.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Hybrid View

Re: Как да помоля момче да седне с мен?

Цитирай Първоначално написано от stiifi
    Значи тази година ще съм 8-ми клас в ново училище,но не искам да сядам с момиче,защото съм си изпатила доста от клюките и "приятелството им".Искам да пробвам нещо различно.Имам много приятели момчета,които никога не са ме предавали и от опит знам,че са по-малкото зло.Въпросът ми към вас е, как да помоля някое момче да седне с мен.Все пак повечето предпочитат да не сядат с противоположния пол!Моля ви помогнете ми,ако нищо не стане ще трябва да седя сама,а това би било гадно за мен
    Отиваш по-рано на първия учебен ден, но не прекалено рано, та като ви вкарат в стаята, седни до някой, които ти се стори интересен, да се запознаете и да видите новата класна.. Така става работата.

Няма питане, направо сядам до него Няма места и не искам да сядам другаде и точка по въпроса...само да смее да ми откаже Аз тая година седя по средата между две момчета

Ако си привлекателна едва ли , ще има някой , който да ти откаже.

Ааа аз до седми седях (е, не абсолютно всички години, но повечето време...) с момче и наистина е по-добре (за сериозните часове особено) - говорим си бая, но когато трябва да се мълчи няма досадни въпроси, не те зяпа как си се гримирала и не ти пра'и забележки... Като седна с момиче за някой час в друга стая то е "спластили са ти се миглите, молива ти се е размазал" и т.н. Аз нямам нужда да ми се казва, 'щото като имам съмнение питам дали е така или отивам в тоалетната с едно огледалце. Хората сме различни и имаме нужда от различни другарчета за час.

За отговор на темата:
    Аз не видях кога си я писала (преди или след 15-ти), но знам вариант само за преди. Бързаш да огледаш момчетата и да се поослушаш за някое свястно такова и като влезнете в стаята сядаш до него, ама ако е зает или става тъпо или бързо сядаш до което и да е друго (е, малко ги огледай на външност дали не им личи, че са олигофрени).
    Обаче ако питаш някое момче дали можеш да седнеш до него без да му обясниш всичко т'ва от темата моменталически ще реши, че МНОГО си падаш по него.

Нз аз на 15 понеже никой не познавах от класа си и като влезнах в стаята се пльоснах при едно момче без да го питам предварително ''Има ли с кого да седнеш" или ''Може ли да седна в клас с тебе''
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Значи тази година ще съм 8-ми клас в ново училище,но не искам да сядам с момиче,защото съм си изпатила доста от клюките и "приятелството им".Искам да пробвам нещо различно.Имам много приятели момчета,които никога не са ме предавали и от опит знам,че са по-малкото зло.Въпросът ми към вас е, как да помоля някое момче да седне с мен.Все пак повечето предпочитат да не сядат с противоположния пол!Моля ви помогнете ми,ако нищо не стане ще трябва да седя сама,а това би било гадно за мен
    няма нужда да ме молиш..аз ще седна с теб
    Sinan Sakic rulzzz

Мега фен Аватара на sasha_90
    Когато видиш,че някое момче от класа ти стои само,отиди и го попитай дали можеш да седнеш до него.Не е страшно и не вярвам да откаже.

Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    няма нужда да ме молиш..аз ще седна с теб
    Еееее,хора аз се уредих
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си