- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- след секс ...
какво правите с половинката си след секс ?? защото съм чувала от хората например че стават да хапват,други заспиват веднага,трети стават заредени от секса и тръгват на някъде.
след секс уморени ли сте или изпълнени с енергия и живот?
аз попринцип лягам и си почивам ако някой донесе ядене и ядемама попринцип ни мързи и след 10-15 мин вече съм пълна с енергия
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Vyrgalqme se v legloto, ligavim se i v povecheto sluchai sledva vtori dubyl.
Ами аз обичам да се гушкаме, а момчетата с които съм била директно се изстрелват към банята и после се обличат.![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Обикновено се излежаваме малко,след това се обличаме и си пускаме някой филм![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от girl_in_black
...или пък им е горещо и не им е до 'гушкане'.![]()
..или пък било лигаво.
![]()
А на мен ми се доспива и искам да се гушна, ама йок. "Огрява" ме само като се нацупя или направя опако изречение.![]()
Мъжка му работа...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
е да то си е въпрос на хигиена щотъо все пак са свършили треа и да се измия и аз съм по същия начин с гаджето обаче и аз го придружавам към банятаПървоначално написано от girl_in_black
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
С бившия бяхме като мъртви след секс.. Иначе гушкахме се .. Обикновено след половин час следваше и втори 'тек' .. Зависи .. Последния път заспахме прегърнати .. иии .. и така.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Obojavam, kogato izpushim po cigara sled sex. No mi se sluchva prekaleno rqdko.
Релаксираме няколко минутки,след това отиваме до банята да си вземем
душ.После се връщаме в леглото,излежаваме се,въргаляме се,
и после пак почваме![]()
Обикновенно като го правим,изключваме др ангажименти и
никъде не ходим![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1Първоначално написано от girl_in_black
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Ами като сме у тях (той е на 30км от мен) се гушкаме, докато не ми звъннат баба ми и дядо ми да се прибирам,иначе като сме в Самоков в колата, гледаме и двамата да се прибираме, че ни се доспива...Иначе след рожденния му ден спахме гушнати...(ако от 6.30 до 9.30 се брои за спане де...)
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
то май всеки път различно нещо правим
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Аз си взимам нещо студеничко за пиене..... и си се въргаляме в леглото !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Твоето тяло е писта,а аз съм самолета който ще излети на околосветско пътешествие.
И ето,че излитам,следва сблъсък от емоции,полетът е дълъг,но аз съм презареден с гориво.
След дълги часове се налага да кацна,и кацам пак върху теб.
Презареждам и на сутринта съм готов да полетя до Луната,защото нощта която предстои ще бъде най-дългата.
ВЕЧНОСТТА НАБЛИЖАВА,а и между другото никой никога не свършва,защото след презареждане всичко започва от начало!
:P :P :P
I'm not angel!
po4ti seki pat razli4no ... no nai 4esto sledva 2ri p1t![]()
3l34 x47 x0n ;]
Обикновено съм толкова изморена, 4е нямам сили да стана и да нося ядене и пиене. Трябват ми 10-15 минутки да полежа и да се пооправя. Оби4ам да се гушкам веднага след секс, стига на мъжо да му е до това.
Преди пушех, ама сега като ги отказвам... няма такива екстри ве4е![]()
![]()
Робинята на Quench
Измиване / изтриване и гушкане .Но преди да стигнем до това има още няколко тека .![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
еми моята почва да се лигави и има случки когато ме бие с завързания използван презарватив през гърдите.......![]()
Не целта е цел, а пътят
Гушкаме се с часове![]()
![]()
Направо не можем да се спрем и кат ме пусне се сдухвам
![]()
![]()
![]()
Еми гушим се мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооооо
ооооооооооооооооооооооооо оооооого
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Гушим се малко, след това до банята и двамата и след това тя прави филийки и ядем. Аз спя малко (30-40 мин.) и след това гледаме филм или излизаме.![]()
Лек timeout и след тва пак sex![]()
....И еДиН СтАНиОл уВиВА МаРМотА в ШоКОлАд...
Пуша цигара винаги след секс.Къпя се,хапваме и спа.
Ние ходим да пушим, къпем се и излизаме с компанията..![]()
Behemoth \m/