- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- OFFtopic
Просто вси4ки мразят красивите и умните-е тва е,Вики можеш да спиш спокойно
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Минутка за реклама - може и две !Първоначално написано от RAWRRR
Оо чак сега видях, какво има написано вместо "местожителствo"..Okay, ясно ми е.![]()
♥ ♥ ♥
леко е нелогично да съм путкопоклонник след като бебзчето живее в щатите, просто констатирам факта. ако беше някъв караконджол изобщо нямаше да се занимавате с нея... момичето е хубаво, кво ви пречи и се хващате за най-малката глупост.Първоначално написано от exploitedteen
hot stuff 'ere.
що не метнете един общ чатец? :Р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Има някои потребители,които ме радват с мненията си...,но чак любимци силно казано![]()
Само към един човек от форума имам по-специално отношение,но той си знае кой е![]()
A qui
Ххахахах!Първоначално написано от Vikitooo
Няма да се впускам в обяснения,няма смисъл...
И не ме кефиш защото си кифла.Не ме кефиш защото си тъпа кифла!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Емо Дол,ако имаше тоя тунинг на Викито с грима,при4еските,тена и дрехите,щеше да е 10 пъти по-хубава от нея.
Иронията е в това,4е излиза много скъпо да изглеждаш евтино.
Dwight D. Eisenhower
виж сега, при емо дол са постоянни изцепки и малоумие, не виждам кво толкова е казало момичето в случая, че я ядете втора страница.Първоначално написано от exploitedteen
и за мене има кой да си разтаваря краката, за тва не се безпокой.![]()
Казах ти, че ми е ясно след като видях какво си написала..Благодаря все пак, че изказа мнениеПървоначално написано от brain_stew
![]()
♥ ♥ ♥
Ае...алко е малко прав в случая. Девойчето не е демонстрирално кой знае какъв интелект, ама не прави някакви постоянни малоумни изцепки. Има яко други хора, които са по-зле от нея тук.
А за надмеността й, дето намеквате из темата...има я, ама всички я има.
Ся да не почне да ми се обяснява, че и аз съм путкопоклонник и т.н. Викитоо не ме кефи като потребител или к'вото и да е - просто си изказвам мнението в ситуацията.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
трябва ли да съм хубава ,за да казвам на другите 4е не са незаменими?
Dwight D. Eisenhower
Ха айде, че ставаш смешна с тая твойта завист и злобаПървоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
♥ ♥ ♥
Абе какви са тия изгряващи звезди " Емо дол " и онази другата дето не я запомних![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
и защо да ти завиждам?
Dwight D. Eisenhower
Защото само спекулираш с външността ми. Толкова ли ти пречи визията ми?Първоначално написано от RAWRRR
♥ ♥ ♥
Вики,стига бе моме.
Стига си си мислила,че целия свят ти завижда..не е така.![]()
Ама тя нали тва каза...че не завижда и не злобее!Първоначално написано от Vikitooo
Тва е сякаш аз да не призная, ако някое момиче е по-хубаво от мен!![]()
Vikitooo, обзалагам се, че си някое 13-14 годишно хлапе обитаващо някое мъничко градче и поради известна липса на внимание се правиш на която не си в този форум ...![]()
Тебе те знам, че постоянно се заяждаш не ми прави впечетление..И не, аз не мисля нищо подобно..Първоначално написано от Your Nightmare
![]()
♥ ♥ ♥
Така е, ама и вие от време на време попрекалявате. Хубаво е с по-умерен тон да заявиш на човека за комплексите му. Пък и мисля, че някаква част от опозицията й просто искат "форумен ефир" - ако беше нещо по-задълбочено за викитоо, външността й, комплексите й - скайп, ЛС-та, всичко коз. Поне аз тъй мисля.Първоначално написано от exploitedteen
И пак е това с водещия - един казва нещо, и другите - директно. С'я да се изредят още 10000 души, сетили се ТОЧНО сега, точно ДНЕС, точно тази ВЕЧЕР, че викитоо е зле, и да ебат майката на темата.
Мацката не ме кефи, ама за какво да й обяснявам защо не ми е симпатична и приятна като четене/мнения/тн? Ако изпитам нуждата - ще си поговоря на лично с нея. ;>
Грешно обзалагане. Ти па кой си, по горе каза, че не ме познаваш, а вече мнениея даваш по въпроса?!Първоначално написано от FernandoTorres`fan
♥ ♥ ♥
а аз се обзалагам, че си изрусен педерас с диадема, който е хал хабер ама много говори.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Леко да не паднеш, звездичке.....Първоначално написано от Vikitooo
Alco, за малко да познаеш. За много малко. Ела да видиш дали съм педерас![]()
Аз пък мисля, че Сциона е трансексуален травестит, който си поддържа харем в бомбоубежищата на Южния парк!Първоначално написано от Alco
Такива препдоложения бол...цяла вечер може да откараме така!
Да обсъждаме нна кой какъв му е проблема, ние да продължаваме да се гаврим, ти и викито да продължавате да ни се впрягате, да си правим веселото на ваш гръб, докато си пием бирата и тъй...