.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 237

Град
    старчески дом
    Ако е секси младежа аз бих дала много неща.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Никога

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от мила костадинова
    Ми ако те кефи и ти харесва момчето...ко пре4и...баххх ви в старомодните
    Извинявай,ама на колко си години?

А по темата
    ... Не обичам дискотки и не ходя смисал не обичам чалга и тн както и да е... Не бих дала да ме опипа непознат
    1во си имам приятел и 2ро На приятеля ми не му давах първите месеци камоли на непознат!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Shia
    Старомодни да сме,задръстени да сме-все тая нали сме си НИЕ

Ти може да не се смяташ за курва,но всички други винаги ще те смятат и ще се отнасят с теб като БОКЛУК,защото знаят,че лесно се даваш

Цитирай Първоначално написано от 7oup
    Ако е секси младежа аз бих дала много неща.
    AZ SAM SEXY KVO SHE MI DADESH :P

baxtii i kurvetinata

Цитирай Първоначално написано от aaaaaaaaaaaaaaah
    baxtii i kurvetinata
    Прав си тази е голяма ненаситница!!!!!

Хах.. ебаси въпроса..!Най-малкото.. - момчето което ше го напрай.. треа да е хипер тъпак... не за друго.. ами.... защото.. АКО МОМИЧЕТО МУ ДАДЕ... мене лично... тва ше ме отврати!Ква е тая курва толко лесно да се дава...!Другото е че никога нема да го направя...аз лично като момче!А пък момичето... де да знам... тряа най-малкото да е пияна на качамак.. или надрусана пак на качамак... Смешно е едно момиче да позволи такова нещо...!Другото е че... ако ти отиваш на дискотека заради тва... да потанцуваш и некой да те попипа по П*тката..... що напрао не си викнеш некой... и да си се попипате директно у вас... Така удоволствието ше е по-голямо... за тебе явно...

Повечето момичета тука са писали, че си КУ*ВА и че заради такива като теб момчетата си мислят, че могат да правят каквото си искат с нас. Абсолютно не съм съгласна! Точно заради такива като вас който обвиняват момичетата (на които им харесва да са с повече момчета), че са курви.. все още съществува мъжкото нагалане (макар и не по закон)
    в смисъл че когато едно момиче е с малко повече момчета веднага е набеждавана за КУ*ВА а когато едно момче е с много момичета е "НАААЙ-ГОЛЕМИЯ" или "PLAYBOQ"

Иначе по темата :
    НЕ бих дала .. защото щом не го познавам, значи не знам какъв е .. кой е и в какво мога да се забъркам!

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Breathe101
    Повечето момичета тука са писали, че си КУ*ВА и че заради такива като теб момчетата си мислят, че могат да правят каквото си искат с нас. Абсолютно не съм съгласна! Точно заради такива като вас който обвиняват момичетата (на които им харесва да са с повече момчета), че са к**ви.. все още съществува мъжкото нагалане (макар и не по закон)
    в смисъл че когато едно момиче е с малко повече момчета веднага е набеждавана за КУ*ВА а когато едно момче е с много момичета е "НАААЙ-ГОЛЕМИЯ" или "PLAYBOQ"

Иначе по темата :
    НЕ бих дала .. защото щом не го познавам, значи не знам какъв е .. кой е и в какво мога да се забъркам!

еххх еххх момиче никак не ти е добре ... комплексарче малко ... ще поумнееш спокойно

Голям фен Аватара на Dollystar
    По твойта логика ти даваш на секи втори да те пипа отдолу. Извинявай ама по-добре старомодни както казваш ти отколкото загорели (в съзнанието си ) като теб. То си има и друга дума де

xaxa tva ne e do staromodno mislene a do vazpitanie i kolko darjish na sebe si ako se mislish za parcal ili kurva davai kvo ti prechi
    I'm the one Love me ...

Ми да.. Ако ми харесва момче и си се забиваме .. Ама чак отдолу .. Виш дупето нещо да .. Бе Знам ли .. Ако ми е кеф .. Не ми пука какво ще си мислят за мене другите .. Ама хич нали на мене ми е добре ;]]
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Wonderland
    Никога!

е ако сме тръгнали да се зарибяваме... не виждам лошо в това да му дам, въпреки че не му знам името

а ей така някой ако си мине непознат, мислиш ли, че ако иска да пипа, би попитал може ли?

хахаха откачена работа

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Много ясно че не,а ако опита няма да му харесат последствията
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не става въпрос за старомодни или нещо подобно...просто различни хора - розлични вкусове,никой не те съди че на теб ти харесва,все пак това си е твоят личен живот,но на някой не им допада и не го правят...различни сме

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Не позволявам !

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Не сме старомодни, просто имаме акъл в главата си!

ТОЧНО...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Бургас
    Ебаси тъпата тема , честно :> Аз дето съм момче , мога да кажа със сто процента сигурност за момичетата , че няма да позволят

Е , освен курветата , ама хайде сега :>

dobre nali iska6 mnenieto na horata kvo im yporstva6 kato napi6at ne6to kazvat ti 4e ne im e priqtno est e nekoi nepoznat v nekoq diskoteka .absolutno selsko izpulnenie bih kazala i v koi vek jiveeme? tva 4e polovinata ot dne6noto ob6testvo sa takia kat tebe mn me pritesnqva. javascript:emoticon('') sujalqvam 4e pi6a na latinica no mi e malko gadno vse o6te na BG

Re: Позволявате ли?

на непознати мом4ета в клубове или дискотеки да ви пипат отдолу, смисъл отивате някъде зарибяате се и ще му дадете ли да ви погали котето/ама през дрехите де/. Ако да защо,ако не-защо???

МНЕ! Защото съм излезнала да се забавлявам, а не за да позволявам на някакви пияни да ме опипват и да ме лигавят!

dava mi az mn obi4am tei... posle da me popliushtqvat mn e got :P

Град
    Във вечния мрак и самота.
    На мен рядко ми отказвам като ги забивам по дискотеки В амор сички пускат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си