- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- проблем :( какво да правя???
mda opredeleno i az sega ve4e se obedih 4e trqbva da q izdam..za6toto kato i kazah,4e nqma da q izdam i pak vze da mi se naduva i da mi se pravi na golqmata rabota..apyk predi tva se dyrje6e milo kym mene kato agynceopredeleno 6te q izdam hem daje i kazah "mn byrzo se upokoi-gledai da ne sa pretesni6 pak"..tq oba4e pak prodyljava...ve4e tvyrdo sym re6ila da q izdam-hem bqh gotova da i napraq kompromis-tq neblagodarnica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi da ti kaja az ve4e s ba6ta si sym si kombina ot otdavna-zarad tva sym sigurna ,4e nqma da imam golqmo porajenieПървоначално написано от ЛаСт!К
![]()
Не е въпроса да прецакаш някого ,а да мислиш какво правиш и качваш.Ако беше нормална снимка никой нищо нямаше да ти каже
Ами очевидно щом е станал такъв проблем за тази снимка е била някоя, чието място не е в нета.И ако ти сега кажеш за сестра си на баща ти, тя ще намери за какво да ти го върне и така отношенията само ще се влошат още повече. А и, замисли се над правописа си-отвратителен е.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ima6 izbor - ili 6te iznudva6 (sestra ti) i 6te b1de6 iznudvana (ot maikati) ili 6te kaje6 istinata i (moje bi) 6te si ponesete posledstfiqta i 2te :P Izbira6 ti i pi6i posle![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
я дай да видим снимката заради която е почнал тоя спор![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
Ми вярно, че тей ще сте квит, ама ти като я издъниш сега после тя ще те издъни за нещо друго пък, и после ти пак ще я издъниш и тя пак теб и т.н. :P Не мисля че ще си вземе поука от това, по-скоро ще я "амбицира" да те клюкари пакАма ти си я познаваш нз както ти решиш. Или може да се разберете нещо примерно и викаш "Аз ако не кажа за олигофрена, ти няма да казваш нищо повече на наще" и така ти ще имаш коз, ок ? Хах говоря глупости, просто искам да кажа че ако я изпортиш сега, вече няма да имаш нищо с/у нея.
![]()
Тя порти, порт и ти![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
vij kvo zemi napravi sgelka sa sestra ti 6tot ako ste vragove i tq gybi i ti sa6to ako ne vi e golqma razlikata ste gore doly na edin akal pak i ste sestri po lesno e vij pri men dokato predymam sestrata sa sme edin zad dryg mina baq vreme ama vse pak yspqh sega tq izliza ve4er az q prikrivam.kakto kazah v edna dr temi4ka az se pribiram piqn tq me prikriva abe pe4elish mn ako si v edin otbor sas sestra ti
Според мен не бива да я издаваш . Все пак майката ти вече знае за нейния проблем и ако счете за нужно и сериозно това ще поговори сама с баща ти или ще намери начин сама да откаже сестра ти от това момче . Но не мисля , че ти трябва да постъпиш като някое лигаво малко дете , което само клюкари и порти , защото в случая си и по - малка и трябва да имаш малко или много уважение към сестра си . Тя може да е сгрешила с тая снимка , но ти трябва да й простиш , мисля , че така е редно .
kaji na ba6a si za teb i za neq
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!