Цитирай Първоначално написано от little_f
Цитирай Първоначално написано от so_sexy_92
taka sig pak 6te kajete 4e tva e porednata typa tema....nz.. za men e mn problemna
do predi 1 mesec bqh vlubena v edno mom4e ot 2 godini. Bqhme na more toi s negovite fr az s moite i go vidqh 6to za stoka e i mai ve4e ne mi haresva. Tam se zapoznah s edno mom4e deto raboti v slyn4ev brqg vidqhme se 2 pyti zehme si telefonite i skype i non stop si govorim. Haresvam go i toi me haresva.
Taka ima o6te edin barman e v edno kafe ot mn odavna mi haresva ama postoqnno e a rabota vinagi e v kafeto mn e zaeto mom4eto nqma vreme za momi4eta i moje bi ot tva me e strah a pyk nego go haresvam nai mnogo.
Sa se poqvi nqkyv dr kare mi e samo simpati4en ama i toi ima ogromen int kym mene. Tva 4e vs mi haresvat e moje bi za6toto do sega sam bila slqpa i sam vijdala samo predi6noto mom4e ama nito edna fr ne moje da mi dade syvet s kogo da trygna
abe vliubena....ti ako ne moje6 da si preceni6 s koi da bude6,zna4i nito edin ot tqh ne ti haresva dostatu4no ))napravi si spisak s predimstavat i nedostatucite im i vij koi pe4eli )za6to o4akva6 savet ot nas,kato ne poznavame nitoteb nito mom4etata ))re6enieto trqbva da go vzeme6 ti ne nqkoi ot foruma ,ne priqtelkite ti a tirazbiram te ti e trudno v momenta,nop povqrvai mi ima o6te dosta ka6i koito 6te ti minat prez glavata,trqbva da svikva6 da e opravq6 aide uspeh

Точно така!Направи си списък с плюсовете и минусите на всеки един!!!
Примерно:
-Гошо е в Слънчев бряг
-Тошо няма време за мене
-Петко харесвам от 2 години,но вече нямам тръпка към него
+Ники харесвам го много!!!

И така нататък.....В едната колонка плюсовете в другата минусите и който има най-много плюсове той!