Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
Emi,ako me izkefi 4oveka...i dori ako ima teren 6te si prodaljime zabavlenieto i tancite v horizontalno polojenie
osobeno ako sam v dryg grad...perfe...6tot znam 4e pove4e nqma da go vidq toq 4ovek.. i extra...
A teq det upotrebqvat dumata "k*rva" ste mn zle!
K*rva e jena koqto obi4a sexa i mu se otdava!Emi DA OBI4AM SEXA! Koi ne go obi4a?! Togava nari4aite VSI4KI maje K*rvari!
A vie spi4aite i hva6taite muhal na putkite 6toto samo se pravite na nedostapni idiotki!
Jiveite v 21 vek!
Prez 60te tolko sex , narkotici , zabavleniq e imalo kolkoto prez jivota si nqma da vidite 6toto ste ograni4eni kato kone s kapaci!
Аз обичам секса, правя го редовно и не си спомням да съм останала незадоволена. НО ГО ПРАВЯ С ГАДЖЕТО МИ И ТО ПОНЕ СЛЕД 3 МЕСЕЦА ВРЪЗКА: НИТО ПОВЕЧЕ, НИТО ПО-МАЛКО. Тия глупости дето наръси как п****те на недостъпните момичета щели да хванат мухъл и тн и тн само показваш колко си проста и тъпа. Сори мацка, ама я сама си сметни: Колко често получава секс 1 момиче със сериозен партниор, с когото се обичат и си се срещат всеки ден, и колко често се е*е някоя курва дето обикаля дискотеките и я намаже, я не!? Съжелявам, ама вие курвите сте само за съжеление !!! Мислите, че ви харесват, че ви обожават, че момчетата биха си потрошили главите по вас и не забелязвате, че всъщност никое момче не го прави!!! Момчетата търсят предизвикателство и само за такива "старомодни" сериозни момичета свалят звезди!!! Вас може и да ви забършат на някой купон за 1 вечер, но НИКОГА няма да получите вниманието, което ще получи 1 моми4е, в което има загадка, което не отваря крака за всеки срещнат!!! Били сте по-задоволени, оле боже! Държите се като мъже, няма нищо женско във вас!!!! Ходите уж да се "позабавлявате", а всъщност сте там за е**нето, за единия секс, да забиете някое мом4е! Вие сте бройкаджийки! Не ви интересува всъщност дори и секса-вас ви гони да сте събрали повече точки, повече завоевания! "Оле, гледайте ме колко съм популярна, колко съм харесвана-ебаха мее еееей толко момчета!" Вие не търсите забавление, вие избивате комплекси!!!!
И ти не ми говори кой какво губи, мършо загубена, защото теб може да те разпорват 10 за 1 нощ, аз си го намирам когато си поискам и след това мога не да изляза зачервена от тоалетната на диското като тебе, а да се сгуша до някого, когото обичам и който ми отвръща със същото!!!
eto tva be6e edno mn dobro izkazvanepo dobre da ima do kog da se sgu6i6 nqkoi na koito d1rji6 6toto samo da izleze6 na ulicata 6te sa naredqt 5-ma kurvari gotovi da naebat vsi4ko koeto ima dupka ama ti ako se s4ita6 samo za dupka ok ama mai 6te e po dobre da preosmisli6 cennostite si samo kato 4eta kfo pi6e6 i se radvam na tva koeto imam radvam se na k1smeta si s mom4e koeto me uvajava i e jalko 4e ti da kajem nqma da ima6 taq v1zmojnost dokato ne promeni6 na4ina po koito se v1zpriem6 I TOZI PO KOITO TE V1ZPRIEMAT ADO TOGAVA 6TE SI OSTANE6 samo edna dupka koqto kolkoto i da i butat 4lenove v neq nqma da ima zadovolqvane 6toto nqma da e zadovolila nai golqmata emocionalnata propast za koqto trqbva pove4e trud i ak1l !!!!!