.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 237
    Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    ако си от силистра може

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами цяла вечер ако денсате и сте на градус и като почнете да се натискате що не то си остава само за тогава..нещо безобидно а пък и защо примерно момчето което я пипа е пич ,а момичето което е пипано-курва...тва е супер гадно . за съжаление и за напред ще се възприема така

Cruel Intentions

Град
    Paradise
    Еми не. Това място си е за гаджето ми или за гаджетата които предстоят \/ Всъщност ако някой ме хване просто ей така, ще му отперя такъв шамар, чеее...

Случвало ми се е и не знам какво точно да кажа...
    Някак си ми е яко ама ме и дразни и ми се е случвало да има шамари

Град
    с0фия
    НЕ всичко има граници
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

И аз не бих дала. Като гледам всички момичета, дали мнението си са против това и нормално, защото е курвенско! Замисли се малко, не може ВСИЧКИ тук да сме старомодни, а само ти да не си нещо не ми се връзва тва Плюс тва ти беше пуснала и друга тема http://www.teenproblem.net/f/viewtop...603816#3603816 дали може да си хванала херпес от някъв НЕПОЗНАТ И СЪМНИТЕЛЕН в клубовете?? Ми тоя път ако не си, ок дано да е така ... ама ако продължаваш да правиш такива КУРВЕНСКИ изпълнения по клубовете с НЕПОЗНАТИ ... всичко можеш да хванеш и СПИН и кво ли още не ... за тва, че си прави изводите сама

gree_girl написа:

И аз не бих дала. Като гледам всички момичета, дали мнението си са против това и нормално, защото е курвенско! Замисли се малко, не може ВСИЧКИ тук да сме старомодни, а само ти да не си нещо не ми се връзва тва Плюс тва ти беше пуснала и друга тема http://www.teenproblem.net/f/viewtop...603816#3603816 дали може да си хванала херпес от някъв НЕПОЗНАТ И СЪМНИТЕЛЕН в клубовете?? Ми тоя път ако не си, ок дано да е така ... ама ако продължаваш да правиш такива КУРВЕНСКИ изпълнения по клубовете с НЕПОЗНАТИ ... всичко можеш да хванеш и СПИН и кво ли още не ... за тва, че си прави изводите сама
    Mnogo dobre kazano!!!

Аз на гаджето си ще се замисля дали да му дам , пък камо ли на непознат!и за какво не мога да разбера.После що млазежта била пропаднала.Това най-маркото ще ми нарани достойнството!

Не ми се е случвало и никой път не бих позволила.
    Не съм по тея крайности.
    Не ми допада идеята.

Това е мн специално място
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Велико Търново
    пффф ...да не съм някоя курва.имам си достойнство и не бих се унижила така.аз на приятеля си не давам,каму ли на непознат ,кви са тиа работи
    Руса кукличка

Град
    sofia
    мале ако продължаваш така скоро ше станеш каталог с болести
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

еми като я влече да го прави.Нейно си е достойнството или липсато на такова .

Град
    Барбадос
    Цитирай Първоначално написано от мила костадинова
    Ми ако те кефи и ти харесва момчето...ко пре4и...баххх ви в старомодните
    Ся е на мода да си на 14 - 15 и да имаш една камара аборти ама щом те кефи тва да те барат супер само че внимавай от тва пипане да не стане после в леглото да има чук чук
    h0us3 мuSIc Is мY LiF3

Цитирай Първоначално написано от gree_girl

...hate my nickname

Nikoga ne bih pozvolila takova neshto!
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Град
    Бургас
    Тас пък грозната,виж са на коя мясаш кой подяволтие ще тръгне да ти бърка отдолу?
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Не ми се е случвало и никой път не бих позволила.
    Не съм по тея крайности.
    Не ми допада идеята.

Това е мн специално място
    Което е свободно само за приятеля ми
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Понякога по-невървежните, грозновати, залюхани обичачки и т.н. както искате ги наречете - понеже не получават достатъчно интимно внимание, каквото всъщност им се иска са склонни да правят такива "модерни" тъпотии и да получат внимание и "забавление".

Аз така го разбирам

После обаче като тръгнат слуховете, трудно ще си намериш сериозен приятел и трудно ще те приемат насериозно. Имало е такива случки като ходих по дискотеки преди...

Тъпнята на махх ;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    На Майната си xD
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    аз пък 6те кажа баххххххх от такива курвета като теб!!
    +1

Град
    V MoQtA StAq
    да ти имам и "интересните" забавления в дискотеката.... оффф.. и на теб ще ти дойде акъла в главата,ама дано не е късно
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Чак пък там...

Цитирай Първоначално написано от danielchety
    Тас пък грозната,виж са на коя мясаш кой подяволтие ще тръгне да ти бърка отдолу?
    Не всички гледат красотата, а която пуска ... мине я един път и после му стане скучна ...
    само не мога да разбера ква е ползата от тва ... ? може би в днешно време да си курва е престижна титла ...

i as ne bix dala... se pak tfa mi e kotetooo

Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    i as ne bix dala... se pak tfa mi e kotetooo
    Котетооо хаххаа мое ли да го видиМ тфа котеееее
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    аз пък 6те кажа баххххххх от такива курвета като теб!!
    +1
    След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си