- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Уж претендира, че е умен, а то к'во...
q stiga
slun4ice q zashtitava, zashtoto i tq e izvun stranata ili dulgo vreme e bila(tova ne moje da vi bude absolutno nikakvo opravdanie), a machoka vinagi se vpuska v razmisli, vidi li nqkoq s-klasa
Нова тема за меднес сега!!Първоначално написано от Madness
Пуснато на: Сря Авг 27, 2008 11:26 pm Заглавие: Отговорете с цитат
яко формолиране..
а не е ли се тая дали са кози или овце Laughing
Не мога да цитирам,защото темата е заключена..
да отидеш в Америка и да забравиш езика си![]()
ебахти елитарността
п.с. грамотността не е признак на акъл,по-скоро на интелигентност
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Кой е написал формолиране?
Съмнявам се, че е един мой любим потребител.![]()
Експо ще ме извинява, ама..
Първоначално написано от Zqpkov
![]()
Странното е, че ако беше някой друг, въобще нямаше да се породят такива дискусии, но понеже Викито блести с един НЕстандартен външен вид, трябва задължително да се нокаутира от форумната маса и да се влачи по каменист път докато тъне в агонията на собствения си ореол.
^ викито е написала така...
И пак ще кажа....на мен не ми пука кой как пише, ясно?
Пишете си неграмотно...
Нека не ви пука...
Какво като не знаеш да пишеш...
като се чукаш редовно още от 13 години ;]
Послеписът ти е най-умното нещо, казано в цялата тема!!!Първоначално написано от RAWRRR
Може да си неграмотен и неерудиран, ама да си хитър като лисица!
А може и да си ерудираното хлапенце на някой политик, да речем, и да нямаш грам мозък в тъпата си чутура..
ahahaha
Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
Тя пък горката ще вземе да се разчувства, че някой се мъчи да я "нокаутира от форумната маса и да се влачи по каменист път докато тъне в агонията на собствения си ореол"
DD
Абе еей...не ми пука, че пише неграмотно, поне да не го твърди.
И темата е и с мъничката цел, която за жалост няма да успея да постигна, поне някой да се оправи малко и да започне да пише поне мъничко по-грамотно. Жалко, че никой няма да го направи...и жалко, че се нервя толкова като виждам колко са неграмотните...
Ти се опитваш много да принизиш нещата,позовавайки се на това,жените се заяждат с нея,от женска злоба,мъжете се заяждат с нея ,защото не могат да я имат..което е доста удобна позиция,уви доста баналнаПървоначално написано от machoka
Истината е,4е сме се заяждали с правописа и на още много хора showy,swastica и тн и общото между тези хора,е голямото само4увствие ,което демонстрират.
Аз знам 4е има много по-умни и хубави от мен в този форум и показвам уважението си към тях,защото не се надуват.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Абе човек ти сериозно ли?
![]()
Зле ли си,това го написах след като Викито написа че грешно се била ФОРМОЛИРАЛА..и изобщо не очаквах такъв грандиозен спор![]()
exploitedteen вече е разконспириран и всички знаете,че всъщност не е толкова умен колкото изглежда..о.О
И сега понеже Викито объркала две букви дайте да има 20 теми?
И мамка му и авторката и LittLe{}BuNnY сте зле :/
пък аз си мислех, че си нямам работа...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ааами, да ти намеря ли, Светли?Айде слизай бързо за по една ментичка в Дървото.
![]()
отказвам да излизам от къщи преди 7 и 30...след снощи за никой не правя компромиси...
+нямам вода![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
А пък аз мисля, че цялата тема е едно представление, но не на театрална сцена, а на циркова арена. Предлагам да я изчерпваме вече.
Недей, има цял месец до новия сезон.
Само да те питам как стигна до този извод за Викито...Не искам да се меся в спорът ви...,обаче аз лично не видях никъде Викито да твърди,че е забравила езика,защото е три години в САЩ...,това беше просто предположение от трето лице...Първоначално написано от exploitedteen
A qui
Попитах,защото видях,че се набляга точно върху трите години![]()
A qui
Сори, лов, Мадона'с колин' ми:Д
Няма ли някой да раздаде ролите?
Не съм прочела предходния пост.Признавам грешката и се извинявам.
![]()
На Викито и всички останали хора, които пишат неграмотно им препоръчвам да си изтеглят програма/плъгин за проверка на правописа.
Примерно този за Файрфокс - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3623