Първоначално написано от
CrazyBear
Emi,ako me izkefi 4oveka...i dori ako ima teren 6te si prodaljime zabavlenieto i tancite v horizontalno polojenie
osobeno ako sam v dryg grad...perfe...6tot znam 4e pove4e nqma da go vidq toq 4ovek.. i extra...
A teq det upotrebqvat dumata "k*rva" ste mn zle!
K*rva e jena koqto obi4a sexa i mu se otdava!Emi DA OBI4AM SEXA! Koi ne go obi4a?! Togava nari4aite VSI4KI maje K*rvari!
A vie spi4aite i hva6taite muhal na putkite 6toto samo se pravite na nedostapni idiotki!
Jiveite v 21 vek!
Prez 60te tolko sex , narkotici , zabavleniq e imalo kolkoto prez jivota si nqma da vidite 6toto ste ograni4eni kato kone s kapaci!
Аз обичам секса, правя го редовно и не си спомням да съм останала незадоволена. НО ГО ПРАВЯ С ГАДЖЕТО МИ И ТО ПОНЕ СЛЕД 3 МЕСЕЦА ВРЪЗКА: НИТО ПОВЕЧЕ, НИТО ПО-МАЛКО. Тия глупости дето наръси как п****те на недостъпните момичета щели да хванат мухъл и тн и тн само показваш колко си проста и тъпа. Сори мацка, ама я сама си сметни: Колко често получава секс 1 момиче със сериозен партниор, с когото се обичат и си се срещат всеки ден, и колко често се е*е някоя курва дето обикаля дискотеките и я намаже, я не!? Съжелявам, ама вие курвите сте само за съжеление !!! Мислите, че ви харесват, че ви обожават, че момчетата биха си потрошили главите по вас и не забелязвате, че всъщност никое момче не го прави!!! Момчетата търсят предизвикателство и само за такива "старомодни" сериозни момичета свалят звезди!!! Вас може и да ви забършат на някой купон за 1 вечер, но НИКОГА няма да получите вниманието, което ще получи 1 моми4е, в което има загадка, което не отваря крака за всеки срещнат!!! Били сте по-задоволени, оле боже! Държите се като мъже, няма нищо женско във вас!!!! Ходите уж да се "позабавлявате", а всъщност сте там за е**нето, за единия секс, да забиете някое мом4е! Вие сте бройкаджийки! Не ви интересува всъщност дори и секса-вас ви гони да сте събрали повече точки, повече завоевания! "Оле, гледайте ме колко съм популярна, колко съм харесвана-ебаха мее еееей толко момчета!" Вие не търсите забавление, вие избивате комплекси!!!!
И ти не ми говори кой какво губи, мършо загубена, защото теб може да те разпорват 10 за 1 нощ, аз си го намирам когато си поискам и след това мога не да изляза зачервена от тоалетната на диското като тебе, а да се сгуша до някого, когото обичам и който ми отвръща със същото!!!