.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Нуждая се от съвет.

ЗАпознах се с едно момче наскоро и страшно много си се харесахме и двамата и от извсетно време си пишем,та той днес ме покани на отида на него тренировка /тернира баскет/и аз естествено нямаше как да му откажа.Обаче много се притеснявам и може би защото го харесвам толкова много,но просто се притеснявам като се видим да не забия или не знам,някакви съвети как да се поотпусна малко и да си прекараме добре?

Град
    София
    Знай, че ако се "спечеш" няма да постигнеш нищо и ще направиш лошо впечатление. По-добре си мисли за хубави неща, а не как изглеждаш отстрани, всеки влюбен е и загубен, така че.. Малко самочувствие и мисли не за него, а за това, което ще кажеш. Да не станат фалове.
    Don't tell me what I can or can't do !

moje da si zeme6 nqkoq priqtelka s teb 6tot na tr e mn sku4no da gleda6 i to savsem sama na skameikata... a i toi nqma da moje da ti obyrne mn vnimanie,no se pak kato doide sled tren prosto mu kaji 4e bil dobyr razni takiva
    ako bqh az nikoga ne bih oti6na na trenirovkata mu za pyrva sre6ta ...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Нуждая се от съвет.

Цитирай Първоначално написано от Amelly
    ЗАпознах се с едно момче наскоро и страшно много си се харесахме и двамата и от извсетно време си пишем,та той днес ме покани на отида на него тренировка /тернира баскет/и аз естествено нямаше как да му откажа.Обаче много се притеснявам и може би защото го харесвам толкова много,но просто се притеснявам като се видим да не забия или не знам,някакви съвети как да се поотпусна малко и да си прекараме добре?
    Еми можеш да изпиеш 1-2 валериана да поспиш и да идеш на тренировка с него.По бързия вариант е ръката долу в онова място
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Облечи са като мажоретка се пак е баскет Спокойно няма да забиеш важното е да има разговор и сичко ще е ок

Град
    София
    Това с приятелката никога не съм го одобравял, прекалено е глупаво, не може да отидеш на среща с някой и да водиш със себе си друг човек.
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Това с приятелката никога не съм го одобравял, прекалено е глупаво, не може да отидеш на среща с някой и да водиш със себе си друг човек.
    +1 Не се притеснявай, бъди себе си и всичко ще е наред

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    остави се на чувствата и интоицията си =D> =D> =D>

just f**k y0u !?!

еми като го видиш там няма да си мислиш колко е готин и колко го харесваш-мисли си за нещо друго,впрегни си ума за нещо др и не мисли 4е това е ТОЙ мом4ето което харесваш и не се впрягай толкова-успех
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Погледни го от тази страна,че няма от какво да се притесняваш.Няма да правите нищо лошо.Той ще играе,ти ще го гледаш,евентуално след тренировката може да те покани да се разходите или да отидете на кафе.Но това не е страшно.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не се притеснявай, просто бъди себе си
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Не се притеснявай,пък и плюс това тренировките по баскет са интересни (за гледане),аз много обичам да гледам как сладури в екипи играят баскет

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Просто се отпусни и бъди себе си.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Най-добрият съвет,безплатно
    от Бай Тоя:
    Не отивай.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Погледни го от тази страна,че няма от какво да се притесняваш.Няма да правите нищо лошо.Той ще играе,ти ще го гледаш,евентуално след тренировката може да те покани да се разходите или да отидете на кафе.Но това не е страшно.
    +1
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

emi ne se pritesnqvai tova e se pak momche.badi spokoina i estestvena samo tova shte ti kaja uspeh

Срещата мина повече от добре,прекарахме си чудесно,благодаря за съветите,много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си