- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неговите родители
a spoko, na men p1k sa mi predlagali brak po vreme na sexПървоначално написано от mrd_89
![]()
питай го директно ..все пак отдавна сте заедно![]()
Popitah go i znaete li kakvo mi kaza![]()
ami prosto ne e imalo udoben moment-trqbvalo da se slu4i da gi sre6nem nqkude slu4aino i taka.A kak tova da stane kogato te sa na rabota i ne izlizat mn mn puk i da izlizat nie ne sme v grada,kogato si hodim puk nqmalo udoben moment
![]()
![]()
za men tova ozna4ava 4e ne iska da te zapoznae s tqx, toest ima nqkakva pri4ina, koqto nai-veroqtno ne e v teb. vij kakvoto i da e za teb moje i da e naistina malovajno, no za nego da ne e. ti vsa6tnost znae6 li ne6to za tqx? v smisal da ne bi da sa razvedeni i toi da ne iska da se znae tova? da ne bi nqkoi ot tqx da ima problemi primerno s alkoxola? ili da ne bi da ima nasilie v semeistvoto my po nqkakav na4in? znam li? samo predpolagam i az, no az si mislq za dosta negativni ne6ta, a to moje izob6to da ne e ni6to podobno.Първоначално написано от mrd_89
popitai go dali ima nqkakav problem da te zavede y tqx i da vi zapoznae primerno. a ti vsa6tnost xodila li si y tqx? za6toto ako si 6te6e da e lesno da se zapoznae6 s tqx ako sa bili v ka6ti. az li4no ne iskax da se zapoznavam s maikata na biv6iq mi, i my go kazax, za6toto tq p1k iska6e, oba4e jenicata re6ila 4e 6te se zapoznava s men i tva e, zapoznaxme se.
spored men problema e ili v tqx ili v nego, ne v teb, moje da go e sram da te pokazva na roditelite si ili da go e sram da ti gi pokaje tqx na teb.
pitai go ima li problem i kakav e.
Te sa edno savsem normalno semeistvo-nikoi ne e alkoholik,ne se razvejdat nikoi ne e bolen i nikoga ne sam hodila u tqh.Prednata ve4er pak govorihme za tova i toi nqkak si podigravatelno mi kaza ela da spi6 v ka6ti i na sutrinta 6te te zapoznaq s na6te,no az znam,4e tova nqma da se slu4i i go e kazal prosto ei taka.Nz kakvo da si mislq-moje da go e sram da me zapoznae s tqh,no pak za 2gIna4e te znaqt za sa6testvuvaneto mi znaqt,4e 6te u4im v ein i sa6ti grad,no nz dali znaqt,4e 6te jiveem zaedno.Abe mamka mu kak nqma da znae6 s koi i kade jivee sina ti?Moje puk te da neiskat da se zapoznaqt s men
![]()
![]()
![]()
otkazvam se ve4e-neiskam,nqma da govorq s nego za tova i neiskam da se zapoznavam s tqh-ako te proqvqt jelanie az nqma da imam ni6to protiv,no okon4atelno se otkazvam i spiram vsqkukvi nameci za napravata na tova.
Може причината да не си ти,а да има нещо с родителите си.В смисъл да се срамува от тях и куп други такива неща,не е задължително причината да си ти.
Но наистина знам колко е важно това за едно момиче,да познава родителите на приятелят си,но не винаги става както си му е редът.
Малък пример:Моя брат който е на 26 си има приятелка от 5 години и чак на 4-та година запозна приятелката си с родителите ми,ако го попиташ защо ще каже просто "така",мъжки си му разбирания.
Но наистина не му намеквай,мъжете рядко схващат намеци(от личен опит го казвам),попитай го директно.Успех.
+1 и аз сам на това мнениеПървоначално написано от Some Girl
![]()
![]()
![]()
Две години е доста време в което да не познаваш поне единя от родителите му,за да не го прави със сигурност има основателна причина,но не мисля,че въпроса опира до това колко държи или не държи на теб.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Ми питай го и му кажи да спре да се прави на приятно разсеян
+1Първоначално написано от devil_feel_f
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Ve4e naistina nz kakva e pri4inata-ne sa razvedeni,ne sa bolni,nqma problem s tqh-edinstvenata pri4ina za koqto se se6tam sam az-moje da neiskat da se zapoznaqt s men![]()
![]()
![]()
![]()
Ти на предложението се радвай-аз нямам такова. Е, може днес да ми излезе късмета-все пак правим 4 години, ама едва ли. Бтв аз се запознах с баща му след повече от година и половина връзка. Причината беше, че той работеше във Видин и си идваше рядко. Първият път беше отвратителен. Но сега сме големи приятели с неговите родители. Проблемът е, че не иска да ме запознае с останалите си роднини. А причината е, че се срамува от тях. Може и твоят да се срамува от родителите си, а може просто да не го смята за важно. Въпросът е от теб или от тях се срамува?