.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Гранофорин

От доста време исках да си направя зелен кичур,но все не можех да намеря оцветител.Посъветваха ме да пробвам с гранофорин/едно много зелено лекарство ,което оцветява страшно много/,но нз как точно да процедирам ,какво точно да направя,колко време да стоя с него,изобщо повечко информация.Ако някой знае или просто има предположени да казва!

pomnq 4e kato malka mi mazaxa gurloto s nego, no ot nqkolko godini izob6to go nqma po aptekite, tai 4e neznam kude 6te go nameri6, no i lesno se maxa pone ot kojata na rucete :] pomisli za ne6to drugo

Ха знам го това лекарство,като малка майка ми ме мажеше с него,защото имах много проблемно гърло,иначе до сега не бях чувала че могат да се правят кичури с него...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Вече съм го намерила и съм си го купила,сега просто се чудя как да се намацотя. ,....?

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    ти мислиш ли или искаш да оплешивееш това е лек за гърло не боя за коса ! еми ако има некви вредни съставки за косата офф.... отиваш до някой салон за красота или фризьорски салон и казваш като им мине дистрибутора/рката да ти доставят зелена боя Успех !! :P :P :P

just f**k y0u !?!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Zqpkov
    ти мислиш ли или искаш да оплешивееш това е лек за гърло не боя за коса ! еми ако има некви вредни съставки за косата офф.... отиваш до някой салон за красота или фризьорски салон и казваш като им мине дистрибутора/рката да ти доставят зелена боя Успех !! :P :P :P
    + 1 ...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Това ми го препоръчаха повече от 5 човека,които вече имат или са си правили,тяхната коса не е изпопадала и не им е станало нищо,а дори смея да твърдя ,че е по-малко вредно и от боята за коса.При фризьорка ходих вече и зеленото,което ми предложи беше отватилено блатисто зелено,което изобщо не ми харесва и затова реших да подходя по подобен начин!

Взимаш някаква кърпа (може и памук) напояваш с гранофорин и овиваш около кичура, изчакваш косата да се боядиса. Изчакай да изсъхне и се намажи пак... след като си сигурна че е суха косата ти може да се изкъпеш! Пробвала съм когато бях 4 клас и стана кичурите седяха около месец

Вече не го произвеждат. Отиди на фризьор.

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от Amelly
    Вече съм го намерила и съм си го купила,сега просто се чудя как да се намацотя. ,....?
    3а колко си го взе,ако мове да питам?
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Ами аз си взех течен,шишенцето беше към 5 лв.,не повече.И dark_sw произвеждат го стига да знаеш как да се здобиеш с него .

Град
    Okinawa
    Бе те викаха,че ис водка може ама...
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Zqpkov написа:
    ти мислиш ли или искаш да оплешивееш това е лек за гърло не боя за коса ! еми ако има некви вредни съставки за косата офф.... отиваш до някой салон за красота или фризьорски салон и казваш като им мине дистрибутора/рката да ти доставят зелена боя Успех !!

+1
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Вече е извън производство.. Ако искаш лилав кажи
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

az predi imah zeleni...moqta boq q kupih ot na tumno v metal shop-ovete ima vsqkakvi cvetove :P

Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Zqpkov написа:
    ти мислиш ли или искаш да оплешивееш това е лек за гърло не боя за коса ! еми ако има некви вредни съставки за косата офф.... отиваш до някой салон за красота или фризьорски салон и казваш като им мине дистрибутора/рката да ти доставят зелена боя Успех !!

+1
    Като не знаете не говорете,аз също си направих по този начин кичури и нищо не ми стана на косата и се получи много добре.

Залепи си трева на главата

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Цитирай Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
    Залепи си трева на главата
    +++1

just f**k y0u !?!

Цитирай Първоначално написано от Amelly
    оооо моооооля те кажи от къде се сдоби с това нещо, че с него мн бързо минава гърло и ако може да е и течен... плс сподели

Ами има го във ветеринарните апетки или кабинети.

mi az sum si praila s granoforin i stanaha mn qki ki4uri shtoto sum s1s svetla kosa.ako si s tamna she stane6 kato blatna ve6tica no spox otmiva se mn lesno Uspeh :P A,i moje6 da izpolzva6 pamuk-she e po lesno

Една фр. си правеше редовно косата със гранофорин ама той не е ли спрян вече от употреба?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си