- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Позволявате ли?
на непознати мом4ета в клубове или дискотеки да ви пипат отдолу, смисъл отивате някъде зарибяате се и ще му дадете ли да ви погали котето/ама през дрехите де/. Ако да защо,ако не-защо???
Ne za6toto e palno nepoznat za men!!
Е и? НАли е през дрехите,няма никва опасност,само за забавлението.Първоначално написано от Cvetito53
Аз на просто 'познат' не бих дала, камо ли непознат.![]()
Отивам на дискотека да се забавлявам, а не както един приятел ми развива теории да 'се забия' с някой и да 'довършим логично вечерта'.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не, не позволявам.За мен това не влиза в понятието забавление.Нямам желание непознати момчета да ме възприемат като играчка.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Nqma zna4enie dori i da e prez drehite!Prosto za6toto e nepoznat a i nqkak si ne varvi!Nqkoi da mine pokrai men i da me pipne tama.....svu4i mi nqkak si netipi4no!!Na men nikoga ne mi se e slu4valo!!!
P.S A i q si prestavi nqkoi koito da ti e gnusen ili protiven da mine i da te pipne........ujas....ne bi mi bilo priqtno...![]()
Ми ако те кефи и ти харесва момчето...ко пре4и...баххх ви в старомодните![]()
аз пък 6те кажа баххххххх от такива курвета като теб!!Първоначално написано от мила костадинова
Az li4no ne sam 4ula tova da e na moda!!Da doide nqkoi si napalno nepoznat i da te pipne po p****ta!Az si spomnqm samo 4e do kam 7 klas mom4etata ot daskaloto postoqnno ni "udraha" po dupetata...![]()
P.S Az ne sam staromodna zaradi tova 4e ne pozlovqvam na mom4etata da me pipat po ...... a prosto si izrazqvam mnenieto!!!Kakto vijda6 ne samo az ne im pozvolqvam!!
E, на някои курвенското поведение не ни е присъщо пък.![]()
Защо трябва да позволявам всеки, който ме кефи, да ме пипа по **интимните** части.![]()
То е само за специални. ^^![]()
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Не сме старомодни, просто имаме акъл в главата си!Първоначално написано от мила костадинова
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Nqma nishto staromodno v tova da ne iskash nqkoi nepoznat da te pipa na takova intimno mqsto. Az sashto ne bih bila osobeno ocharovana, ako nqkoi napravi opit da me pipa v diskotekata. Osven tova si napisala vyprosa qsno - shte mu dadete li da vi pipa .... ako da - zashto... ako ne - zashto.... Togava ne vijdam zashto tolkova se vprqgash, che ima i momicheta, na koito ne bi im bilo priatno.Първоначално написано от мила костадинова
Окей ве аз нищо не съм казала просто едва ли не ме изкарвате курва защото се забавлявам по свой начин![]()
...ти го каза.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
За сметка на това,пък ти изкара тези,на които не им харесва - старомодни...Значи сте квитПървоначално написано от мила костадинова
![]()
A qui
Кое съм казала?? това,4е ме изкарвате такава,не ме прави такава. Не се чувствам курва,защото се забавлявам,чувствам се добре,защото го правя,не се имам за курва и ако другите го намират за курвенско,да си разширят мирогледа,аз не съм им виновна. Нито съм се ебала с непознатия,нито нищо. Ае,говорете си там...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
A koi ot nas kaza, che si kurva? Guzen negonen bqga!Първоначално написано от мила костадинова
![]()
аз го казахПървоначално написано от Nadelina
и мисля 4е си е така колкото и да отри4а
Ето тази мацка.. Ама да се спасява.Първоначално написано от aka6a_vamp
Тогава защо набираш така, след като не се възприемаш за такава? Голям праз к'во мислил филанкишията. На теб ти е яко - супер, ама да казваш, че другите са старомодни и да пречупваш техните разбирания през твоята призма е глупаво.Първоначално написано от мила костадинова
![]()
Все едно аз да те съдя, че на теб ти харесва, понеже за мен това е курвенско.Право на избор - можеш да правиш каквото си искаш.
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Лелеее ти подпали,като балканче на баир...Виж сега - ти зададе въпрос...,никъде в темата ти не пише "Хора на които не им допада идеята,да си разширят мирогледа,защото са старомодни и тогава да пишат".Ти палиш,че момичетата не са на твоето мнение и сега се пънеш...,е не е ли нормално да има хора,които не споделят мнението...Все пак помисли хубаво - ти въпрос ли задаваш или търсиш сходни с твоето мислене,а всички против това...у лево?Първоначално написано от мила костадинова
A qui
абе тва момиче мила я познаам и ми е мн добра фр.бива ли да си толкова тъпче и снимката си сложил
мн си зле честно
![]()
![]()
![]()
![]()
Все тая. Отговаряйте си свободно-дали го правите или не.Първоначално написано от Erica
A na men tova momiche Mila mi e strashno poznato. No moje i da se byrkam... ne znam.