.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Неговите родители

hodq s edno mom4e ot po4ti 2 godini i stra6no mnogo go obi4am,zapoznah go s na6ite,6te jiveq s nego poneje 6te u4im v edin i sa6ti grad,NO dosega toi nikoga ne mi e predlagal da me zapoznae s tehnite kakva moje da e pri4inata?Znam,4e zvu4i tupo,no az iskam da se zapoznaq s tqh-mn puti sam mu go namekvala,no toi ili neiska ili naistina ne zacepva za kakvo mu govorq.Imam 4uvstvoto,4e ne darji na men kajete mi kakvo da napravq i kakvo moje da ozna4ava tova

т.7
    коалка

Може да означава безброй много неща който дори и ти не подозираш за това просто го попитай директно и ще разбереш

Град
    София
    Защото не те запознава с родителите си не държи на теб ?! Как сте изкарали 2 години не знам.

Питай го директно и ако откаже го питай защо и т.н. Обясни му, той да ти обясни и се разберете.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Bulgaria
    не си мисли такива работи може да е всичко...аз например също не исках да запознавам бившата си приятелка с баща си специално таи като с него не се разбираме и не исках да ги запознавам . така че може и той да иска да те предпази или просто да не иска да те запознава ако не се гордее мн с някой от тях.. поне аз съм имал такъв случай . но може да е и друго затова попитай го направо

Град
    Sofiq
    Абе,не бъди толкова крайна.Това,че не те е эапоэнал,не эначи эадължетелно,че не държи на теб.Съмнявам се,че е 2 години с момиче,на което не държи.Още повече пък и ще живее с теб.Причините могат да са доста.Например е въэможно да не се раэбира с тях добре и самия той да не подържа стабилни отношения с тях.Или пък просто да не е от хората,эа които эапоэнанството с родителите да е на първо място,просто да не го има эа нещо толкова важно.Ако това те мъчи толкова много,кажи му го.Няма нищо срамно.Трябва проблемите в една двойка да се споделят В случая това эасяга и теб и него,така че аэ те съветвам да говориш эа това с него.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    незнам защ0 но щ0м ще зивеете заедно държи на теб :P :P :P

just f**k y0u !?!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Говори с него.Ако откаже, попитай го за причината.

tova 4e ne darji na teb sa palni glyposti, za6to togava e s teb 2g?

pri4inite moje da sa mnogo, moje da ima nqkakav problem v semeistvoto si koito ne iska da spodeli s teb, moje te da imat nqkakvi predstavi za polovinkata na sina si i toi da se straxyva 4e ti nqma da sre6tne6 tqxnite predstavi, moje da ne se razbira mn mn s tqx i red drygi ne6ta, moje bi ne iska da my se rovqt v li4niq jivot i t.n. i t.n.

Град
    Велико Търново
    и аз да кажа..може да има мн причини,но първата за която се сещам е ,че може да има проблеми с техните и да не му е все още до това,мове пък да се срамува,може и да н е се е сетил за това.попитй го най -добре и ще разбереш.а щом е с теб цели 2 години,не мисля че не държи на теб.хората на времето са се женили ако ходят 2 години...така че споко,явно момчето те обича ,но го мъчи някакво притеснение.поговорете си за това успех
    Руса кукличка

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: tehnite

Цитирай Първоначално написано от mrd_89
    hodq s edno mom4e ot po4ti 2 godini i stra6no mnogo go obi4am,zapoznah go s na6ite,6te jiveq s nego poneje 6te u4im v edin i sa6ti grad,NO dosega toi nikoga ne mi e predlagal da me zapoznae s tehnite kakva moje da e pri4inata?Znam,4e zvu4i tupo,no az iskam da se zapoznaq s tqh-mn puti sam mu go namekvala,no toi ili neiska ili naistina ne zacepva za kakvo mu govorq.Imam 4uvstvoto,4e ne darji na men kajete mi kakvo da napravq i kakvo moje da ozna4ava tova
    Може да не се разбира с тях и да не иска да те запознава с тях....Много причини може да са,както казаха....Попитай го и дано ти каже.Успех.Как не държи на теб а сте вече 2 год... Не мисли глупости.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Кажи му направо,не му "намеквай".
    Понякога (много често) жените искате
    от нас да ви четем мислите
    и "да ви разбираме".
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Попитай го директно
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

sram go e ili ne e vajnu a mojebi ne mu haresva semeistvoto mu i se strahuva da te zapoznae s tqh ili si misli 4e e prekaleny golqma stapka edno zapoznanstvo:}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Говори с него.Ако откаже, попитай го за причината.
    +112365

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Кажи му направо,не му "намеквай".
    Понякога (много често) жените искате
    от нас да ви четем мислите
    и "да ви разбираме".
    Съгласна съм (нищо че не съм момче)
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Мега фен
    Град
    SF
    Поне техните на твоя знаят, 4е съществуваш, нали? Нищо 4е не сте се запознавали. Споко, не е нищо сериозно според мен. Кажи си му го директно, ако наистина ти е важно.

Робинята на Quench

Поне техните на твоя знаят, 4е съществуваш, нали? Нищо 4е не

az mislq,4e znaqt,no ne se li interesuvat koq sam ne im li e interesno da me vidqt ili ne6to takova.Moite vinagi sa iskali da znaqt za priqtelite mi i da se zapoznaqt s tqh(ne 4e sa bili mnogo).Nikoga ne mi govori daje za tqh pak i ako ima6e problemi s tqh mislq,4e 6te6e da mi kaje Ni6to ne razbiram.

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Тоз пък и той (знам че си момиче) ... Може баща му да е гей , майка му да е болна от нещо (чукам на дърво да не е така) и така нататък ... На сватбата ще ги видиш... Мисли малко.
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Защото не те запознава с родителите си не държи на теб ?! Как сте изкарали 2 години не знам.

Питай го директно и ако откаже го питай защо и т.н. Обясни му, той да ти обясни и се разберете.
    Подкрепям напълно!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, ако е важно за теб да се запознаеш с техните - разпитай го защо досега не го е направил.

Namecite ne vinagi pomagat.Nai-dobre pogovori s nego i izqsnete ne6tata,no tova s roditelite ina4e nqma ni6to ob6to s tova dali durji na teb
    Isn't life great?

Кажи му го дирекно!!!

Az li ne6to ne sam dobre sas stari razbiraniq li sam ili nz kakvo mi e,no kak razbirate vie tova-PIQN MI PREDLAGA BRAK A AZ DAJE NE POZNAVAM RODITELITE MU ni6to ne mu otgovorih-tolkova sam obarkana-pfffffffff neznam kvo da pravq.Popitah go i toi znaete li kakvo mi otgovori"Vse nqma podhodq6t moment"-sega ne e momenta utre ne e-KOGA E TOQ 6IBAN MOMENT?Ne go razbiram-v trezvo sastoqnie nemoje da mi napravi edin komplimen kato e piqn mi prelaga brak-az neiskam taka iskam vsi4ko da e normalno.Kato za na4alo da se zapoznaq s roditelite mu,da mi predloji v trezvo sastoqnie i kato horata ne v diskotekata na mazna 4alga-zapo4va da mi pisva ot nego

Заедно сте от 2 години. Ще живеете заедно. Значи най-вероятно държи на теб.
    Може пък да се срамува от родителите си и/или да се притеснява дали ще харесаш семейството му...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Ако неговите са шантави или идиоти,наистина ще е по-добре да не се запознавате...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си