.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Защо ми закъснява?!

S priqtelq mi vinagi ABSOLUTNO vinagi go pravim s prezervativ i toi daje ne svur6va v men.Trqbva6e da mi doide v4era,no mi zakasnqva a tova nikoga ne se e slu4valo!I vse pak..nqma vazmojnost da sum bremenna nali?Za6toto sam golqma panika i se pritesnqvam mnogoo!!Minaliq mesec kato mi doide..ne mi miri6e6e na cikal..smisul..nali znaete ima si specifi4na mirizma ama toq put nqma6e!Moje i da si vaobrazqvam,no me e strah 4e mi zakasnqva a nqma na4in [mai] da e popadnala sperma.. I vse pak za6to ne mi idva?!Bqh na more minalata sedmica,moje li da se dalji na tova?
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Ако сте използвали презерватив няма как да си забременяла, при положение, че той дори не свършва в теб. Успокой се.
    Sasho1988

Варна..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Ако сте използвали презерватив няма как да си забременяла, при положение, че той дори не свършва в теб. Успокой се.
    Подкрепям. Спри да мислиш за това - ще ти дойде, спокойно.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Подкрепям. Спри да мислиш за това - ще ти дойде, спокойно.
    +2345

+1
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Миришело на цикъл Абе не си бременна спокоино,има много причини поради които може да ти закаснява

lele h0ra blagodarq 0bi4am vii
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    И ние те обичаме. Пф.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Тоя месец закъснява на повече от 50% от момичетата дето съм ги питала... И на мене ми закъснява сега и се хвърлям в безмислени паники ... А имам един въпрос ... Онова, лунното затъмнение, може ли да повлияе на цикъла,т.е. да го размести, с 3-4 дена да го забави, щото знам че влияе всъщност но не знам как точно

Повече от фен
    nz kfo stawa toq mesec ama i na men mi zakusnq i se poburkax ospokoite se 6te vi doide :P
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Тоя месец закъснява на повече от 50% от момичетата дето съм ги питала... И на мене ми закъснява сега и се хвърлям в безмислени паники ... А имам един въпрос ... Онова, лунното затъмнение, може ли да повлияе на цикъла,т.е. да го размести, с 3-4 дена да го забави, щото знам че влияе всъщност но не знам как точно

Имам една приятелка, на която й идва само при пълнолуние. Не знам защо така.. необяснимо е. Поне за мен, но е факт.
    Sasho1988

Варна..

Защото мен забочна да ме боли ниско долу корема на 23, трябваше да ми дойде на 25, стана 24, 25 - няма го, 26, днес сме 27 още го няма, като вчера и днес спря болката, преди това беше ужасна ... Днес имах едно малко зацапване, но не ми дойде, досега такова нещо не се е получавало, като си смятах овулацията, се оказа че точно тогава съм правила секс, но актът беше напълно безопасен!!! Говорих с майка ми и тя ми каза, че не трябва да се притеснявам, щом не съм имала рискови актове и че тестът би бил безмислен, защото ще ми дойде ...
    Имам чувството, че аз се притеснявам повече от нея, все пак не искам да съм мама на 16г ... Така че ми остава просто да чакам, ако до края на седмицата не дойде, правя тест, макар че още от сега знам какъв ще бъде резултата, макар че това зацапване днес малко ме тревожи

Първо как въобще може д аси помислиш че ще си бременна като позлвате винаги презервативи (хайде те могат да се скъсат понякога ), но и приятеля ти никога не свършва в теб , но както и да е винаги има такива паники и притеснения .. Всеки е преминал през това ,ако искаш да си спокойна има тестове за бременност но няма смисъл от това .. Всичко ще е наред

Град
    с0фия
    падна бомба на земята

и я се успокои не си бременна ще ти дойде ако не чичко доктор ама не мисля че има кво да се паникьосваш толкова
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Не си бременна,от жегите,от притеснение дори и от морето може да е.Пък като гледам и тук явно този месец нещо не е наред и на мен ми закъсня...

...hate my nickname

vse o6te mi zakasnqvaa!! ve4e 3ti den 6te poludeq!

купи му часовник като закаснява :P

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Цитирай Първоначално написано от Taraaa
    Първо как въобще може д аси помислиш че ще си бременна като позлвате винаги презервативи (хайде те могат да се скъсат понякога ), но и приятеля ти никога не свършва в теб , но както и да е винаги има такива паники и притеснения .. Всеки е преминал през това ,ако искаш да си спокойна има тестове за бременност но няма смисъл от това .. Всичко ще е наред
    +1

Град
    София
    От това притеснение може и още да не иска да ти идва. По принцип знам, че от промените във времето закъснявал, а сега е такова, че.. Успокой се и за да си сигурна можеш да ис направиш тест, но не го смятам за нужно щом винаги сте го правили с презерватив. Успокой се.
    Don't tell me what I can or can't do !

strah mee ee ve4e 3ti den mi go nqma

Град
    с0фия
    мн се филмираш сериозно

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    мн се филмираш сериозно

znam ama..

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от mini_brutal_barbie
    мн се филмираш сериозно

znam ama..

успокойййй сеее просто не виждам да има причина да си бременна то поне да го беше правила без или да се беше скъсал презерватива ама то нищо УСПОКОЙ СЕ

мн се филмираш сериозно

znam ama..

ami vsu6nost..onq den se skusa ama toi ne svur6i v mene

успокойййй сеее просто не виждам да има причина да си бременна то поне да го беше правила без или да се беше скъсал презерватива ама то нищо УСПОКОЙ СЕ

ami vsu6nost..onq den se skusa ama toi ne svur6i v mene..ama se skusa to4no nakraq..az daje mn mn ne razbrah kfo stana egati mi e gadnoto glavata me boli i sam postoqnno pod stres

Град
    с0фия
    мн се филмираш сериозно

znam ama..

ami vsu6nost..onq den se skusa ama toi ne svur6i v mene

ami vsu6nost..onq den se skusa ama toi ne svur6i v mene..ama se skusa to4no nakraq..az daje mn mn ne razbrah kfo stana egati mi e gadnoto glavata me boli i sam postoqnno pod stres

това трябваше да го споменеш още в началото ....

кажи ми колко време от половия контакт (последнияв който се е скъсал ) са минали ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си