ne sam 4ela drygite postingi no vidqx 4e mnogo xora ti kaza NEdei. az 6te ti razkaja za men. bqx na 15, kogato sre6tnax edin 4ovek imal dostata4no vrazki i iska6t ni6to pove4e ot men osven sex (tova toi li4no si go kaza mnogo meseci sled na4aloto na vrazkata ni). kakto i da e ima6e lek natisk ot negova strana v na4aloto za sex i t.n., a az bqx devstvena, imax edna "priqtelka" koqto to4no kato tvoite priqteli me ybejdava6e 4e to trqbvalo az ve4e da am go napravela, kak mojelo taka...hm...to4no tq mi dava6e saveti, koqto prave6e sex s myrgavi4kite ni sanarodnici. izkarva6e me edva li ne 4e sam zakasnqla da pravq sex.
ta misalta mi e ne se vliqi ot priqtelite si, te prosto si imat edna predstava za sveta, za ograni4eniq svqt v koito jiveet 4e 6tom pravi6 sex na 13-14 e normalno i si cool, no v deistvitelnost na tolkova godini ne si dostata4no zrql/a za da poeme6 otgovornost za postapkite si- veneri4eski bolesti, bremennost.
kato momi4e pravilo abort, 6te te posavetvam- NE BARZAI! ima vreme za vsi4ko v toq jivot, ne nasilvai ne6tata!