- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да помоля момче да седне с мен?
ами отиваш и се заговаряш с него и го питаш ти с кого седиш и ако ти каже ми още няма с кого и ти тогава кажи ами ако икаш ела седни при мен![]()
На първия учебен ден си огледай хубаво класа и си харесай някое момче.Пребий всички останали и кажи на тоя дет си харесала: "тебе няма да те бия, ако седнеш до мен".
Еми като влезеш в стаята се огледай за момче което седи само отиди при него и го попитай свободно ли е мястото какво толкова и аз смятам да направя така..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Karai go po-poleka,che momcheto moje da se stresne(znam li)Ama inache sig mnogo hora shte si razmenqt skapa pitai go i ti za negoviq![]()
ne sam chel drugite mneniq moje nqkoi da ti go e predlojil veche ama se pak kaji mu : Sedni do men shte ti vrutna edna svirka i ako ne e nqkoi sduhanqk nqma da imash problemi
mai naistina pove4eto momi4eta sme razbrali 4e dve jenski nqma ot edna planeta.kakvito razgovori stavat stavat po neta ina4e na jivo i az se ne razbiram
po temata kakto kazaha pove4eto golqmo momi4e si purviq y4eben den si izbira6 1-2 i gi pita6 s koi sedqt i iskat li da sednat s tebe tva ebez sram
Благодаря на всички за коментарите!![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Оо от личен опит ти казвам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО седни с момче!Просто няма такова нещо.Миналата година седях с един много добър авер и такъв смях падаше,просто хиляди пъти по-добре отколкото с момиче.
Бъди себе си и не се преструвай. В началото може да седнеш сама или до някое момиче, а ако наистина не можеш да изтърпиш, през това ще се сприятелиш с някое момче и ще се преместиш до него или той до теб :}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
suglasna sam s BallFace pri men stana su6toto!no da vi kaja v pove4eto sly4ai stava taka no da ne vi pukaПървоначално написано от BallFace
![]()
skype-natito_0889
Ейй разгонени лапета........, кво си измисляш оправдания ....
Отиваш и казваш "може ли да седна?" на най-готиния и си си уредила място за поне месец напред
Ще те помоля да не ме наричаш разгонена,защото и аз мога да обиждам,а няма да е приятно.Нека благоприличието се запази ПОНЕ в тази темаПървоначално написано от Jessika_MG
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
da daje nqkoi gospoji ne izdurjat i vi gonqt ot 4as,pone mene deПървоначално написано от chaos_
![]()
Ами, аз мога да кажа, че вече 3 години седя с момиче. Вярно мислят ни за гаджета, защото понякога се държим като такива де, но все пак предпочитам нея отколкото някой друг. Свикнал съм с нея и не само в даскало сме така.
Като почнеш даскало разгледай кой какъв е, що е, какво представлява. След някоя друга седмица като видиш що годе кой е сериозен го заговори, в днешно време е модерно по скайп - вземи му скайп, говорете си, кажи му, че не искаш да стоиш с момиче, нито сама. Разберете се. НЯма нищо срамно, даже е по-добре да седиш с противоположния пол.
Ще видиш в 11-ти и 12-ти клас като си как всички ще са момче-момиче. Няма да има момче-момче или момиче-момиче. Ще им дойде акъла просто.
Don't tell me what I can or can't do !
А ти к'во се месиш? Темата не е тъпа - момичето зададе съвсем НЕ тъп въпрос!!Първоначално написано от 'nerD
+ Това като не можеш да помогнеш недей да пишеш,д*йба!Бива ли да сте толко прости!!![]()
![]()
![]()
По темата - Напълно съгласна съм с NaNa_SladuRana:P
Само да добавя че не е вярно това че в 11-12 клас всички сядат момче/момиче....дотогава могат да се създадат много приятелстваИ да не се сменят местата.
По темата : Питай направо, ако е някой свестен ще разбере![]()
Първоначално написано от EarthShaker
ххахахахахахахахахахаха т'ва ме накефии аз мисля че т'ва е най-якия вариант
![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
Уча от 8 години (сега ще съм 9 клас) 4 от тези 8 години съм седяла с момчета. Тази година ще съм в ново даскала и пак ще седя с момче (нямам избор просто съм единственото момиче в класа). Избери си някое момче запознайте се и го питай каква музика харесва (намери обща тема за разговор) и го питай "Искаш ли да седнем заезно" и ако той си съгласи си изберете едно място и седнете
ne znam za vas,no az ne moga da pomolq nqkoe mom4e da sedne do men osven ako mi e mnogo dob1r priqtel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami moqt potpis e samo edno izrechenie"TOKIO HOTEL ARE THE BEST"
дис иар и уил бе алоун( меи би )ама да с мом4е е супер...(мом4е съм и аз )...луда работа бехме с тоя до мене не е истина ко праихме в 4асовете заливах се от смях..жалко 4е няма да е в моито даскало сега
...то не беше лудост даскало дошъл до 4ина ние се хилим кат напушени
![]()
ами отиваш и ужким на шего го похитай ''абе какво ще кажеш да седим заедно'' и така
xaxa![]()
![]()
![]()
![]()
prosto pita6 napraoo "Are da sedim zaednoo :P " i tam se ligavi6 kolkoto da se naprai6 na interesnagledai na jivota ot polojitelnata mu strana
prosto napravo si pitai [est zavisi dali ima6 golqmo samo4ustvie] :P :P :P
![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
Тука ти трябва самочувствие.От моя клас (сега ще съм 9ти) нема "искаш ли да седнем заедно."При нас действа технологията сядам до теб и тфа е.Иначе не съм карала момче да сяда до мен.Той дойде до мен,избута приятелката ми седна най-нахално
![]()