- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- проблем :( какво да правя???
mi zna4i dneska sutrinta stana edin skandal v ky6ti...poneje si bqh ka4ila edna snimka v impulse..kaka mi me izdade na maika mi...vzehme da se karame..na mene mi pisna i izdadoh kaka si 4e hodi pri nai-golemiqt mizernik v grada.Maika mi me nakara da si istriq vs snimki ot profila i poneje te s kaka mi sa vinagi v kombina s maika mi-tq dori ne i se skara za deto hodi pri nai-golemiq uligofren na grada da se pregry6tat../a uj e mnogo primerno dete sestra mi/.Maika mi kaza,4e nqma da kazva na ba6ta mi za snimkata. Oba4e poneje az q znam kakva e i znam,4e 6te iska da izpolzva tova za kos ili koz /nz taz duma kak se pi6e mnogo mnogo za koeto se izvinqvam/,a i v sy6toto vreme hem 6te prikrie kaka mi ot tatko
Sega smqtam da otida pri ba6ta si i da mu kaja za snimkata-ne mi puka kakvo 6te stane s mene..vajnoto e da nqma maika mi s kakvo da me iznudva..mislq,4e nqma da postradam mnogo-nai- mnogo da mi zabranqt da sqdam na kompa..ama to sega idva 15-ti tyi ,4e trqbva da u4a.Sy6to taka poneje kaka mi me e izdala za snimkata,smqtam da q izportq na tatko,4e primernata mu dy6terq hodi s kretena na grada.Mislq,4e na neq nai-mnogo 6te i se zaradva
,za6toto ako razbere 6te i zabrani da izliza ot vky6ti
Oba4e predi okolo 30 min ostanahme na same s kaka mi i az i kazah,4e ot cqlata mandja koqto tq napravi-nai-4ista 6te izlqza az
![]()
tq oba4e vze da mi se moli da ne q kazvam
apyk v sy6toto vreme ne iskam maika mi da me iznudva apyk i iskam i kaka mi da si plati
oooffff hora kajete mi molq vi se kak da postypq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направи така , както беше решилаКажи на баща ти.. От къде на къде сестра ти ще те издава, а пък ти не... Поне така бих направила аз..
вие сте голям цирк,чесно...ми нз аз като една по-малка сестра бих изпоулзвала това за да изнудвам кака си
![]()
...винаги така съм правила..стане ли нещо и почвам да я маниполирам
мухахахаха мн ме бива
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
e i az sym q manipolirala s tova..sumati pyti sym i kazvala,4e ako me izdade za ne6to vednaga q izportvamama sega mi se moli i mi kazva "vednyj nqma li da postypi6 kat 4ovek
"i tam razni takiva...ooofff nz mn sym obyrkana ina4e mislq,4e plana mi e genialen..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахахахахахахахахаха,вярно сте голям цирк![]()
Щом исккаш кажи на баща си эа снимката,эа да не му каже майка ти или да те иэнудва эа това и онова и да те эаплашва,че ще му каже.Ти я поэнаваш и энаеш дали би го направила.Според мен ще е много тъпо от нейна страна,эащото все пак не е на 10 годинки...но всичко е въэможно.И те съветвам да не споменаваш на баща ти эа историята на сестра ти с оня "улигофрен"..
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Не, няма да постъпваш като човек, защото и тя не го правиДа е мислела дали е чиста преди да те издаде теб
Така е.. като и се е гледало сеир за твоята снимка, сега е твой ред да гледаш сеир
Кажи на баща си за снимката, извини се, кажи, че е било глешка и т.н, но после кажи и за сестра си, защото твоето е било само снимка, а нейното си е къде,къде по-сериозно(поне според мен де).. Сега, ако нещата се развият както ти очакваш поне ще и е за урок и повече няма да те порти![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
А защо не изчакаш? Ако майка ти започне да те изнудва, тогава кажи на баща си.
Плана иначе е добър.
Всъщност като се поэамислих и като видях последния пост на авторката,си промених мнението.Първоначално написано от miloto_girl-4e
miloto_girl-4e е съвсем права.Ти си я предупредила,че ако тя си направи гавра с теб и те иэдаде эа нещо,и ти ще го направиш.Така че би трябвало да си понесе отговорността.Една снимка наистина не е нищо,но явно на сестра ти й се е гледал сеир эа нечия друга сметка.3атова эабрави предното ми мнение.И аэ се прсъединявам към теэата,че е по-добре да кажеш на баща си.И все пак не эабравяй,че ти си решаваш,эащото животът си е твой.
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
аз бих казала на баща си защото не бих допуснала да ме изнудва точно майка миа за "примерната" сестра: я я издай, тя те е издала, нищо че е по-голяма и трява да ти дава пример
пък и не вярвам теб да те накажат мн
успех :]
Ооооф боже,и какво като си качила твоя снимка в импулса това нещо лошо ли е????Не мога да разбера грях някакъв?По-добре сядай да си учиш уроците и не се занимавай с глупости![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
планът ти е перфе.
пп: напрай си нов профил там дет искаш и просто не им казвай за него и няма ти праят проблеми за снимки и тем подобни
Fuck you You fucking Fuckers
offf vie ste bati i sestrite. Kakvo se portite na roditelite vi..ujas! Az naprimer kolkoto i da mi bu4at na6ite i daje i sestra mi da se e izpusnala si mal4a za neinite taini... Pak i vqrvam, 4e sestra mi nqma da me izporti za ni6to za6toto znae 4e az ne go pravq pak i znam mnogo pove4e taini za n q otkolkoto tq za men.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Недей да портиш сестра си.Щом майка ти ти се е развикала за снимката,значи е имало за какво(предполагам някоя по-разголена,или може би с цигара или алкохол в ръка...) Ако е така,то кака ти с право те е издала на майка ти.Едва ли и е приятно да вижда какви коментари се пускат("ще те скъсам","ох да бях там" и тн)
Уж сте големи,а се държите като малките деца..тя ме изпорти,ся ще и го върна....
Добре си помисли,ако я изпортиш сега,дали после няма да ти го върне...
Напълно съм съгласна с тебПървоначално написано от asi_basi
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
Баси скандалите брат!!!!![]()
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
+1Първоначално написано от LiTtle_BabY_
neznam kolko ste blizki sys setra ti i za6to te e izportila no nqma smisyl i ti da q portish zashtoto posle she stane po zle ti she q isporitish kato sgavish tq pak she te izpori i tnt i veche nqma da si imate doverie za nishto sestara ti e vse pak trqbva da se razbirate i da se doverqvate edna na druga a ne da gledate koq po gadno she izdyni drugata no vse pak tova si e tvoqt jivot ti si reshavash dano posle da ne syjelqvash uspehh![]()
ne tq snimkata be6e malko po-usobena i zarad tva..abe ne be6e kato obiknovennite snimkiПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
be6e s kutiq ot cigariПървоначално написано от LiTtle_BabY_
![]()
ok aide nqma da q portq..ot mene da minemersi za syvetite
![]()
Издай я,тя не заслужава милостАпък така двамата с баща ти ще станете комбина,а?
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ся тя те маниполира...няма пък да посъпваш като човек!..ако не може да извлечеш някаква облага от мълчанието ти я порти..живота е игра..а ти си длъжен да играеш![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Все пак сте сестри,тъпо е да се иэдавате така.
Предупредила си я,че ако тя те иэдаде,и ти ще го напрадвиш.Така че може би,ако си иэпълниш предупреждението,ще и е эа урок.Ти решаваш де..![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
според мен трябва да я издадешПървоначално написано от cvetituuuuuu
![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!