- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пак ескапел
Знам че сигурно това е 83946746383 тема за ескапела но нищо не намерих дайте малко инфо за нег0..колко струва,кога се пие..има ли странични ефекти..вс което знаете!
Благодаря![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
струва около 30 лв,едно хапче.Пие се до три дни след евенуталния гаф.Ако се пие до 12 часа след тва - най-добре ..странични ефекти много - разбърква ти цикъла,нямаш апетит и още ужасн омного..
бтф : бе вие не сте ли чували за капути уее ?!![]()
струва около 30 лв,едно хапче.Пие се до три дни след евенуталния гаф.Ако се пие до 12 часа след тва - най-добре ..странични ефекти много - разбърква ти цикъла,нямаш апетит и още ужасн омного..
бтф : бе вие не сте ли чували за капути уее ?!![]()
be da sum kazala 4e ne polzvam prezervativi???prosto pitam bahti zaqdlivite su6testva zaebiПървоначално написано от Mishie_92
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
как нищо да не си намерила аз като напиша ескапел в гоогъл-а ми излизат 8210498042 страници с кво ли не за него ...![]()
30-35 лв , пие се до 72 часа след половия акт
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
дай са разберем..
1- не съм заядлива
2- къде казах : малкото барби,ти не си ли чувала за капути ?![]()
извинявай..ама сяяя![]()
![]()
![]()
просто първо има търсачка и второ има спр мн хора в тоя сайт коит не се пазят и после пускат теми...нямах предвид теб
nothing personal x]
така изглежда попринцип
glupavo detence,vinagi !VINAGI! go pravq s prezervativ i priqtelq mi daje ne svur6va v men,pitam za informaciq,ne se zaqjdai s mene ne sum v nastroenie za zaqdlivci ;]Първоначално написано от Mishie_92
Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
![]()
добре де обаче тва са колко 10 мнения а на колко хоора тва хапче е помогнало .... признавам си пила съм го ! странични ефекти НЯМАШЕ при мен за което съм изключително благодарна то че вреди вреди .. шокирах се като изчетох мненията в линка който ми даде ама се пак не треа да забравяме и на тзи дето е помагало това хапче
ей мацка,и ти недей се заяждаш с мен по хубавоПървоначално написано от mini_brutal_barbie
![]()
аз ти казах - нищо лично..просто говоря за може бибулшинството от форума които не се пазят..
евала ти правя и за презервативите иза свършването и с моя приятел е така..просто има хора които не знаят нищо,чукат се на поразия и после пускат безсмислени теми![]()
споко,не се заяждам с теб
mini_brutal_barbie
не са заяждай с форумците,ами са радвай,че въобще ти пишат в темата и ти дават инфо...
EMINEM ZAVINAGI !!!
Ми и аз съм пила спешен контрацептив (само че не Ескапел ами Норлево или нещо такова) и не съм имала странични ефекти. До организъм е но все пак е добре да си имаш едно на умПървоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
Първоначално написано от slun4ice