- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В кой крачол си го държите?
еее това е щото завиждатПървоначално написано от sadsad
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Силата на мъжа е в панталона![]()
Ако е гарга, да е рошава !
а на жената ръката![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
InnchetO`bE написа:
абе важното е да е в гащите пък другото го оставете
А може и в устата ти
![]()
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
Аз си го държа в левия ръкав.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
az si go darja v desniq
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Моя е в левия крачол. Не защото аз го оставям там, а просто сам си отива там![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти темите пускате. Човек може да се пръсне от смях...
![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
![]()
![]()
![]()
Бахти темите пускате. Човек може да се пръсне от смях...
![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Абе споко има и по -тъпи теми! Ма нз кой е по-тъп тогава да пище в тях изобщо........щом ще се заяждаш
--->
---->И все пак никой не каза защо?
moq sedi nai 4esto v leviq ama ponqkoga i v desniq oba4e sega prez lqtoto kat sam s kasi ga6ti i kato legna na legloto ili kato sedna i momi4etata me gledat mn stranno sigurno se vijda ama na koi my puka na koito en my ponasq da se iznasq![]()
![]()
![]()
![]()
v djoba![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Вий луди ли сте да го държа в крачола, аз нема мога си прегъна крака![]()
Ами леко на ляво е закривен моя и в левия отива. Преди го месетх в десния щото мислих че е закривен на ляво щото само в левия стои![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ем писна ми да го навивам постоянно та го боядисах на райенца и си скачам на въже с него.....![]()
Абе моя седи от тая страна дет има женско![]()
![]()
![]()
![]()
ДОбре ве тема![]()
Моя си виси през дюкяна
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Потопен ли е в чашка със светена вода, ако не то веднага го потопи и за 3 дена ще ти порасте н четвърт милиметърПървоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
Моя си го увивам около кръста, и трябва да ходя загащена, за да не се вижда![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Моя е аутсайдър![]()
![]()
![]()
You're always hiding behind your so called goddess,
So what you don't think that we can see your face,
Resurrected back before the final fallen,
I'll never rest until I can make my own way.