- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- OFFtopic
Външността ти по никакъв на4ин не ме притеснява,тя си е твоя отговорност..дразни ме парадирането й с нея и тва 4е трябва всеки ден да 4ета колко си невероятна..Първоначално написано от Vikitooo
и не,не е защото ти завиждам,ами защото просто ми стана ску4но от едно и също
съжалявам много но ще прекъсна кръвта и зрелищата до тук,защото утре съм на работа
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Blind Guardian - Another stranger me
ае ляка, ще гледам утре ко е станало![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз имам една камара чинйи да мия в къщи, сега ще ме извините за 10 мин.![]()
♥ ♥ ♥
ето, момичето домакинства. ПОХВАЛНО!![]()
Абе паляк. Седнал да ми разправя, че съм педерас а тука 4 страници лиже гъза на някакво потребителско имеНяма ли момичета навънка за тебе ?
Jebem te u usta, jebem te u oko
колко страници направихте...темата осрахте...що се заяждате...къв ви е проблема...момиче нищо не е казало....както и да е
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
И аз домакинствам!Готвя, пера, пускам прахосмукачката редовно...издигни ме на пиедестал!Първоначално написано от Alco
`nothИng, ма ний си праймв еселото, колко пъти да кажа....
Ма че сте якииииии!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Добре бе малко не се лу чувствате неудобно ? vivteen е направил тема... гледам смислена е .. добре е... вие тука нек'ви си недорасляци тр1гнали да спамят като откачени. Еми направете си отделна тема в раздел " Кофата " и си спамете колко ви с1рце иска. Не мога да ви разбера !
А относно г1золизеца... ти сигурен ли си, че тази Викито е наистина човека, за който се представя. Да не се окаже, че лижеш газЪ на 30 годишен фитнес маняк с бицепс колкото главата ти..
Стига се разправяли и мазнели. Има ЛС-та за тая работа.
Аман от некад1рници и загореляци..
Мацката, ако е тя, е яка. По-готина от 90% от хермафродите тук. Нито мненията й са някви потресаващи, нито нищо.
Гръмнете се.
Особено държа да отбележа, че съм от женски род.. не съм обратна.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
виж сега, 13 годишен посерко, за мене момичета има, а ти още не си спрел да биеш чекии... просто съм си писал лс с момичето и знам, че първо - не е на 13-14 и 2 - не живее в "някво малко градче". а ти си оставаш хомосексуален нещастник с някво манекенче на аватара, да не говориме, че 100% си бесен турбо фешън. ай бегай.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Че кви облаги имам да й се подмазвам?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Или вече не можеш да защитиш никой.. да изкажеш мнение? Жалко.
В целия ти тъп пост и една истина не написа. Виждам колко има момичета за тебе, за това лижеш гъза на някаква тука дето не си я и виждалТурбо фешън, Божее...
Абе гъзолизец, хвани се евакуирай![]()
да си чувал за лична позиция?
ти си смешен ве, само като ти погледна ника и ми се повръща, жалкар.
Евала за позицията, лизач на гъзовеМоже би и хоби да ти е
![]()
Нека да съм смешен "ве" , само дето не си се видял отстрани![]()
6to sprqhte
aide 4e mi stana interesno![]()
Опитваш се да затапиш, но липсата на ак1л и интелект в случая си оказва влияние..Първоначално написано от пор
Хихи, може и така да е.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Ама все пак човешки си попитах... просто искам да чуя защо реши, че съм МАЗЕН потребител. :P
Да не ми е животно ,че да ми е любим ...
Има няколко симпатяги![]()
виждам се отстрани и съм ебати пича, духай.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Остайти дивойката нъмира!![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ти по-добре си мълчи.Първоначално написано от ATAKABG
Това, че на 99.9 процента от форума не им изнася мнението ми, НЕ означава, че постоянно пускам тъпи и малоумни постове, капиш?!
Сега, друг е и въпросът, че не съм гъжелизка пак като 99.9 процента от форума и имам правото свободно да си изказвам мнението.
А това за вампирите-ще си замълча, все пак всеки си има вкус относно външния вид.![]()