Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
Цитирай Първоначално написано от kiss me baby
Значи момиче на 13 съм и напоследък много искам да правя секс,но мисля че съм доста малка.незнам според мен не е нормално в толкова ранна детска възраст да искам да правя секс,но наистина ми се иска.може би защото всички около мен само за това говорят и се хвалят за "попаденията си " така да кажа.приятелите ми ми казват да го направя,но незнам дали е правилно.кажете ми да преодолея ли това което мисля че искам да направя или да ги направя?
Аз вчера отворих една тринадесет годишна. На мен ми бе много приятно да чувствам как девствената й ципа потдава под натиска на моите тласъци. Приятно бе и когато кръвта бликна измежду краката й.
Но най-опияняващо е чувството, че ти си й първия, че е отдала на себе си най-сенното които притежава - непорочността си.

А на нея не зная дали й е било приятно, не ме и интересува.

ПРАВИ СИ ИЗВОДИТЕ
Момче сериозно ми лазиш по нервите вече с тези изказвания.Не го интересувало дали е било приятно.Ми целта на сексуалните отношения между двама души е и двамата да са задоволени а не само единия! Като искаш да си праиш кефа само ти - ходи си удари една злобарка (чекия) и не занимавай форума с глупостите си...
to4no!