- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Уж претендира, че е умен, а то к'во...
Неее, мъгляво ми е.Не видиш ли каква е мъгла навън?
![]()
Аз право може и да не съм завършила, може нищо да не съм завършила, да съм по-малка от повече тук, ама пиша що годе грамотно.
И не, това не е проява на високо самочувствие без покритие, въобще не е проява на самочувствие. Просто някои неща са факт.![]()
Извинявай, обаче си в много голяма грешка. Не се обиждай - в случая Емо-Дол ви закова в земята от воле.Първоначално написано от Don't touch me
Не съм видял някъде Викито да е претендирала за магистър-филолог, а от лични наблюдения ще ви кажа че и може да разсъждава, представете си. Да не забравяме, че е на около 17 години и от 3 години не е стъпвала на българска почва, учи в американски хай-скуул и точно годините, когато се учи български език в училище ги е ПРОПУСНАЛА пише и говори ПРЕДОСТАТЪЧНО добре, за сметка на някои тукашни отявлени звездички, които пишат дваждий по-неграмотно.
Обноски, външност и прочие не коментирам.
Може да е тъп, но е истина!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Сега ти не ми се обиждай, обаче-първо не разбра защо и казах, че е проста!И второ нито защитавам, нито обвинявам Викито (та аз дори не я познавам!!)Първоначално написано от machoka
Ами, "мъдрост неземна", ама е истина.Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Това е психиката на човека-не ти ли се е случвало да ти допада някой, но по-късно, когато някой друг, "по-голяма звезда", да речем, се изкаже негативно за първия, и ти донякъде да си промениш мнението за него?
![]()
При мен лично е така, поне в повечето случаи, НО не и в този.
А и от опит и лични наблюдения знам, че и при другите е така.![]()
Най-малкото трябва да си учил български език ) Според мен, ако искате да я засегнете - не се хващате за правилната сламка.
Еми и аз същите неща казах ама иди обяснявай.Първоначално написано от machoka
![]()
^ и както казах по-горе, ако си знаел граматиката(а до 7ми клас имаш предостатъчно време да се научиш да пишеш грамотно), няма да я забравиш. Точно както с таблицата за умножение.
Е, може да не помиш някои по-увлечени правила, но такива простички като членуване, образуване на мн. число и правопис са често използвани думички...тц
3страници, че съм написала "незнам".....
![]()
Цирк... КупонА е пълен...
Хайде сега още 3 за неправилното ми членуване....
А ти пък си още по-зле от нея с тая тема...
Това формОлиране Madness го написа преди Vikitooo.![]()
Аз не целя да я критикувам толкова, колкото го изкарвате. Това, че другите го обърнаха на такова не е мой проблем.Първоначално написано от Taste the rainbow
Казах просто, че претенциите й за умна не покриват до край истината.
А и никога не е на празно да научиш нещо, което бъркаш, било то и от тъпа тема у някакъв си форум..
Жалко е, обаче, че дори ислед като написах някои правила в мненията след моето пак се повториха "незнам", грешки с членуването...и кой знае, ако продължи темата, и какво друго ;]
Аз не целя да я критикувам толкова, колкото го изкарвате. Това, че другите го обърнаха на такова не е мой проблем.Първоначално написано от Taste the rainbow
Казах просто, че претенциите й за умна не покриват до край истината.
А и никога не е на празно да научиш нещо, което бъркаш, било то и от тъпа тема у някакъв си форум..
Жалко е, обаче, че дори ислед като написах някои правила в мненията след моето пак се повториха "незнам", грешки с членуването...и кой знае, ако продължи темата, и какво друго ;]
Хахх, права си, но ако почна да ти изброявам ВСИЧКИ, които допускат подобни грешки, не знам.. не ден, не два, ами и седмица няма да ми стигне.
Тя поне се намира в Щатите, а пише на кирилица, колкото и да е трудно, за разлика от повечето от нас, грамотните българченца.![]()
Знаеш ли колко е трудно на един интернет-преводачник да пишеш постоянно? Да ти обръща латиницата в кирилица? Аз знам.И Вики знае.
![]()
И не винаги има съответствие между английски символ/буква и български.Не казвам, че това е основното, поради което Вики е направила няколко грешки, но все пак трябва да се знае.
![]()
А има хора които чак последните 3-4 години в училище се "стягат" и почват да си учат. Тя ако е от тях? Пък и аз като си пиша с най-добрата ми приятелка от БГ тя винаги ме поправя като направя грешка и се уча. Ако на нейните приятели не им пука тя откъде да се научи? Ще ми кажете да почне да чете книжки. Еми може да не обича да чете. Да седне да учи българската граматика и правопис за да пише в някакъв си форум?Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
Между впрочем - да.Тя поне се намира в Щатите, а пише на кирилица, колкото и да е трудно, за разлика от повечето от нас, грамотните българченца.
А членуването нямаше ли да отпада от езика..![]()
unable to love you
6tom v 7 klas trqbva da si nau4il bulgarski kaji mi za6to pove4eto sedmoklasnici mi sri4at ?
nito mogat da pi6at
abe dori i zapetaiki neznaqt da slagat
mi hubavo v Bulgaria sa i pak sa negramotni za6to ?
i az si pi6a s gre6ki ama mi dreme 4e sam iztarval nqkoq zapetaq
pf hva6tate se za kosite za pulni gluposti
а?Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
плаха вметка: пунктуация
ПП:Не ви се бъркам, но продължете, моля, изпълвате следобеда ми.(:
ППП:Всеки бърка, Викито не ме интересува.
А какво ще кажеш за "на празно"?Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Нов магазин, тип "На тъмно" ли?
Хахах, миличкиии моииии, спрете да критикувате другите, първо себе си погледнете, после намирайте кусурите на другите..
Аз може и да коментирам в момента, но а хванете се за нещо, де! :P
Не знам дали това е за мен, ама му отговарям.Първоначално написано от Hit 2 fit.
Вярно, че има хиляди грешки, които са допускали потребителите и също, че ще продължат да ги правят, обаче лошо ли е, ако поне научат едно единствено нещо, било то и това, че не знам се пише така, а не "незнам".
И въпреки че сега толкова хора, които го бъркат гледат темата, съм сигурна, че в следващия пост, когато решат да изпозлват "не знам" пак ще го сбъркат...жалко е, че почти никой вече не може да се научи... жалко е, че не обръщаме внимание на правописа, жалко е, че махваме нехайно с ръка - дали У или О...все едно
ПП. Добре, като се е хванала в ръце по-късно поне да не претендира, че е толкова грамотна. Не ми пука как пише, но поне да спре да казва, че пише правилно...това е.
А като подкрепа на мнението ми е това на..ъъ...все едно..забравих ника на човека, който пише на латиница.
За теб е важно да си грамотен, не за нас.
Обаче поколението деградира и сексът на 13 е много по-важен от това да можеш да пишеш правилно...
Коя си па ти да казваш кой как ще пише??Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
аз,ако искам ще си пиша НЕЗНАМ и не можеш абсолютно нищо да ми кажеш...
къде в правилата пише,че трябва да се пише грамотно?!
Лоша работа.
Пишете си вие правилно, стига сте гледали другите. Пък и ми намирисва малко на женска злоба... То, ако само Викито не можеше да пише грамотно.. Какво ви пука колко е самочувствието и т.н. на онзи и този... Като се дразните от нея не четето постовете й..
И това се отнася за всички, каито ви дразнят и тн, не само за нашумялата ни съфорумка.![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...