.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 237
    Мега фен
    Как може да сте толкова старомодни бе...
    Вие новите моди не ги ли знаете?!?
    Давайте си "котетата" да ги пипаме, бати задръстенячките..
    Време ви е да се модернизирате най-сетне тцтц

не бих...тея дето се дават ей така са курвички

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от little_f
    A tova li bilo moderno ve4e .....pak sam izostanala
    доста сме като тебе не разбираме от мода ... тцтц
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    V MoQtA StAq
    така си е
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Цитирай Първоначално написано от мила костадинова
    Ми ако те кефи и ти харесва момчето...ко пре4и...баххх ви в старомодните
    Чудно ми е само едно.Това ,че на теб ти харесва означава ли ,че всички трябва да са като теб и да им харесва ? баааах та в тъпара кранта и бахххх та в курвето ...кво си мсилиш,че всички са като тебе ли ?

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    аз пък 6те кажа баххххххх от такива курвета като теб!!
    +1 и то грозни

Така е.. ние "старомодните" какво разбираме.. момичетата ходят подискотеки главно за да си търсят с кой д се наебат.. така е модерно... Лакримоза, фенка на Пратчет ли си падаш
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Баххх та в неосъзнатата курва!

Град
    in my world!
    ми няма да дам някъв там от някъде си да дойде и да ме обарва камоли пък и да ми пипа п*****а ако ще и през дрехите
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

ot moqta gledna tochka na momche az lichno nepoznata pyk nikoga ne bih trygnal da obarvam tam... namirate si spytnica v jivota i na oblecheno i na golo nqma losho ;p

Град
    Hidden Village of Konoha

Re: Позволявате ли?

на непознати мом4ета в клубове или дискотеки да ви пипат отдолу, смисъл отивате някъде зарибяате се и ще му дадете ли да ви погали котето/ама през дрехите де/. Ако да защо,ако не-защо???
    Естествено, че не. Все пак мисълта ми като отида на дискотека не е да правя секс или да "забия" нещо. Пък и това не е най-подходящото място, защото мнооого често там момчетата са меко казано боклуци. А и освен това където и да е, няма да дам на някакъв непознат да ме пипа където и да било, какво остава за......
    Иначе според мене тоя въпрос го задаваш, защото най-вероятно ти го правиш (или познаваш момичета, които го правят) и тук от нашите отговори очакваш да намериш оправдание за действията си. И малко е тъп въпроса. (ЛИЧНО МНЕНИЕ, НЕ ОЧАКВАМ ДА ГО СПОДЕЛЯТЕ!)
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne,6ot ne go pozanavam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Emi,ako me izkefi 4oveka...i dori ako ima teren 6te si prodaljime zabavlenieto i tancite v horizontalno polojenie
    osobeno ako sam v dryg grad...perfe...6tot znam 4e pove4e nqma da go vidq toq 4ovek.. i extra...
    A teq det upotrebqvat dumata "k*rva" ste mn zle!
    K*rva e jena koqto obi4a sexa i mu se otdava!Emi DA OBI4AM SEXA! Koi ne go obi4a?! Togava nari4aite VSI4KI maje K*rvari!
    A vie spi4aite i hva6taite muhal na putkite 6toto samo se pravite na nedostapni idiotki!
    Jiveite v 21 vek!
    Prez 60te tolko sex , narkotici , zabavleniq e imalo kolkoto prez jivota si nqma da vidite 6toto ste ograni4eni kato kone s kapaci!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Супер фен Аватара на miShle
    Не естествено ... не бих дала на никой случаен да ме бара.. Дори и да е познат .. камо ли някакъв,който познавам от 20мин ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Аз не бих позволила
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    аз пък 6те кажа баххххххх от такива курвета като теб!!
    +10000 заради такива като теб,момчетата си мислят че могат да правят с момичетата каквото си поскат
    определено си КУРВЕ!!!

аз също не бих
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

аз бих разрешил на непозната да ме обара :Д

..

kvo sme staromodni we ne sme kurvi kato tebe

Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Emi,ako me izkefi 4oveka...i dori ako ima teren 6te si prodaljime zabavlenieto i tancite v horizontalno polojenie
    osobeno ako sam v dryg grad...perfe...6tot znam 4e pove4e nqma da go vidq toq 4ovek.. i extra...
    A teq det upotrebqvat dumata "k*rva" ste mn zle!
    K*rva e jena koqto obi4a sexa i mu se otdava!Emi DA OBI4AM SEXA! Koi ne go obi4a?! Togava nari4aite VSI4KI maje K*rvari!
    A vie spi4aite i hva6taite muhal na putkite 6toto samo se pravite na nedostapni idiotki!
    Jiveite v 21 vek!
    Prez 60te tolko sex , narkotici , zabavleniq e imalo kolkoto prez jivota si nqma da vidite 6toto ste ograni4eni kato kone s kapaci!
    курвичке не се нарича старомодни а нормални!
    Кой нормален човек би позвалил тва?
    А вие курвичките дето се събирате ми вадите нервите!За кво се мислите?За мн хубави е такива разголени и нагримосани?Еми да ви светна приличате не ефтини курвички дошли бая от тея 60 години за където говориш!И като ви види някое момче и дойде при вес, не си мислете че то ви е харесало (то няма какво да харесваш) а просто е видяло че сте лесни и му се е доебало!!!

Правите се на светици ама знам кат се напиете в дискотеките се чукате с първия предложил

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Хич не ми пука дали ви харесва да ви барам котетата,обаче знам,че за това идвате в дискотеките!
    Аз пък ви ги барам щото ви харесва и нищо не можете да ми кажете!
    I'm not angel!

ama ei kurvo razmazana ko si mi zela snimkata i imeto az se kazvam MILA KOSTADINOVA I TOVA NA SNIMAKTA SYM AZZZ kvi gi pi6i6 ma myr6o ubita mamicata ti da iba mahai gi teq prostotii 4e ako ta fana ne znam na ko 6 ta naprq

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не, позволявам само на моят момък такива волности...

Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Nqma zna4enie dori i da e prez drehite!Prosto za6toto e nepoznat a i nqkak si ne varvi!Nqkoi da mine pokrai men i da me pipne tama.....svu4i mi nqkak si netipi4no!!Na men nikoga ne mi se e slu4valo!!!
    P.S A i q si prestavi nqkoi koito da ti e gnusen ili protiven da mine i da te pipne........ujas....ne bi mi bilo priqtno...
    мисля, че ставаше дума някой, с когото се зарибявате .. и да му дадеш да те погали... а не да те обарват масови всички...
    на мен ми се е случвало.. 2-3 пъти... и не смятам, че е извратено или нещо подобно
    ~лично мнение~
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

не бих позволила подобно нещо.Имам си достойство...аз не давам на приятеля ми с който сме заедно от 2 години,камули на непознат..Абе ти в ред ли си бе моми4е? ти като си курва ,не означава че и другите трябва да бъдат.
    това си е моето Лично мнение,за мен ти си курва,тва е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си