- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- след секс ...
sled sex otivam na komputara
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
то по принцип винаги така се случва че ... няма много много време за след това.. но по принцип се изтрелваме към банята изкъпваме се /което е доста бавно защото и м/у временно се гушкаме и се къпем един друг ../ и после ако има време пием сок мотаем се на ляво на дясно из апартамента. .. . веднъж играхме монополи
но никога не се гушкаме след това.. някак като го казвам звучи супер странно но ... ддз ... и знам че обикновено когато аз си замина от неговия апартамент или тои от моя и тои веднага отива и спи за по 2 часа..
хмммм само на мен ли ми звучи някак странно всичкоото това.. ?! в началото ме притесняваше но веднъж веднага след къпането си облякох дрехите светкавично и хукнах към вратата... тои ме спря и ме пита дали просто "еи така" ще си замина и че не му било приятно защото се чувствал използван
абее ддз маи нее е толкова странно както звучи
![]()
Обиконовено пия 1 вода и отивам да пусна друга. Понякога ако ме поомаж се поизмивам, но рядко. Разстиламе леглото, гледаме нещо по ТВ и след 15 мин сме откъртили. Поне последните 2 месеца е така. Будим се след около час, изпраща ме до дома и като се прибаре-пак заспивам![]()
Az i pritelqt mi se gu6kame /mn e qko/ sled tva begom v banqta i ponqkoga daje se mqtame o6te ot tam za 2ri teka kogato i 2riq p1t sv1r6i t1rsim da hapnem ne6to sladko
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Най-често се гушкаме 5-10 мин и в банята, но се случва и да заспиваме за по час два.
Влизаме и двамата във ваната и там сядах пред него и си стоим по половин/един часСлед това излизаме някъде на кафе. До сега никога не сме спали след секс
![]()
Отивам да пуша цигара и да си ходя щот мама й и тати й може си додат....ако сме у нас само си говорим на по цигара след секса (трябва да спра цигарите май)
Няма Парички С Палави Женички :>
Още използва изрази като мама и тати ама и на голям са прай-вече пушиПървоначално написано от TooL
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
На забавен ли са прайш или забавна
Няма Парички С Палави Женички :>
лежим си голи, той ме гали, гушкаме се и си приказваме 10-15 мин, после следва втори дубъли после си ходим голи из апартамента, докато дойде време единия да си тръгва
![]()
![]()
Cтаваме да хапваме![]()
отива да се измие след това пушим по някоя цигара и наново се повторя всичко![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ние ядем преди това... много изнервящо е в началото като усещаш трохи по леглото, ама после спираш да ги усещаш:V. А след това - лежим малко и после отиваме и се къпем заедно, после втори дубъл или просто класическо прогимназионно натискане.
вЗиМам Си неЩо сТуДеНо За ПИеНе и Се ВъРгАЛямЕее !!
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!