- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неговите родители
hodq s edno mom4e ot po4ti 2 godini i stra6no mnogo go obi4am,zapoznah go s na6ite,6te jiveq s nego poneje 6te u4im v edin i sa6ti grad,NO dosega toi nikoga ne mi e predlagal da me zapoznae s tehnitekakva moje da e pri4inata?Znam,4e zvu4i tupo,no az iskam da se zapoznaq s tqh-mn puti sam mu go namekvala,no toi ili neiska ili naistina ne zacepva za kakvo mu govorq.Imam 4uvstvoto,4e ne darji na men
![]()
![]()
![]()
![]()
kajete mi kakvo da napravq i kakvo moje da ozna4ava tova
т.7
коалка
Може да означава безброй много неща който дори и ти не подозираш за това просто го попитай директно и ще разбереш![]()
Защото не те запознава с родителите си не държи на теб ?! Как сте изкарали 2 години не знам.
Питай го директно и ако откаже го питай защо и т.н. Обясни му, той да ти обясни и се разберете.
Don't tell me what I can or can't do !
не си мисли такива работи може да е всичко...аз например също не исках да запознавам бившата си приятелка с баща си специално таи като с него не се разбираме и не исках да ги запознавам . така че може и той да иска да те предпази или просто да не иска да те запознава ако не се гордее мн с някой от тях.. поне аз съм имал такъв случай . но може да е и друго затова попитай го направо
Абе,не бъди толкова крайна.Това,че не те е эапоэнал,не эначи эадължетелно,че не държи на теб.Съмнявам се,че е 2 години с момиче,на което не държи.Още повече пък и ще живее с теб.Причините могат да са доста.Например е въэможно да не се раэбира с тях добре и самия той да не подържа стабилни отношения с тях.Или пък просто да не е от хората,эа които эапоэнанството с родителите да е на първо място,просто да не го има эа нещо толкова важно.Ако това те мъчи толкова много,кажи му го.Няма нищо срамно.Трябва проблемите в една двойка да се споделятВ случая това эасяга и теб и него,така че аэ те съветвам да говориш эа това с него.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Говори с него.Ако откаже, попитай го за причината.
tova 4e ne darji na teb sa palni glyposti, za6to togava e s teb 2g?
pri4inite moje da sa mnogo, moje da ima nqkakav problem v semeistvoto si koito ne iska da spodeli s teb, moje te da imat nqkakvi predstavi za polovinkata na sina si i toi da se straxyva 4e ti nqma da sre6tne6 tqxnite predstavi, moje da ne se razbira mn mn s tqx i red drygi ne6ta, moje bi ne iska da my se rovqt v li4niq jivot i t.n. i t.n.
и аз да кажа..може да има мн причини,но първата за която се сещам е ,че може да има проблеми с техните и да не му е все още до това,мове пък да се срамува,може и да н е се е сетил за това.попитй го най -добре и ще разбереш.а щом е с теб цели 2 години,не мисля че не държи на теб.хората на времето са се женили ако ходят 2 години...така че споко,явно момчето те обича ,но го мъчи някакво притеснение.поговорете си за товауспех
![]()
Руса кукличка
Може да не се разбира с тях и да не иска да те запознава с тях....Много причини може да са,както казаха....Попитай го и дано ти каже.Успех.Как не държи на теб а сте вече 2 год...Първоначално написано от mrd_89
![]()
Не мисли глупости.
![]()
Кажи му направо,не му "намеквай".
Понякога (много често) жените искате
от нас да ви четем мислите
и "да ви разбираме".
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Попитай го директно
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
sram go e ili ne e vajnu a mojebi ne mu haresva semeistvoto mu i se strahuva da te zapoznae s tqh ili si misli 4e e prekaleny golqma stapka edno zapoznanstvo:}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
+112365Първоначално написано от devil_feel_f
![]()
Съгласна съм (нищо че не съм момче)Първоначално написано от Bai Toq
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Поне техните на твоя знаят, 4е съществуваш, нали? Нищо 4е не сте се запознавали. Споко, не е нищо сериозно според мен. Кажи си му го директно, ако наистина ти е важно.
![]()
Робинята на Quench
az mislq,4e znaqt,no ne se li interesuvat koq sam ne im li e interesno da me vidqt ili ne6to takova.Moite vinagi sa iskali da znaqt za priqtelite mi i da se zapoznaqt s tqh(ne 4e sa bili mnogo).Nikoga ne mi govori daje za tqh pak i ako ima6e problemi s tqh mislq,4e 6te6e da mi kaje![]()
![]()
![]()
Ni6to ne razbiram.
Тоз пък и той (знам че си момиче) ... Може баща му да е гей , майка му да е болна от нещо (чукам на дърво да не е така) и така нататък ... На сватбата ще ги видиш... Мисли малко.
I am not an artist I am a fucking work of art!
Подкрепям напълно!Първоначално написано от Boyd
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ми, ако е важно за теб да се запознаеш с техните - разпитай го защо досега не го е направил.
Namecite ne vinagi pomagat.Nai-dobre pogovori s nego i izqsnete ne6tata,no tova s roditelite ina4e nqma ni6to ob6to s tova dali durji na teb![]()
Isn't life great?
Az li ne6to ne sam dobre sas stari razbiraniq li sam ili nz kakvo mi e,no kak razbirate vie tova-PIQN MI PREDLAGA BRAK A AZ DAJE NE POZNAVAM RODITELITE MU
![]()
![]()
![]()
ni6to ne mu otgovorih-tolkova sam obarkana-pfffffffff neznam kvo da pravq.Popitah go i toi znaete li kakvo mi otgovori"Vse nqma podhodq6t moment"-sega ne e momenta utre ne e-KOGA E TOQ 6IBAN MOMENT?Ne go razbiram-v trezvo sastoqnie nemoje da mi napravi edin komplimen kato e piqn mi prelaga brak-az neiskam taka
![]()
![]()
iskam vsi4ko da e normalno.Kato za na4alo da se zapoznaq s roditelite mu,da mi predloji v trezvo sastoqnie i kato horata ne v diskotekata na mazna 4alga-zapo4va da mi pisva ot nego
Заедно сте от 2 години. Ще живеете заедно. Значи най-вероятно държи на теб.
Може пък да се срамува от родителите си и/или да се притеснява дали ще харесаш семейството му...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако неговите са шантави или идиоти,наистина ще е по-добре да не се запознавате...![]()