- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Позволявате ли?
ами цяла вечер ако денсате и сте на градус и като почнете да се натискате що нето си остава само за тогава..нещо безобидно
а пък и защо примерно момчето което я пипа е пич ,а момичето което е пипано-курва...тва е супер гадно . за съжаление и за напред ще се възприема така
![]()
Cruel Intentions
Еми не.Това място си е за гаджето ми или за гаджетата които предстоят \
/ Всъщност ако някой ме хване просто ей така, ще му отперя такъв шамар, чеее...
![]()
Случвало ми се е и не знам какво точно да кажа...
Някак си ми е яко ама ме и дразни и ми се е случвало да има шамари![]()
НЕ всичко има граници
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
И аз не бих дала. Като гледам всички момичета, дали мнението си са против това и нормално, защото е курвенско! Замисли се малко, не може ВСИЧКИ тук да сме старомодни, а само ти да не си![]()
нещо не ми се връзва тва
Плюс тва ти беше пуснала и друга тема http://www.teenproblem.net/f/viewtop...603816#3603816 дали може да си хванала херпес от някъв НЕПОЗНАТ И СЪМНИТЕЛЕН в клубовете?? Ми тоя път ако не си, ок дано да е така ... ама ако продължаваш да правиш такива КУРВЕНСКИ изпълнения по клубовете с НЕПОЗНАТИ ... всичко можеш да хванеш и СПИН и кво ли още не ... за тва, че си прави изводите сама
![]()
Mnogo dobre kazano!!!gree_girl написа:
И аз не бих дала. Като гледам всички момичета, дали мнението си са против това и нормално, защото е курвенско! Замисли се малко, не може ВСИЧКИ тук да сме старомодни, а само ти да не си нещо не ми се връзва тва Плюс тва ти беше пуснала и друга тема http://www.teenproblem.net/f/viewtop...603816#3603816 дали може да си хванала херпес от някъв НЕПОЗНАТ И СЪМНИТЕЛЕН в клубовете?? Ми тоя път ако не си, ок дано да е така ... ама ако продължаваш да правиш такива КУРВЕНСКИ изпълнения по клубовете с НЕПОЗНАТИ ... всичко можеш да хванеш и СПИН и кво ли още не ... за тва, че си прави изводите сама
Аз на гаджето си ще се замисля дали да му дам , пък камо ли на непознат!и за какво не мога да разбера.После що млазежта била пропаднала.Това най-маркото ще ми нарани достойнството!
Не ми се е случвало и никой път не бих позволила.
Не съм по тея крайности.
Не ми допада идеята.
![]()
Това е мн специално място![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
пффф ...да не съм някоя курва.имам си достойнство и не бих се унижила така.аз на приятеля си не давам,каму ли на непознат ,кви са тиа работи![]()
Руса кукличка
мале ако продължаваш така скоро ше станеш каталог с болести![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
еми като я влече да го прави.Нейно си е достойнството или липсато на такова .
Ся е на мода да си на 14 - 15 и да имаш една камара аборти ама щом те кефи тва да те барат супер само че внимавай от тва пипане да не стане после в леглото да има чук чукПървоначално написано от мила костадинова
![]()
![]()
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
Nikoga ne bih pozvolila takova neshto!
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Тас пък грозната,виж са на коя мясаш кой подяволтие ще тръгне да ти бърка отдолу?Първоначално написано от мила костадинова
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Което е свободно само за приятеля миПървоначално написано от _Kristin_
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Понякога по-невървежните, грозновати, залюхани обичачки и т.н. както искате ги наречете - понеже не получават достатъчно интимно внимание, каквото всъщност им се иска са склонни да правят такива "модерни" тъпотии и да получат внимание и "забавление".
Аз така го разбирам
После обаче като тръгнат слуховете, трудно ще си намериш сериозен приятел и трудно ще те приемат насериозно. Имало е такива случки като ходих по дискотеки преди...
Тъпнята на махх ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
да ти имам и "интересните" забавления в дискотеката.... оффф.. и на теб ще ти дойде акъла в главата,ама дано не е късно![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Не всички гледат красотата, а която пуска ... мине я един път и после му стане скучна ...Първоначално написано от danielchety
само не мога да разбера ква е ползата от тва ... ? може би в днешно време да си курва е престижна титла ...
i as ne bix dala... se pak tfa mi e kotetooo
Котетооо хаххаа мое ли да го видиМ тфа котеееееПървоначално написано от s3xy...
![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
+1Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...