ЛЕЛе къде си ти още за секс,къде интересно ми защо се влияете до такава степен от приятелите си,ами какво ти пука за тях,ти акъл нямаш ли си,е се влияе6 от мнението на приятелката си? абе как може такова нещо,или пък на твоята възраст,къде си още ? знаеш ли колко последици може да има 1 секс на твоята възраст? това е едно незабравимо изживяване за всяко момиче,защото всяко момиче помни първия с който е спала.отгоре на това има и болести предавани по полов път,за които повечето моми4ета на твоята възраст не познават ,а са тръгнали да правят секс.Не разбирам къде бързаш,всичко с времето си и колкото по-късно,толкова по-добре.аз съм на 15 и съм девствена и нямам още никакво намерение да си провалям живота на моите години.
секса ,особено на тази възраст носи големи последици завбъдеще.на тези години лесно може6 да се подлъже6 и да те омаят,но всеки си има глава на раменете и сам решава.Но моето мнение е ,4е о6те си мн мн ама мн малка за секс,нормално е да мислиш за гаджета ама 4ак за секс,не .,на твоте години си играх с кукли още.малка си.за всико си има време,и твоят ред ще доийде ,само недей да бързаш!