- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- незнам това нормално ли е ?
Първо прецени наистина ли го искаш или просто слушаш другите около теб. Ако решиш, че наистина си готова, значи е напълно нормално и да го направиш.[/img]
ем да нормално е да мислиш за секс на тази вазраст!но по добре не барзай парво намери подходящия човек за теб!
еее оки де аз съм момиче на 14 и мн мразя някой мое наборче кат се изцепии "изчука" извинявай мнн опитния ама не е мн редно да използваш такива думи най-малкото защото грозиш коментара си....може да кажеш "да спиш с някой" или нещо от сорта...пффф ....по темата: моля те не се изчуквай (за мен тва е секс без любов по точно чувства) направи го с човек в който си сигурнаПървоначално написано от madurex
![]()
дааа мисля че би било мн по-добре...некфи си какички там му пуснали и дай ще се прая на мъж хахахахахахахаха...не бе не се шашкай използвай каквито си думи искашаиде сички 13 годишни изчакайте 1-2 години и почвайте да се чукате
с великденски яйца
![]()
![]()
Лол.. спри се..
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
Мдам... ръчички.. фантазии и там разни ваши други методи... стаа, ама забрави за секс.. мноо си малка
Аз вчера отворих една тринадесет годишна. На мен ми бе много приятно да чувствам как девствената й ципа потдава под натиска на моите тласъци. Приятно бе и когато кръвта бликна измежду краката й.Първоначално написано от kiss me baby
Но най-опияняващо е чувството, че ти си й първия, че е отдала на тебе най-ценното които притежава - непорочността си.
А на нея не зная дали й е било приятно, не ме и интересува.
ПРАВИ СИ ИЗВОДИТЕ
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
to4no!
![]()
Ем виш ся поиграй си още 1-2 години с куклите пук после го правиПървоначално написано от kiss me baby
това е моя съвет
....И еДиН СтАНиОл уВиВА МаРМотА в ШоКОлАд...
Минал съм периода на загорелия чекист. След като мога да имам всяка (или всеки) която пожелая, защо да не се възползвам. Все пак не съм топлкова благороден като теб, като се замисля май никой не е.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Гледай си работата!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Даи ми нож да се грамнаПървоначално написано от Love_Boy
+1Първоначално написано от De@GLe
![]()
Човек, откога момчетата имат ципа на гъза![]()
![]()
![]()
Баси улигофрена чука всичко кото му попадне![]()
Нема правда, нема ред вади куро и наред![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от vaseto0o
Не виждате ли че само се прави на интересен а сигорно нее нищо повече от 14 годишен пубер дето още кара не чикий
....И еДиН СтАНиОл уВиВА МаРМотА в ШоКОлАд...
Не го прави в никакъв случай Не ги слушай воите приятели и те на твоя акъл грешни съвети ти дават Недей....Първоначално написано от kiss me baby
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Нищо чудно, ама твърди че е на 17![]()
Баси улугофрена, можел да има всяка и всеки. Мене можеш ли да имаш? Да еба гея прост повръща ми се от гейове.
А и внимавай да не си счупиш китката като си слагаш кондома...
Но о прочетете цитата на подписа ми![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ейй..големи разсъждения/тъпизми хвърляте ве....
Като си лежнеш вечер потърси отличителния си полов белег с пръсти и се наслаждавай на трептенията.
wtf
на този LoveBoy всеки коментар и тема са му ебавки не му се връзвай ...Първоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Каквато и тема да биде пусната у тоя форум, коментирате всичко друго,но не и нея. Явно вам е приятно да се заяждате един другиго. Но това е нормално за 13-14 пубери, с пъпки по бузките и хуй в ръчица!Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
Здравей. На 13 е съвсем нормално да мислиш за секс, да имаш желание и фантазии. Фсе пак си нормално човешко същество със сексуална потребност. Както сама казваш, все още си малка и е хубаво да поизчакаш. Изчаквайки няколко годинки, можеш само да спечелиш. Не гледай около теб, кой какво прави и с какво се хвали, или пък кое се счита за модерно. Това не значи, че е правилно. Междувременно, трябва все пак да задоволяваш сексулната си потребност някак, като в тази възраст най-подходящият начин за това е мастурбацията.![]()
MAlka si oshte![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
То и ти си на 14 ама се ебеш!Първоначално написано от SexyYy_k0tenceEe