neznam dali e tuk temata no tuka e pi6a boli li tatosa kato se prai otgore pi6kata iskam da si napraq tam tatos
mi do kolkoto znam vyrhu kojata dokato se pravi-boli...taka 4e => i na tva mqsto koeto iska6 da si pravi6 6te boli
![]()
kadeto i da si pravi6 tatos navsqkade boli. oba4e nai-mnogo na bedroto
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
абе навсякъде боли ама ако го искаш ще търпиш болката няма начин
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
maleee ti da ne si pobarkan ,to na vsqkade boli ama tam e nai nejna kojata pak i napravo nemoga da si predstava![]()
![]()
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"
kazva Li sa mi 4e ne boli ... no tam det ti iskash nqa kak da ne te boli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
to navsqkade si boli na razlichnite mesta bolkata e razlichna ....tam kadeto iskash ti baq shte te boli![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
ее крайна сметка си направих на крака отзаде на мускола и не болеше кой знай но като ми го напраиха крака ми беше изтръпнал не го усехтах и се едно някво такова пареше ми
Трябва да си намериш татуистка !! Хахаха![]()
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
Проблема явно е решен, автора си е нарпавил татуса. Темата е написана на латиница.