- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Странна кафеникава течност отдолу - ПОМОЩ!
Преди малко правих секс с гаджето си и по повърхността на презерватива забелязах странна кафеникава течност. Проверих и се оказа, че е от мен. От какво може да е при положение, че цикълът ми свърши на 15.08 и трябва да дойде чак след 2 седмици. Може ли да е защото боледувах преди няколко дена или защото вчера преживях огромен стрес?
Moже да е от стреса .
И аз имам същия проблем. Нормално ли е течението , макар и по-слабо да продължи няколко дни?
Имаше ли болка?
Направи добро- яж л***о !
Да. Даже понякога падат някви странни бели работи... /подобни на съсиреци ама бели/ Вече ми е втория ден...
иди на гинеколог, не разчитай да ти се даде точен отговор без преглед + тва че задаваш въпроса във форум
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Съсиреци?! И питаш за това във форум.....
Направи добро- яж л***о !
Това определено не е нормално. От колко време имаш такова течение?Първоначално написано от Angel^^Girl
Трябва да посетиш гинеколог.
Вече трети ден.... определено тея дни ще посетя гинеколожката
задължителноо отиди на генеколог
Току що получих същото течение.. от какво може да е? Има ли вероятност да съм бременна?
Има ли вероятност да си в овулация?Първоначално написано от AmNesiA
Кога трябва да настъпи следващата менструация?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Изненада ме по - рано цикълът.. и по време на менструацията имах голям сърбеж, а се миех всяка сутрин и вечер ( без сапун ) , сърбежът продължава и сега, само че по - малко.. някакъв съвет?
Отиди на лекар.Може да е от превръзки/тампони,а може и да имаш някакъв проблемПървоначално написано от AmNesiA
![]()
Добре де, как така се миеш без сапун? Интимна козметика не ползваш ли?
Последният полов акт кога беше? С презерватив ли беше?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И на мен ми се появи от два дни но на мен не ми е дошло още така, че няма как да е от това...от какво може да е??![]()