- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Позволявате ли?
xax ami az imah takuv slu4ei v edna diskoteka i na mom4eto mu se zavurtq glavata sled tova takuv 6amar otnese 4e sigorno o6te go pomni![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
davam na vsqka dama koqto me kefi da mi go pipa nqma problem![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
На това му се казва курвалък.
Ако момичето стигне до тази фаза, да му даде там... то работата е почти сигурнаПървоначално написано от мила костадинова
![]()
(все пак няма нищо сигурно на този свят, освен, че .... )
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Бая дебела крава изглеждаш че някое момче да ти пипа "котето".Изрод я изчезвай ве
Първоначално написано от jambo_bs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки ден се смея като чета ..
![]()
На умните теми и на разцепващите коментари. А между другото спри с тъпите теми
Не, не давам
аз да не съм някава пропаднала курва, че да позволявам някой си там да ме пипа.... без значение познат, непознат....![]()
не се "забавлявам" с непознати по този на4ин
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от мила костадинова
- хах Като му одаря един зад връта та свет ще му се заварти трябва да си много изпаднала за да даваш на този и на онзи
Обичам Андриан
Много е курвенско![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
не естествено![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
кво лошо има да ти каже моята к*чка.курва е малко.....грозно ама виж к*чко и да те погледне мръснишки е яко
Хаха БравоПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
abe ti samo kurvenski temi puskashpurvo bixte li se naeba li s nepoznat sega da te barat i posle chovek kvo da misli za tebe
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
... мила (авторката)ще пусне на всеки който поискаПървоначално написано от FunnYboY
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Не напразно си се писала галенатаПървоначално написано от galenata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Ти па ква си ?Първоначално написано от мила костадинова
Срещаш някъв непознат , който те кефи и
"Ела да ме барнеш по котенцето , бейби" .
По-добре старомодна , отколкото
няква загоряла фашкия![]()
И после що имало курви?![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Не защото сам отишла да се забавлявам а не да давам на напално непознати, да си правят своеволия с мен![]()
az sy6to mislq 4e trq da sym k***a za da dam na nqkoi p***l da mi pipa p*****a aide malko po taka deili nqkoi ti e izvadil mozyka ot glavata aaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е ЧАК ПО КОТЕТО МИ НЕ ПО ДУПЕТО СЕ СЛУЧВА И ПО НАГОРЕ АМА ЗА МЕН ТВА Е НОРМАЛНО![]()
![]()
:P
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
добре ти нали пита6 за мнението ни..кфо ..тфа 4е се разли4ава от твойто на4и сме старомодни..4ак и 6е псува свинята...аз па за такиа като теб бих казала бах ви в грозните комплексари!!!Първоначално написано от мила костадинова
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.