.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    myReeee*..

Много се потя

Ох ами какво да ви кажа проблема ми е свързан с това чеее много се потя...лятото не се забелязва защото нося потници иии потта не се отбелязва по плата(най-често цветен) обаче дойде ли сезона за дългите ръкави и настръхвам..много ми е гадно че така се отбелязва сичко и си личи тая пот..аз си слагам дезодорант..и не мирише но просто много ме дразни това че се вижда и нося анураци които прикриват блузите ми..или ако съм без анурак нося бяла или черна блуза...ТА ВЪПРОСА ми е знаете ли някакъв дезоодорант който подсушава илиииии не знам....нещо някаква ленти..нямам представа нещо

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Град
    София
    Ти имаш късмет, че не мирише. С дезодорант според мен не става. Или трябва да ползваш рол-он или парфюм. В рол-оните има повече талк. Пробвай, ако не стане - не знам. Гледай ад се обличаш, така че да не ти е хладно. Не студено, а хладно, защото тогава се отделя така наречената студена пот. Не ти е топло, но се потиш.
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен
    Град
    Панацея
    0бръсни си мишниците на 1во време
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Аз съм ползвала рол-он, но не съм доволна щото ми се струва, че не премахва миризмата. Сложих си веднъж и го хвърлих.

OdorEx е истината!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

ами миличка виж сега..започни зимата,когато явно е най-гадно по често да се миеш с вода и сапун сутрин преди даскало след тва рол-он на Avon СА много добри и дезодорант.. а може би ако си на 13-14 години си в развитите и потните жлези се развиват много и може би това е причината да се потиш толкова.. а радвай се , че не мирише,че тогава става по лошо
    От изгубената любов остава само болка и самота .. Но по добре да си я изпитал отколкото никога да не си я срещал .. !!!

Може да приемете мнението ми на ебавка, обаче не е ...
    Ако се потиш толкова много е проблема е, че се отбелязва на блузата, залепи по 1 ежедневна превръзка от вътрешната страна на блузата, така че да "попива" потта ... В предишното ми училище имаше 1 момиче дето се потеше супер много и правеше така.... И нищо не се забелязва, щото потта отива в превръзката, а не на блузата ... Пробвай, може и да стане

Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Ако се потиш толкова много е проблема е, че се отбелязва на блузата, залепи по 1 ежедневна превръзка от вътрешната страна на блузата, така че да "попива" потта ... В предишното ми училище имаше 1 момиче дето се потеше супер много и правеше така.... И нищо не се забелязва, щото потта отива в превръзката, а не на блузата ... Пробвай, може и да стане
    пробвай да се изкъпеш може и да спреш да се потиш
    Let's get drunk tonight!

Град
    Варна
    [quote] пробвай да се изкъпеш може и да спреш да се потиш [quote]

Тва беше много тъпо...то дори и да се изкъпеш то пак се испотяваш щеш нещеш..ако испотяването се премахваше с къпане...щеше да е лесно!Ти като се къпеш да не би да не се испотяваш........пффф мислете малко!
    Който е приятел на всички, не е приятел на никого...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    НЕ НЕ НЕ
    ЗАЩО МИ ГО ПРИЧИНЯВАШ РАНО СУТРИН СЛЕД ТЕЖКА НОЩ

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Преди няколко години имах същия проблем, ии не става въпрос за къпането а си е до човек.. Значи купи си от някоя аптека Odorex и то си пише как да се използва. Мноооого съм доволна от него просто вече изобщо (или много мого рядко) се изпотявам ии е супер

Ползвай някой рол-он,протев изпотяване от oriflame например
    Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си