукла да си купи,ти иэброяваш теэи момчета..
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Фен
    Град
    Over the hills and far away
    Хахахахаха аз вече взех много да се отчайвам тука покраи тез деца дето са толкова неориентирани че незнам. Еми миличка незнам земи ги оправи всичките и ще ти мине ..... хахахаххахахаха Да след тва ще доиде време за новите трима
    Бъди човек а не човече!
    Гори но никога не тлеи!
    И ако можеш смеи се на съдбата,
    за да не може тя да ти се смеи!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ъ..?
    Та значи хващаш си всичките... Единият нали е в Слънчев бряг, той няма те вижда кво прайш и няма да има от кого да научи. Другият, нали е барман и постоянно ще е на работа и през времето когато не си с него, ще ходиш при другия който пък ти е "много симпатичен и май го харесваш". Оня дето си го харесвала от 2 години, ако все още имаш чуства към него, можеш да му кажеш че искаш да имате тайна връзка и ще се виждаш и с него .. И ГОТОВО!!! Ето ти решение на проблемите
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Темата изобщо не е тъпа...
    На мнение съм,че още не знаеш какво искаш,а пък да не говорим за любов.Сега виждаш ли какво се има в предвид,когато се казва на едно дете под 16-17 години,че е малко за любов?-Именно това,че когато види едно красиво момче и казва :"леле колко е хубав,харесвам го",а работата става сложна,когато се появят още такива красавци.Съветвам те да ги забравиш и всичките.Не вярвам да има момче/мъж,който да пожелае такава като теб,незнаеща какво иска.Гледай си училището,а като пораснеш и различаваш симпатии от влюбване,ще имаш достатъчно време за любови.

Град
    nqkyde si
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    На мнение съм,че още не знаеш какво искаш,а пък да не говорим за любов.Сега виждаш ли какво се има в предвид,когато се казва на едно дете под 16-17 години,че е малко за любов?-Именно това,че когато види едно красиво момче и казва :"леле колко е хубав,харесвам го",а работата става сложна,когато се появят още такива красавци.Съветвам те да ги забравиш и всичките.Не вярвам да има момче/мъж,който да пожелае такава като теб,незнаеща какво иска.Гледай си училището,а като пораснеш и различаваш симпатии от влюбване,ще имаш достатъчно време за любови.
    mda to4ono +

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Jesssy
    Жалко,че има хора 92 набор,който са с акъл на 95-96.
    Абсурдно е да питаш напълно непоэнати хора кой от всичките момчета,който ти се въртят в кухата главичка да иэбереш.Първо-само ти можеш да прецениш с кой искаш да си.Или поне така би трябвало да е,но ти явно не си способна на това.Второ-смешно е ,че като някакво 10-годишно момиченце,което се колебае коя кукла да си купи,ти иэброяваш теэи момчета..
    Подкрепям!
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Мега фен

Re: Koi ot vsi4ki

Цитирай Първоначално написано от little_f
    napravi si spisak s predimstavat i nedostatucite im i vij koi pe4eli
    оо да бе, списъци ше си прави който най-много те привли4а, с него тръгвай, върви там при оня барман да се запознаете, ако ве4е не се познавате и го по4вай ако те хареса, се ше намери време за теб
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от so_sexy_92
    taka sig pak 6te kajete 4e tva e porednata typa tema....nz.. za men e mn problemna
    do predi 1 mesec bqh vlubena v edno mom4e ot 2 godini. Bqhme na more toi s negovite fr az s moite i go vidqh 6to za stoka e i mai ve4e ne mi haresva. Tam se zapoznah s edno mom4e deto raboti v slyn4ev brqg vidqhme se 2 pyti zehme si telefonite i skype i non stop si govorim. Haresvam go i toi me haresva.
    Taka ima o6te edin barman e v edno kafe ot mn odavna mi haresva ama postoqnno e a rabota vinagi e v kafeto mn e zaeto mom4eto nqma vreme za momi4eta i moje bi ot tva me e strah a pyk nego go haresvam nai mnogo.
    Sa se poqvi nqkyv dr kare mi e samo simpati4en ama i toi ima ogromen int kym mene. Tva 4e vs mi haresvat e moje bi za6toto do sega sam bila slqpa i sam vijdala samo predi6noto mom4e ama nito edna fr ne moje da mi dade syvet s kogo da trygna
    abe vliubena....ti ako ne moje6 da si preceni6 s koi da bude6,zna4i nito edin ot tqh ne ti haresva dostatu4no ))napravi si spisak s predimstavat i nedostatucite im i vij koi pe4eli )za6to o4akva6 savet ot nas,kato ne poznavame nitoteb nito mom4etata ))re6enieto trqbva da go vzeme6 ti ne nqkoi ot foruma ,ne priqtelkite ti a tirazbiram te ti e trudno v momenta,nop povqrvai mi ima o6te dosta ka6i koito 6te ti minat prez glavata,trqbva da svikva6 da e opravq6 aide uspeh

Точно така!Направи си списък с плюсовете и минусите на всеки един!!!
    Примерно:
    -Гошо е в Слънчев бряг
    -Тошо няма време за мене
    -Петко харесвам от 2 години,но вече нямам тръпка към него
    +Ники харесвам го много!!!

И така нататък.....В едната колонка плюсовете в другата минусите и който има най-много плюсове той!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    С нито един.И порасни малко не те ли е срам наборка а мисли като 10 годишна.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Браво, точно така!

тръгни с тоя с който е сигурно 4е нещата ше се полу4ат и ще има той достатъ4но време за теб
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на sasha_90

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz

abe vliubena....ti ako ne moje6 da si preceni6 s koi da bude6,zna4i nito edin ot tqh ne ti haresva dostatu4no ))napravi si spisak s predimstavat i nedostatucite im i vij koi pe4eli )za6to o4akva6 savet ot nas,kato ne poznavame nitoteb nito mom4etata ))re6enieto trqbva da go vzeme6 ti ne nqkoi ot foruma ,ne priqtelkite ti a tirazbiram te ti e trudno v momenta,nop povqrvai mi ima o6te dosta ka6i koito 6te ti minat prez glavata,trqbva da svikva6 da e opravq6 aide uspeh

Точно така!Направи си списък с плюсовете и минусите на всеки един!!!
    Примерно:
    -Гошо е в Слънчев бряг
    -Тошо няма време за мене
    -Петко харесвам от 2 години,но вече нямам тръпка към него
    +Ники харесвам го много!!!

И така нататък.....В едната колонка плюсовете в другата минусите и който има най-много плюсове той!
    Ами тя като има симпатии към всичките,което означава,че всички ще имат "+" до припадък. Т.е. този метод няма да и помогне.

Re: Кой от всички ?

Превод: Обичам едно момче от 2 години ама си поговорих с друго момче ми май вече първия не го обичам и харесвам втория и нон стоп си говоря с него, ама като ходя на кафе - бармана ми намига ама много работи и няма смисал да бъда с него, но пък него май най-много го харесвам, докато през това време се появи друг, който е много симпатичен и има интерес към мен! Хора помогнете искам да съм със всички!

Подпис: Неосъзната к****

щом ти сама не знаеш,ние ли да те кажем

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Тръгни с този, когото харесваш най-много.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Тегли чоп.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си