mi zna4i dneska sutrinta stana edin skandal v ky6ti...poneje si bqh ka4ila edna snimka v impulse..kaka mi me izdade na maika mi...vzehme da se karame..na mene mi pisna i izdadoh kaka si 4e hodi pri nai-golemiqt mizernik v grada.Maika mi me nakara da si istriq vs snimki ot profila i poneje te s kaka mi sa vinagi v kombina s maika mi-tq dori ne i se skara za deto hodi pri nai-golemiq uligofren na grada da se pregry6tat../a uj e mnogo primerno dete sestra mi/.Maika mi kaza,4e nqma da kazva na ba6ta mi za snimkata. Oba4e poneje az q znam kakva e i znam,4e 6te iska da izpolzva tova za kos ili koz /nz taz duma kak se pi6e mnogo mnogo za koeto se izvinqvam /,a i v sy6toto vreme hem 6te prikrie kaka mi ot tatko Sega smqtam da otida pri ba6ta si i da mu kaja za snimkata-ne mi puka kakvo 6te stane s mene..vajnoto e da nqma maika mi s kakvo da me iznudva..mislq,4e nqma da postradam mnogo-nai- mnogo da mi zabranqt da sqdam na kompa..ama to sega idva 15-ti tyi ,4e trqbva da u4a.Sy6to taka poneje kaka mi me e izdala za snimkata,smqtam da q izportq na tatko,4e primernata mu dy6terq hodi s kretena na grada.Mislq,4e na neq nai-mnogo 6te i se zaradva ,za6toto ako razbere 6te i zabrani da izliza ot vky6ti Oba4e predi okolo 30 min ostanahme na same s kaka mi i az i kazah,4e ot cqlata mandja koqto tq napravi-nai-4ista 6te izlqza az tq oba4e vze da mi se moli da ne q kazvam apyk v sy6toto vreme ne iskam maika mi da me iznudva apyk i iskam i kaka mi da si plati oooffff hora kajete mi molq vi se kak da postypq