- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Позволявате ли?
Ако е секси младежа аз бих дала много неща.![]()
Старомодни да сме,задръстени да сме-все тая нали сме си НИЕ
Ти може да не се смяташ за курва,но всички други винаги ще те смятат и ще се отнасят с теб като БОКЛУК,защото знаят,че лесно се даваш
AZ SAM SEXY KVO SHE MI DADESH :PПървоначално написано от 7oup
baxtii i kurvetinataПървоначално написано от мила костадинова
Прав си тази е голяма ненаситница!!!!!Първоначално написано от aaaaaaaaaaaaaaah
Хах.. ебаси въпроса..!Най-малкото.. - момчето което ше го напрай.. треа да е хипер тъпак... не за друго.. ами.... защото.. АКО МОМИЧЕТО МУ ДАДЕ... мене лично... тва ше ме отврати!Ква е тая курва толко лесно да се дава...!Другото е че никога нема да го направя...аз лично като момче!А пък момичето... де да знам... тряа най-малкото да е пияна на качамак.. или надрусана пак на качамак...Смешно е едно момиче да позволи такова нещо...!Другото е че... ако ти отиваш на дискотека заради тва... да потанцуваш и некой да те попипа по П*тката..... що напрао не си викнеш некой... и да си се попипате директно у вас...
Така удоволствието ше е по-голямо... за тебе явно...
![]()
Повечето момичета тука са писали, че си КУ*ВА и че заради такива като теб момчетата си мислят, че могат да правят каквото си искат с нас. Абсолютно не съм съгласна! Точно заради такива като вас който обвиняват момичетата (на които им харесва да са с повече момчета), че са курви.. все още съществува мъжкото нагалане (макар и не по закон)
в смисъл че когато едно момиче е с малко повече момчета веднага е набеждавана за КУ*ВА а когато едно момче е с много момичета е "НАААЙ-ГОЛЕМИЯ" или "PLAYBOQ"
Иначе по темата :
НЕ бих дала .. защото щом не го познавам, значи не знам какъв е .. кой е и в какво мога да се забъркам!![]()
![]()
еххх еххх момиче никак не ти е добре ... комплексарче малко ... ще поумнееш спокойно![]()
![]()
![]()
По твойта логика ти даваш на секи втори да те пипа отдолу. Извинявай ама по-добре старомодни както казваш ти отколкото загорели (в съзнанието си ) като теб. То си има и друга дума деПървоначално написано от мила костадинова
![]()
![]()
![]()
xaxa tva ne e do staromodno mislene a do vazpitanie i kolko darjish na sebe si ako se mislish za parcal ili kurva davai kvo ti prechiПървоначално написано от мила костадинова
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm the one Love me ...
Ми да.. Ако ми харесва момче и си се забиваме .. Ама чак отдолу .. Виш дупето нещо да .. БеЗнам ли .. Ако ми е кеф .. Не ми пука какво ще си мислят за мене другите .. Ама хич нали на мене ми е добре ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
е ако сме тръгнали да се зарибяваме... не виждам лошо в това да му дам, въпреки че не му знам името
а ей така някой ако си мине непознат, мислиш ли, че ако иска да пипа, би попитал може ли?
хахаха откачена работа![]()
Не става въпрос за старомодни или нещо подобно...просто различни хора - розлични вкусове,никой не те съди че на теб ти харесва,все пак това си е твоят личен живот,но на някой не им допада и не го правят...различни сме
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
ТОЧНО...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Ебаси тъпата тема , честно :> Аз дето съм момче , мога да кажа със сто процента сигурност за момичетата , че няма да позволят![]()
Е , освен курветата , ама хайде сега :>
dobre nali iska6 mnenieto na horata kvo im yporstva6 kato napi6at ne6to kazvat ti 4e ne im e priqtno est e nekoi nepoznat v nekoq diskoteka .absolutno selsko izpulnenie bih kazala i v koi vek jiveeme? tva 4e polovinata ot dne6noto ob6testvo sa takia kat tebe mn me pritesnqva.javascript:emoticon('
') sujalqvam 4e pi6a na latinica no mi e malko gadno vse o6te na BG
Първоначално написано от мила костадинова
МНЕ! Защото съм излезнала да се забавлявам, а не за да позволявам на някакви пияни да ме опипват и да ме лигавят!
На мен рядко ми отказвам като ги забивам по дискотекиВ амор сички пускат
![]()