- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Уж претендира, че е умен, а то к'во...
Олеее гледам как пише един от форума и се чудя как така претендира, че е толкова умен![]()
Не и знам са две думи!
ФормУлирам, а не формОлирам...идва от формула.
Овце, а не оФце...тук може и да се лигави, ама все пак..
някои (за мн. число)
Някой (за единствено)
Когато дума завършва на "я", когато стане в мн. число завършва на "ии", а не на "ий" или "йи"
филематология->филематологии
а не филематологий/филематологйи!
Когато една дума може да се замести с "той" се членува с пълен член, а ако може с "него" - с кратък. При проверка "той" може да се замести с дадено мъжко име. Когато имаме форма на глагола "съм" винаги се членува с пълен член.
![]()
И за кого става дума?![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Все едно кой е![]()
Какво толкова имате против Викито?
Колко други хора пишат неграмотно, а вие не обръщате внимание на тях, а сте се хванали за най-дребното..![]()
Ънейбъл, точно пък ти нямаш парво да обсъждаш.![]()
Ъхъ и аз...май някой доста е бягал от часовете по български...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Е, на всеки се случва да допуска правописни грешчици, на някои по-рядко, но се случваЛошото е, че сегашния интервал от 12 до 18 та и нагоре е безкрайно неграмотен, ама за какво да си грамотен, като може да си големец в АМОР
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
аз си спомних един диалог между мен и свастика,в който беше написал по 30 думи4ки с объркано зна4ение и грешно формулирани,та после си направих труда да му правя разбор изре4ение по изре4ение..
номерът е да 4етеш през редовете
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
И аз се чудя какво се хванахте с това момиче. Че е хубава, хубава е.. Може да не е много умна, грамотна или и аз незнам каква, ама това нас какво ни интересува?![]()
Щом си го написала,загатнала,че е става дума за някого,който претендира за начетеност,значи има значение кой е....
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Шоуи, ще ме извиняваш, но какво е написала сега авторката на тази тема? ЧЕ НЕ И ЗНАМ СЕ ПИШЕ ОТДЕЛНО!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баааааааааааах ги и в неграмотниците, пък тръгнали за висше да ми кандидатстват.![]()
![]()
Не че искам да я оправдавам ама все пак когато човек не ходи на училище в България и няма навика да чете доста неща пропуска. Аз в БГ съм ходил на училище само първи и втори клас и също правя мн грешки но виж с гръцкия павопис и граматика проблем нямам никакъв...
Знам че е роден език и бла бла но пък какво ви пука чак толкова? Пишете си вие правилно и не се занимаваите с грешките на другите. Мен подобни грешки ме дразнят повече когато ги прави някой който вече 12 години ходи в българско училище отколкото ако ги е допуснало някое 16 годишно момиче което от 3 години не е стъпвало в България.
Не се хващаме за тях, защото те нямат такива претенцИИ, каквито има тя. ;]Първоначално написано от Hit 2 fit.
А и защо аз да няма право да обсъждам?Защото тъпата ти главица е решила така? Или защото не съм толкова хубава, колкото Vikitooo? Или защото сигурно дори не съм и наполовина умна, колкото е тя? Или просто защото, когато там е 2 през нощта тя отива да мие чинЙИ, а аз в два си лафя на компа?
![]()
НЕ и ЗНАМ реално се пишат отделно, какво нередно видя ?Първоначално написано от Hit 2 fit.
RAWRRR, 4 не е Ч![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първоначално написано от slun4ice
На 13 вече би трябвало да можеш да пишеш грамотно или поне да знаеш, че "не" и "знам" са две думи...най-малкотоПък такова нещо не се забравя за някакви си 3 години. Все едно да забравиш таблицата за умножение, ако не я ползваш един цял живот.
Абе главицата ми е тъпа, ама друго не, капиш?
Колко много други хора са допускали тъпи, ама на умиране правописни грешки?!
Шоуи написа "незнам".
Защо не се нахвърлите върху нея?
Или е така, както каза Виктория-Само да свирне овчаря-всички овчици подемат.![]()
Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
![]()
Ами много ясно, че се пише отделно.
Правило: глаголите се пишат отделно от отрицателната частица "не"!!!
не знам, не искам, не играя..
Защо примерно не мога се пише отделно, а не знам да е слято? По кое правило?
Цитирай я! Такава мъдрост неземна трябва да се цитира, да се носи от уста на уста...Или е така, както каза Виктория-Само да свирне овчаря-всички овчици подемат.
"от урва на урва
и от век на век!"
А какво ще кажеш за _showy_, която май е студентка, с няколко години по-голяма е от Вики, и най-важното-живее си в БГ и претендира, че провинциалистите не могат да стъпват в София?Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Не написа ли и тя "незнам"?![]()
Не съм го виждала това, с което я набеждаваш, че претендира, обаче ако си права, то и тя е като Викито ;]Първоначално написано от Hit 2 fit.
Нищо не съм казала...не съм казала, че тя е единствената неграмотна, или поне не толкова грамотна за колкото се има.![]()
Извинявай обаче си много проста!Първоначално написано от Hit 2 fit.
Не се обиждай!
Ами не, не се обиждам.![]()
Все пак простотията ми граничи с истината.![]()
Ти ли ще казваш кой има право и кой няма, я си покажи дипломата за завършено Право, и тогава раздавай правосъдие!!!ЯСНО?!?!! :PПървоначално написано от Hit 2 fit.