- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да помоля момче да седне с мен?
Значи тази година ще съм 8-ми клас в ново училище,но не искам да сядам с момиче,защото съм си изпатила доста от клюките и "приятелството им".Искам да пробвам нещо различно.Имам много приятели момчета,които никога не са ме предавали и от опит знам,че са по-малкото зло.Въпросът ми към вас е, как да помоля някое момче да седне с мен.Все пак повечето предпочитат да не сядат с противоположния пол!Моля ви помогнете ми,ако нищо не стане ще трябва да седя сама,а това би било гадно за мен![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
ми на 15 си харесваш някого,заговаряте се и го питаш имаш ли планове с кого ще седиш,защото аз съм свободна,или ако познаваш хора с които ще учите заедно питай ги по скайпаВпрочем и аз мисля да направя като теб,много по-бързо се упознавам с момчетата,разбирам се с тях и знам,че могат да бъдат страхотни приятели
![]()
Хубавото на това даскало е,че не познавам никогоПървоначално написано от NaNa_SladuRana
,ама много благодаря за съвета и давай и ти с момче!За кво са ни тези момичета
![]()
в кое даскало си
Чудо голямо като ни помислят за гаджета!Аз си имам така или иначе и не ме топли особеноПървоначално написано от BallFace
А иначе съм от варненската ПГТ "Поф. д-р.Асен Златаров"
![]()
Няма таква тъпа тема. Що не питате как да намерите пътя до класната стая, или може би как да се запознаете с класната си знам ли....![]()
1.OPREDELENO NE spored men ,shte mu napravish losho vpechetletnie(ako e svqstno momche)ako e nqkoi svalqch na drago syrtse shte prieme.
2.az mnogo ne mojah da razbera gadje li iskash ili fr.
-ako e fr nqma nujda da mu predlagash mqsto toi sam shte zabeleji che iskash priqtel i ,che ne si kato drugite momicheta
-ako iskash gadje sedni do nego i napr kakvoto mislish
ama vse pak ot pyrviq pyt da mu se hvylish da sqda do teb ,malko e strqskashto .haide uspeh nadqvam se da si me razbrala .Pyk inache sym napylno syglasna ,che momchetata sa mn dobri fr
![]()
Може и тук да ми кажеш как да се запозная с класната,пък тя ще ми покаже стаятаПървоначално написано от 'nerD
![]()
![]()
![]()
Tva e pretsakano.Te napravo ne sa vi razvalili ''liubovta'',a qkoto priqtelstvo .SryПървоначално написано от BallFace
![]()
Поразгърдваш с малко,приближаваш се към избранника,показваш бедро и питаш.
Само гледай избраника* да не е някой лигльо,че ще патиш повече отколкото с момиче. ;D
Наистина е по-добре да седиш с момче и аз 8-ми клас цяла година седях.Та като си избереш с кой искаш да седнеш,евентуално отиваш и го питаш дали има с кой да седи и ако не му предлагаш![]()
Суетата.Моят любим грях.
Според мен трябва първо да опознаеш момчетата от класа ти и тогава да решиш с кой ще седнеш.А така първия ден е малко стряскащо.Смисъл най-малкото,което е че ще си помисли,че го харесваш и за т'ва искаш да седнеш с него.То не че има нещо лошо в това,но нали твоята цел е друга.Има време,запознайте се и тогава може би няма да е странно,че искаш да седнеш с даденото момче,но още на 1-2 ден,мисля че има вероятност да ти откаже,и то не защото не иска,а защото се притеснява.Успех,все пак.![]()
вземете си скайповете и вечерта му дай линк към тази тема :Д
Точно искам да го опозная момчето,но понеже съм общителна и някое момиче задължително ще ме помоли да седнем заедно,а аз не мога да казвам "НЕ" или ако кажа,тя сигурно ще ме пита с кого сядам...Пък и момчетата се подушват от далече и докато ги опозная,вече ще са заетиПървоначално написано от Izzy_
![]()
Ами много лесно. Ще се научиш да казваш ''НЕ''. Ще отидеш при този,при когото ТИ искаш и ще го попиташ дали и той иска. Предвизвикателно(щом е момче). Ако каже да,супер,ако откаже,значи е гей(нали тала,особено ако си хубава) и просто си избираш друг. Ако няма с кого сядаш сама. После все някой ще се намърда до теб. Или ти до него.Първоначално написано от stiifi
Да.Първоначално написано от BallFace
Първоначално написано от BallFace
![]()
![]()
Така си е!
Особено,ако е хубаво момичето и момчето няма планове да сяда с някой друг,не виждам причина да й откаже.Първоначално написано от BallFace
Набелязваш си някой симпатяга, заговаряш го и нещата просто стават, не върви да отидеш ей така при някого и да си отправиш направо молбата.Една голяма усмивка и бодрост и всичко ще бъде на 6.![]()
Успех! (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Еми при вида на една сексапилна кукличка може да си помисли дали иска да спази уговорката с приятеля си... :PПървоначално написано от BallFace
абе отиваш и питаш свободно ли е , ако не викаш е
вече е и се натресваш![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от miminia
Точно така си мислех да направя и аз на 15-ти.![]()
ем просто го питаш дали има с кой да седи и дали може да седнеш до него.то не е толко сложно :P