.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Леле O_o

Август верно е тежък месец
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от Don't touch me
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Цитирай Първоначално написано от _showy_
    И аз се чудя какво се хванахте с това момиче. Че е хубава, хубава е.. Може да не е много умна, грамотна или и аз незнам каква, ама това нас какво ни интересува?
    Извинявай обаче си много проста! Не се обиждай!
    Извинявай, обаче си в много голяма грешка. Не се обиждай - в случая Емо-Дол ви закова в земята от воле.

Не съм видял някъде Викито да е претендирала за магистър-филолог, а от лични наблюдения ще ви кажа че и може да разсъждава, представете си. Да не забравяме, че от 3 години не е стъпвала на българска почва, пише и говори ПРЕДОСТАТЪЧНО добре, за сметка на някои тукашни отявлени звездички, които пишат дваждий по-неграмотно.
    Обноски, външност и прочие не коментирам.
    Сега ти не ми се обиждай, обаче-първо не разбра защо и казах, че е проста!И второ нито защитавам, нито обвинявам Викито (та аз дори не я познавам!!)
    Добре, обясни ми сега ЗАЩО по-точно съм проста.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    az shte ti obqsnq - takava si se rodila .. ae mlykni veche

don't touch me
    protivore4i6 si
    Сега ти не ми се обиждай, обаче-първо не разбра защо и казах, че е проста!И второ нито защитавам, нито обвинявам Викито (та аз дори не я познавам!!)

mi hit2 fit poznava6 li q 4e e prosta

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Абе, "пич", човек не се ражда такъв и онакъв, средата го прави това, което е днес и ще бъде утре.
    Поне преди да пишеш, помисли КАКВО ще напишеш и дали въобще има смисъл да го пишеш.

^ между другото, ако от самото начало беше писала така, както и сега, нямаше да се стига до там хората да са предубедени към теб. След като си показала нещо, няма смисъл да съдиш другите за това, че са го видяли.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    У нас Си (=
    Две гаднярки, две приятелки! Това сме ние-Hit 2 fit. и Your Nightmare!
    Обичам те, спрънджо!
    Оф-топик:
    Туй се казва интернет живот

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ^ между другото, ако от самото начало беше писала така, както и сега, нямаше да се стига до там хората да са предубедени към теб. След като си показала нещо, няма смисъл да съдиш другите за това, че са го видяли.
    Аз не я познавам от самото начало и пак с леко снизхождение се отнасям :/ Не знам тъпо ли е девойчето, ама самия факт, че все си имам едно на ум , че сигурно е по- малка и т.н. си е вид предубеждение...
    Ама тука не сме се събрали да си мерим пишките(а.к.а. "интелекта"), а да се спами. Ако не беше така съотношението "теми, в които реално има какво да се каже" към "теми, които ти убиват времето и мозъчните клетки" нямаше да е 1 : 50.
    К'во всички сте се запритеснили, глупавите да поумняват и толкоз

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Mbp3eJlaH
    don't touch me
    protivore4i6 si

mi hit2 fit poznava6 li q 4e e prosta
    Не е нужно да познавам лично такъв човек, достатъчни са ми постовете, които пуска! :P Примерно: "" На т'ва к'во му казвате?? :P

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ^ usmivka?

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Абе, "пич", човек не се ражда такъв и онакъв, средата го прави това, което е днес и ще бъде утре.
    Поне преди да пишеш, помисли КАКВО ще напишеш и дали въобще има смисъл да го пишеш.
    Значи средата, в която си израснала те е направила такава каквато си, така ли?Не съм съгласна!!!! :P

90 % от нещата във форума са написани без да има смислова обосновка, к'во ви пука ?

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    някъде там...
    Аз лично съм израснала в среда, в която, не познавам, възрастен човек(възрастен-нали трябва да се взима пример от тях), който да не пуши или да не пие, което води до извода, че аз трябва да съм или наркоманка или пияница, да ама не!!!Нито пия, нито пуша!!!К'во ще ми кажеш сега?Де да беше само това, но давам просто пример, това е много малка част от заобикалящото ни!

Град
    някъде там...
    Тази тема според мен отдавна трябваше да е заключена...Мачока, къде се губиш?

Мега фен
    Град
    Utopia..

Щото ако си родена в палат ще си бършеш носа в ръкава?
    В училище не учите ли психология и логика, а-у, някакви такива?!

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Аз лично съм израснала в среда, в която, не познавам, възрастен човек(възрастен-нали трябва да се взима пример от тях), който да не пуши или да не пие, което води до извода, че аз трябва да съм или наркоманка или пияница, да ама не!!!Нито пия, нито пуша!!!К'во ще ми кажеш сега?Де да беше само това, но давам просто пример, това е много малка част от заобикалящото ни!
    А ако помислиш малко ще видиш, че може да възприемаш и негативните навици като такива и да ги избягваш умишлено или подсъзнателно, а не задължително да последваш примера.

Ама това не променя факта, че си.... КУХА
    Ти си КУХ!!Ами много ясно, но аз, като гледам тя само негативните е приемала и продължава да приема!!!

Град
    някъде там...
    Това е последният ми пост в тази безсмислена тема, която скоро ще бъде заключена!

Убий простака с мълчание!

Ай тогаз на Стражари и Апаши

>:О

Мега фен Аватара на machoka
    Стига толкова сме обсъждали трети лици, че стана грозно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си